سلام
شاید شما هم مثل همه بچههای اینجا بخواید برای کنکور و دانشگاههای تاپ بخونید. بنابراین نیاز به مشاوره دارید... نیاز به کلاس دارید... نیاز به این دارید که کسی تو درسهای و اون قسمتهای خاصی از درس کمکتون کنه. خب بیشتر این امکانات برای تهرانیهای عزیز توسط موسسات خوبی فراهم شده. دستشون درد نکنه. ولی برای همه شهرها نیست، استادهای خوب هم که نمیتونن تو همه شهرها بیان و مشکلاتمون را حل کنن. اگر هم بیاد اینقدر هزینهشون زیاده که برای ما نمیصرفه (واقعیتش را گفتم)!
برای بعضیها هم که شاغل هستند، برای یه کلاس باید مرخصی بگیرن، یا تو طول روز نمیتونن کلاس شرکت کنن؛ شب هم که خسته هستند و میخوان پیش خانوادهشون باشن.
من تازگی با سایت کافه تدریس آشنا شدم که سرویس کلاس خصوصی و رفع اشکال و دورههای کنکوری میده و تا حالا باهاشون چندتا کلاس داشتم. استاداشون هم از دانشجوهای تاپ دانشگاههای ایران تا خارج پیدا میشه و به نظرم کیفیتشون خوب بود، گفتم که اینجا معرفی کنم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن. شما کافیه که لیست اساتید را ببینید و با استادی که میخوای مشکلت را با چت بهشون بگی، بعد اونا راهنماییت میکنن.
ورود به کافه تدریس، برای کلاسهای کنکور و رفع اشکال آنلاین
اگر هنوز در موردشون شک دارید، میتونید تو وبینار رایگان آخر هفته شرکت کنید، فقط کافیه تو سایتشون ثبت نام کنید. همچنین میتونی تو کلاسهاشون برای آمادگی کنکور که با کیفیت کلاسهای تهران و با هزینه پایین تر برگزار میشه، ثبت نام کنی.
اگر در مورد کافه تدریس سوال دارید یا هر مشکلی تو سایت دارید، تیم پشتیبانی کافه تدریس تو سایت و تلگرامشون آماده پاسخ گویی هستند.