X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 11 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 160
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

Exclamation قابل توجه فرزندان معزز ایثارگران

نام: sacred_defence-farnood.jpg نمایش: 563 اندازه: 244.6 کیلو بایت

سلام.من وچندنفره دیگه اززمان حذف ماده الحاقیه ۵از لایحه احکام پیگیراین اصلاحات به خصوص سهمیه ی کنکورفرزندان زیر۲۵٪ هستیم .اول که قرار بود تو طرح دوفوریتی بیادکه بعدا فهمیدیم بنیادمخالف اصلاح قانون است حالا یکی ازنمایندگان کمسیون تلفیق میگه بنیاد شهید با قرار دادن این اصلاحات توبرنامه ششم هم رسما مخالفت کرده وایشون میگه که به بقیه نمایندگانی که تو کمسیون تلفیق اند پیام بدین و بخواین ازاونا که ازین اصلاحات حمایت کنن تابفهمن که این اصلاحات حامی داره وبتونن جلوی نماینده بنیاد شهید که تو کمسیون تلفیقه بایستن و در برنامه ششم قرارش بدن حالا ما شماره۲۳نفرازاعضای کمسیون تلفیقو گیراوردیم و داریم بهشون پیام میدیم تااصلاح سهمیه کنکور دربرنامه ششم آخرین فرصته اگه قرارنگیره یعنی هیج وقته دیگه قرارنمیگره‌.فرزندان ایثارگران 10 درصد به بالا اگه میخاین ومیتونیدشماره هاروبه شماهم بدم که شماهم پیام بدیدهرچه تعدادپیاماشون بالاترباشه تاثیرش بیشتره

متن پیشنهادی جهت ارسال:

از شماعضو کمسیون تلفیق تقاضامیشودازاصلاحات قانون ایثارگران که به نفع جانبازان زیر۲۵٪است بالخص سهمیه کنکورفرزندانشان حمایت کنید تادر برنامه ششم توسعه قرار گیرد

۰۹۱۳۱۶۱۶۵۹۸ حاجی

۰۹۱۲۱۳۲۴۱۶۸ حسینی
      ۰۹۱۲۱۵۰۹۰۹۴ حاجی بابایی
      ۰۹۱۲۸۱۲۵۴۹۵ تاجگردون
      ۰۹۱۶۲۰۵۷۷۳۸ ساری
      ۰۹۱۲۲۴۷۰۲۵۱ حسن نژاد
      ۰۹۱۲۲۲۲۲۳۳۱ بهمنی
      ۰۹۱۲۱۴۷۳۱۴۸ فلاحت پیشه
      ۰۹۱۴۴۴۳۳۶۳۹ برزگر
      ۰۹۱۲۲۹۹۵۸۹۲ چنارانی
      ۰۹۱۲۲۲۷۳۶۴۰. الماسی
      ۰۹۱۲۴۲۲۲۲۷۱احسان قاضی زاده
      ۰۹۱۵۵۱۱۶۶۸۲امیرحسین قاضی زاده
      ۰۹۱۲۲۵۱۵۵۲۱امیرآبادی
      ۰۹۱۲۱۲۳۹۱۹۹ عثمانی
      ۰۹۱۱۳۵۲۴۲۶۰ یوسف نژاد
      ۰۹۱۴۴۱۵۶۰۹۸ فرهنگی
      ۰۹۱۴۱۴۱۰۴۱۹. قاضی پور
      ۰۹۱۲۱۱۳۲۰۳۷. قلی زاده
      ۰۹۱۲۱۱۲۵۹۰۲ شهریاری
      ۰۹۱۲۱۲۵۳۳۳۲ کاتب
      ۰۹۱۲۱۵۹۱۱۰۱ پورمختار
      ۰۹۱۳۲۴۷۳۴۲۰ بختیار
      ۰۹۱۲۲۰۳۲۸۸۱ علوی
      ۰۹۱۱۱۹۱۲۱۹۹ شریعت نژاد
      ۰۹۱۲۲۰۸۶۲۶۴ زاهدی
      ۰۹۱۱۶۱۶۲۶۱۳ کوچکی نژاد

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در ضمن مدت زمان کوتاهی فرصت هست (حدودا 1 هفته)

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز،حتما برید حقتونو بگیرید...اگه سهمیه حقه،پس باید تمامی جانبازان سهمیه داشته باشن نه فقط اونایی که بالای 25 درصد هستن...جانباز،اسمش همراهشه،حالا چه 1 درصد و چه 60 درصد...

برید پی گرفتن حقتون...خدا پشتو پناهتون...ایشالا موفق باشین

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      جالب اینجاست که دوستانی که سهمیه جانبازی ندارن، فاز روشن فکری ورمیدارن و میگن در حق ما اجحاف میشه و حق مارو میخورن...
      در صورتی که اگه همین دوستان پدرشون جانباز 1 درصد هم بود، آسمون و زمین رو بهم میدوختن که حتما باید سهمیه زیر 25 درصد هم اعمال بشه همین امروز هم باید انجام بشه...

شما یه لحظه خودتو بذار جای اون داوطلبی که پدرش جانباز اعصاب و روانه و امسال کنکوری هم هست... چطور باید درس بخونه با اون سطح فشار روحی؟
      T.ME/PayeshInvest

5. Top | #5

نمایش مشخصات
      اینطوری رقابتشون بیشتر میشه چون تعداد میره بالا بعدشم اون هایی که زیر 25 % داشتن میدونستن که سهمیه نمیگیرن با وارد شدن اونا به سهمیه ی جانبازی رقابت اونطرف خیلی میره بالا و به نفع مناطق 1 و 2 و 3 میشه
      به هر حال هر روز یه تصمیم گرفته میشه معلوم نیس چه خبره...
      LEAVE ONE WOLF ALIVE...& THE SHEEPS ARE NEVER SAFE

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      حالا جدای ازین قضیه پیامک و این حرفا ...
      امکانش هست فرزندان جانبازهای زیر 25 یا حتی زیر 10
      امسال بیان تو سهمیه ؟

7. Top | #7
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اي پيامكا و تماس هايي كه صورت مي گيره كارايي آنچناني نداره چون اونجا با لابي هاي سنگيني كه انجام مي دن مشخص مي شه كه باشه يا نباشه!!و اونجا نماينده بنياد دلايلي رو ارائه مي كنه كه بايد روش بحث كارشناسي انجام بشه،كه اين موضوع پيگيري بشه يا نه!!

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      باز یه تاپیک چرت در راستای اهداف چرت تر
      تو تاپیک قبلی مطمئنم جواب همه شماها داده شده اگه قراره حق به حق دار برسه فقط در صورتی این امر تحقق پیدا میکنه که کسایی مث تو الکی نرن صندلی دانشگاه های تاپ رو پر کنن و مث اب خوردن صفرای رتبه شون برداشته بشه حق باید به اونایی برسه که زحمتش رو کشیدن الان بیش از 30 سال گذشته دیگه جانباز زیر 25 درصد معنایی نداره الان اگه بخوان به کسی هم سهمیه بدن باید به شهدا و جانبازای ایرانی مدافع حرم بدن نه به جانبازانی که 30 سال پیش رفتن یه ترکش از کنارشون رد شده تو این سالا بیش از اون هم مزایا گرفتن هم حقوق هم یه پست مدیریتی چیزی

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جواب یکی از نمایندگان:
      نام: jbiz_56.png نمایش: 550 اندازه: 58.2 کیلو بایت

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lightning نمایش پست ها
      خاک توسرت
      خب تو هم که از دسته اونایی برام مهم نیس چی میگید هر وقت یکی حرف حق رو میزنه کسایی که به نفعشون نیس دهن کثیفشون رو باز میکنن وشخصیت والای خانوادگی شون رو نشون میدن
      من دیگه برم درس بخونم وقت الکی ندارم با شماها بحث الکی کنم خداروشکر سهمیه ای ندارم که صفرام رو برداره پس خودم باید تلاش کنم

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پاسخ یکی دیگر از نمایندگان :
      نام: xsau_63.png نمایش: 136 اندازه: 25.4 کیلو بایت

12. Top | #12

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yema نمایش پست ها
      خب تو هم که از دسته اونایی برام مهم نیس چی میگید هر وقت یکی حرف حق رو میزنه کسایی که به نفعشون نیس دهن کثیفشون رو باز میکنن وشخصیت والای خانوادگی شون رو نشون میدن
      من دیگه برم درس بخونم وقت الکی ندارم با شماها بحث الکی کنم خداروشکر سهمیه ای ندارم که صفرام رو برداره پس خودم باید تلاش کنم
      صفرام رو برداره
      LEAVE ONE WOLF ALIVE...& THE SHEEPS ARE NEVER SAFE

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yema نمایش پست ها
      افرین برودنبال درس ومشقت میای توتایپکی که بهت هیچ ارتباطی نداره وفقط توهین می کنی توقع داری هیشکی هیچی بهت نگه

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه جانبازان زیر 25 درصد هم سهمیه بگیرن سهمیه پذیرش ایثارگران که بیشتر نمیشه ؟؟؟ همون 20% پذیرش دانشگاه ها میمونه ؟؟؟

اینجوری اگه این قانون تصویب بشه به نفع ما بدون سهمیه ای هاست .. چون باعث میشه یه عده که قرار بود با ما تو منطقه 1 و 2 و 3 رقابت کنن حدف بشن و برن جزو سهمیه ایثارگران بشن ... اینجوری وضع کمی بهتر میشه ... رقابت هم تو سهمیه ایثارگران میره بالاتر و فرزندان ایثارگر کمی باسواد تر وارد دانشگاه میشن ...

اما من میترسم بیان بگن چون زیر 25 درصد ها هم اضافه شدن مثلا 50 درصد پذیرش دانشگاه ها مربوط به فرزندان ایثارگرانه ... اینجا ایرانه ... بیشتر مسئولان هم خودشون ایثارگر و اینچیزان ...
      نترس ! کار من دوباره روییدنه ...

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فرزندان معزز

صفحه 1 از 11 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن