پاك شد
پاك شد
ویرایش توسط fan : 27 خرداد 1396 در ساعت 11:23
تجربه نشون داده وقتی دنبال این باشی که یکی دیگه بهت بگه موفق میشی ٬ موفق نمیشی !
درس بخون ---» زور بزن ---» موفق میشی
? What is the Most resilient Parasite? A Bacteria? A Virus? An Intestinal worm
;An idea
... Resilient, Highly contagious
.Once an idea has taken hold of the brain it’s almost impossible to eradicate
.An idea that is fully formed, fully understood,That sticks, right in there somewhere
شما که از الان شروع میکنی ازمون نده پیشنهاد دوستانه دوت من رتبه 500 کنکور تجربی شد ازمون نرفت بده چون فقط اعصابش بهم میریخت
خواهرمم از دی شروع کرد خوند 400 شد بدون ازمون
افکار فعلی شما زندگی ایندتونو خلق میکنه
من خودمم پشیمونم امسال ثبت نام کردم ترازت بالا پایین میره دوماه افسرده میشی![]()
ببین این وسواسه یجوری ... خب مثلا تو مرحله به مرحله بری اسون تره ؟؟تو مسیر اشکالاتو بفهمی بهتره ؟؟یا نه بخونی بخونی بعد تو اون ازمون به مشکل بخوری ؟؟ اگه ادمی هستی که خیلی منظم و با اراده ای اصن ازمون نرو ؟؟ولی اگه مث من تازور بالا سرت نباشه نمی خونی ازمون برو چون استرسش مجبورت میکنه بخونی؟؟ واما این که میگی به کانئن اعتمادی نیس از چه نظر؟؟
نه اخه من میخونم مشکل اینه برای بعضی درسهام کتاب نگرفتم چون دو کنکور قبلیمو ریاضی دادم ولی این دفعه انسانی ولی چون بعضیا کتاب نگرفتم شانسی میزنم منفی درمیاد برای عمومیام کتاب نگرفتم
خواهر بنده هم پشت کنکوری که نه ولی سال اخر دانشگاه بود انصراف داد
فقط یه چیز میگم مثبت فکر کن از همین الان فکر کن به اون چیز که میخوای رسیدی بعدم تلاشتو کن صد درصد موفق میشی
البته ازمون قلمچی باعث شد تصمیم بگیرم یه فکر جدی برای دروس عمومیم بکنم چون همشونو منفی زدم
ارتفاع چشمم خیلی زیاده
ادمایی که ازش افتادن هیچوقت دیده نشدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)