امروز به زور روزه گرفتم
چون ماه مبارک رمضان فرارسیده
اما هیچ وقت نتونستم بفهمم این کارا برای چیه؟
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
منم دلیلمو میگم شاید به بقیه کمک کرد یا حداقل یه چیز گفتن که نظرم برگشت !!
دلیل من برای روزه گرفتن اینه که فکر میکنم وقتی منه انسان ، در طول روز جلوی یکی از اساسی ترین نیاز های خودمو میگیرم (منظور نیاز به خوردن و آشامیدنه) ، در مقابل سایر نیاز ها و غریزه ها مقاوم میشم که این اسمش میشه تقویت قدرت اراده ،
مثلا وقتی من در طول یک ماه یاد بگیرم جلوی غریزه بدنم برای خوردن بایستم ، و البته اگر این کارو با علم قبلی و تفکر در اون مورد انجام بدم ، فکر میکنم بعد از اون برام راحت تر باشه تا جلوی حرف زدن های بی موقع خودم هم ایستادگی کنم ( که خود اینکار با روزه سکوت قابل پیشرفت بیشتره) ،
بعد از این دوتا مرحله (یعنی روزه شکم و روزه زبان) نوبت میرسه به روزه قلب ، یعنی نه تنها تو عمل ، بلکه حتی توی فکرم هم اجازه ورود هر چیز بد و ناپاکی رو ندم ؛ اینم هدف من از روزه ......![]()
ویرایش توسط Putin : 28 خرداد 1394 در ساعت 22:55
منم امروز به این موضوع فکر میکردم !
جالبه ؛ منم جوابی پیدا نمیکردم
الان امضای رضا ( عکس بالایی) رو دیدم یه چیزایی به ذهنم رسید :
شاید بکی از دلایلش این باشه که انسان حداقل برای 30 روز بفهمه که کسایی که تو روز فقط یه وعده ی غذایی دارن و حتی اون رو هم به زور جور میکنن (!) و میخورن ؛ چه حالی دارن
و خود به خود انسان ( انسان !! ) بیشتر سعی کن به این قشر از جامعه کمکی بکنه و اختلاف طبقاتی رو تا حد توان کم کنه ؛ مخصوصا اینکه ؛ این قشر از مردم تو کشور ما کم هم نیستن !!
مثلا من امروز ناخودآگاه به این فکر کردم که کسایی که غذایی ندارن بخورن چه حالی هستن ! به قول رضا ما امیدی به افطار داریم اما اونا ..
و همین گرسنگی یه عقده میشه برای انجام جرم های بزرگ برای سیر کردن خانواده ! !
+ البته این نظری بود که به فکر من رسید !
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
ویرایش توسط milad65 : 28 خرداد 1394 در ساعت 23:11
بیشتر علت روزه گرفتن بر میگرده به تذکیه نفس یعنی در طول روز سعی میکنی در گفتار ، کردار و اخلاقت دقت داشته باشی ...........هر چیزی رو نبینی هر چیزی رو نشنوی هر حرفی و نزنی ...........در طول ماه رمضان گناه هایی که مربوط به حق الناس میشه به حداقل میرسه کمتر غیبت میشه کمتر دروغ گفته میشه و کمتر ...
بخاطر همیناست که اخر ماه رمضان احساس سبکی میکنی و فک میکنی روحت پاک شده
خب شما یک برداشت آزاد کردید از روزه گرفتن که خب برداشت زیباییه
اما کم نشنیدیم از مضرات روزه
و پزشکا هم چپ و راست به بیمارانشون میگن که روزه نگیرین
اما حالا میرسیم به احکام روزه
که خب به نظر من احکام روزه به طور کامل بیان نشده
مثلا یکی که میخواد در ایسلند روزه بگیره عملا دچار یک مرگ تدریجی میشه
یا کسی که در قطب زندگی میکنه با 6ماه شب و 6 ماه روز چطور باید روزه بگیره؟؟
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
ببین درک بیان راحته و خیلی راحت میشه درک کرد فردی که غذا نمی خوره چه حسی داره
باز ما میایم روزه میگیریم که اونا رو درک کنیم ...خب این چه فایده ای داره برای فرد گرسنه؟؟
در شرق آسیا...کشور کره جنوبی آمار بسیار قشنگی داره در دمورد کمک به تهی دستان
خب اونا کمک میکنن به فقیران و تقریبا فقر در کشورشون از بقیه کشورها کمتره
و این نشانه فرهنگ سازی درست هست ...اونا اصلا روزه هم نمی گیرن
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)