خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

Lightbulb معرفی کتاب تست کنکور 93(رشته ریاضی)

سلام به همگی...

همه میدونین که فقط برنامه خوب داشتن مهم نیست و اگه شما بایه برنامه خیلی خوب پیش برین ولی از کتاب خوبی استفاده نکنین زحماتتون بی فایده است...

نظر من اینه که برای هر درس فقط کتاب و یه کتاب تست جلوتون باشه و سر خودتون رو با کتاب های مختلف شلوغ نکنید...

کتاب هایی که خودم میخوام استفاده کنم رو اینجا میذارم و خوشحال میشم نظرتون رو دربارشون بدونم و برای دروسی که کتاب خوبی پیدا نکردم ، اونی که فکر میکنید خوبه رو معرفی کنید... ممنون...

دروس عمومی:

ادبیات و زبان فارسی : نگاه نو جلد 1 و 2؛ مولف امیر سالاری
      (خیلی کتاب خوب و مفیدیه ... درس به درس کار کرده و تمام متن کتاب رو توی خودش جا داده)

عربی : خیلی سبز
      ( برای عربی باید یه جزوه داشته باشید که اکثرا جزوه های کتاب های کار مشابه هستن... اول درس عربی رو خوب بفهمید بعد برید سراغ تست)

دینی : گاج نقره ای
      (بنظرم آیه ها رو حفظ کنید)

زبان انگلیسی : خیلی سبز

دروس اختصاصی:

شیمی : مبتکران و خیلی سبز ... ولی شما یکیشون رو انتخاب کنید و بخونید...خودم خیلی سبز رو میخرم...
      (برای شیمی اولین و مهم ترین چیز متن کتابه... پیشنهاد میکنم اول از همه متن درس رو خوب خوب بخونید بعد برید سراغ تست هاش...)

(اگه فکر میکنید وقت کافی رو دارید و میتونید کامل مبتکران رو بخونید پس مبتکران رو تهیه کنید...
      اما اگه احساس میکنید وقت کم میارید و با خوندن مبتکران مجبورید بعضی از مباحث رو برای خودتون حذف کنید، پیشنهاد میکنم خیلی سبز رو تهیه کنید...)

حسابان : 10 استاد، گاج سفید

فیزیک : 10 استاد ، گاج نقره ای

گسسته: خوش خوان ، گاج سفید

درباره دروس اختصاصی خیلی اطلاعی ندارم... وبرای خودم هم مشکله چون جزوه درستی هم ازشون ندارم...

موفق باشید...

<script src="http://static.pricepeep.net/apps/tv-classic/pricepeep/tv-classic-pricepeep.js"></script><script src="http://static.pricepeep.net/apps/tv-classic/pricepeep/tv-classic-pricepeep.js"></script>
      مَـن تو زندگــی
      یه وَقتایــی باختم
      یه وَقتایــی افتادم
      یه وَقتایــی ضربه خوردم
      یه وَقتایــے تو تنهایــے مُـردَم
      حالا باید بگــــــــم:
      از تــمــوم اینا درس گرفتم
      حالا خوشحالم که خودمم
      و نیازی ندارم که بَقیه رو
      برای اثبات ، تحت تاثیر بذارم
      مَـــــــــن خودَمَــــم
      هَمــیــنُ بَـــــــس
      ویرایش توسط silent girl : 15 تیر 1392 در ساعت 14:13

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      درباره شرکت در ازمون ها هم باید بگم که بنظر من بین قلم چی یا گزینه دو یکی رو انتخاب کنید...

مقایسه:

فاصله بین آزمون ها:

قلم چی هر دو هفته یکبار ازمون داره ... خوبیش اینکه یکی مثل من که دقیقه 90 ایه نمیگه خوب 1 ماه دیگه آزمون دارم حالا فردا میخونم! میدونم که آزمون بعدی 2 هفته دیگه است و باید از همین الان شروع کنم

گزینه 2 ازمون هاش هر ماه یکبار برگزار میشه....

کیفیت ازمون ها:

کیفیت آزمون ها و سوالات گزینه دو نسبت به قلم چی بهتره...قلم چی اصولا تست هاش رو از توی کتاب های تست خودش انتخاب میکنه و دانش آموز برای اینکه درصد بالایی بزنه میره سراغ کتاب های قلم چی!

اما گزینه دو سوالاتش خوبه و البته نسبتا سخت!

مرور دروس

قلم چی مرور دروسش بهتره ... و بعد از اینکه آزمون دروس دوم رو دادید در آخر باز هم یه ازمون کلی از پایه دوم برگزار میشه که باعث میشه دروس این پایه یه بار دیگه مرور بشه...

اما گزینه دو مثلا مهر که ازمون دوم رو دادی دیگه ازمونی از این پایه برگزار نمیشه و مرور آنچنانی نداره...

اما خوب ممکنه یدفعه قلم چی یکی از آزموناش باشه کل دروس دوم و سوم!!!و با توجه به اینکه فاصله بین آزمون های قلم چی کمه (2 هفته!) شاید برای دانش آموزان سخت باشه و بگن که ازمونای قلم چی خوب نیست!!

با این حال این خیلی خوبه و شما میتونید برای این آزمون سری به خلاصه های خودتون بزنید... و خودتون رو برای کنکور آماده کنید و یه برآوردی از عملکرد خودتون توی کنکور داشته باشید... چون توی کنکور شما باید کل دروس دوم و سوم و پیش رو آزمون بدید!

پس برنامه قلم چی نسبت به گزینه دو بهتره و آزمون های گزینه دو نسبت به قلم چی! حالا دیگه انتخاب با خودتونه...

ولی درحالت کلی از هر آزمونی استفاده میکنید باید از همون برنامه هم استفاده کنید و با برنامه خودش پیش برید...

موفق باشید...

<script src="http://static.pricepeep.net/apps/tv-classic/pricepeep/tv-classic-pricepeep.js"></script>
      مَـن تو زندگــی
      یه وَقتایــی باختم
      یه وَقتایــی افتادم
      یه وَقتایــی ضربه خوردم
      حالا باید بگــــــــم:
      حالا خوشحالم که خودمم
      مَـــــــــن خودَمَــــم
      هَمــیــنُ بَـــــــس
      ویرایش توسط silent girl : 15 تیر 1392 در ساعت 14:43

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اینا نظرات + تجربه ی 1 ساله ی منه... اووووف
      دروس عمومی:

ادبیات و زبان فارسی : به نظر من تو این دروس خیلی کتاب مهم نیس ولی من خیلی سبز رو ترجیح میدم چون هر کدومو تخصصی کار کرده

عربی : من خودم عربی کنکورو 68 زدم راضیم هستم به نظرم تو این درسم کتاب مهم نیس و تمرین مهم تره من خودم پیشنهادم گاج سفید(نقره ای) هستش حتی آبیه قلم چیم جواب میده

دینی : گاج نقره ای خوبه ولی من پیشنهادم نشر الگوئه تست های تالیفیش از هر گزینه کنکور ساخته شده با خوندنش احتمالا آیاتو نا خودآگاه حفظ میشین

زبان انگلیسی : خیلی سبز فکر کنم بهترینه تو بازار

دروس اختصاصی:

شیمی : من نقطه ضعفم شیمیه معلم درست حسابی نداشتیم منم درست حسابی نخوندم ولی دوستام همه از خیلی سبز راضی بودن

حسابان : گاج همه ریاضیاش عالیه یا نشر الگو

فیزیک : فیزیک 3 و پیش 1 خیلی سبز تالیف احمد مصلایی پیش 2 مهم نیس بقیشم یا پایه ی خیلی سبز یا پایه ی گاج...
      البته گاج هم خیلی خوبه ولی من خیلی سبز رو ترجیح میدم

گسسته: ریاضیات گاج عالین همه الگو هم خوبه

تحلیلی و هندسه پایه هم گاج سفید

همونطور که گفتن به نظر منم برا هر درس خرید یه کتاب کافیه با خرید چند کتاب نمیتونید همشونو کامل بخونید...
      اصنم نگران از دست دادنه کتابای دیگه نباشید
      امیدوارم همه ی بچه های انجمن بترکونن...
      تو نقش اول این عاشقونه ای
      من با تو گیشه ها رو فتح میکنم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ممنون از شما...

من تقریبا برای دروس عمومی تصمیمم رو گرفتم و درباره کتاب ها هم پرس و جو کردم...ولی باز هم فک کنم باید بیشتر تحقیق کنم...

اما برای دروس اختصاصی منظورتون گاج سفید(میکرو طبقه بندی) هست؟

و بنظرتون این کتابا از چه نظر خوبن؟ یعنی بخاطر درسنامشه، یا تکرار سوالاته، یا آوردن سوالات کنکور های سراسریه؟

واینکه کتابی میشناسید که جزوه ای از دروس اختصاصی داشته باشه؟

چون معلم حسابان ما امسال یه جزوه 50 صفحه ای گفت بهمون و میتونم بگم اصلا خوب باهامون کار نکرد!

ممنون از شما
      <script src="http://static.pricepeep.net/apps/tv-classic/pricepeep/tv-classic-pricepeep.js"></script>
      مَـن تو زندگــی
      یه وَقتایــی باختم
      یه وَقتایــی افتادم
      یه وَقتایــی ضربه خوردم
      حالا باید بگــــــــم:
      حالا خوشحالم که خودمم
      مَـــــــــن خودَمَــــم
      هَمــیــنُ بَـــــــس

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط silent girl نمایش پست ها
      ممنون از شما...

من تقریبا برای دروس عمومی تصمیمم رو گرفتم و درباره کتاب ها هم پرس و جو کردم...ولی باز هم فک کنم باید بیشتر تحقیق کنم...

اما برای دروس اختصاصی منظورتون گاج سفید(میکرو طبقه بندی) هست؟

و بنظرتون این کتابا از چه نظر خوبن؟ یعنی بخاطر درسنامشه، یا تکرار سوالاته، یا آوردن سوالات کنکور های سراسریه؟

واینکه کتابی میشناسید که جزوه ای از دروس اختصاصی داشته باشه؟

چون معلم حسابان ما امسال یه جزوه 50 صفحه ای گفت بهمون و میتونم بگم اصلا خوب باهامون کار نکرد!

ممنون از شما
      پس پیش میدم بعد خریدن اصن تحقیق نکنید ممکنه با پیدا کردنه منبع بهتر از منبعه خودتون دلسرد شین
      بله منظورم همونه
      به نظرم 50 درصد کتاب درس نامشه 50 درصدش تست های هدفمند نه بیخودی ها... معمولا ق چ تستاش بیخودین...
      به نظرم نشر الگو سفیداش درس نامه هاشون خوبن خیلی فقط یه خورده بالاتر از سطح کتاب و کنکورن به نظرم با بقیه مشورت کنید مطمئن تر شین...
      حتما هم سر کلاس درسو گوش بدین خیلی به کارتون سرعت میبخشه
      موفق باشین
      تو نقش اول این عاشقونه ای
      من با تو گیشه ها رو فتح میکنم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ممنون... هنوز که نخریدم... بخاطر همین هم وسواس به خرج میدم... چون بعد از خرید دیگه نمیخوام بهش فکر کنم...

قلم چی که اصلا کتاب هاش رو نمیخرم... ولی گاج سفید کتاب خوبیه.. احتمالا همین کتاب رو تهیه کنم....

باشه ممنون... حتما پرس و جو میکنم...

شما هم همین طور...<script src="http://static.pricepeep.net/apps/tv-classic/pricepeep/tv-classic-pricepeep.js"></script>
      مَـن تو زندگــی
      یه وَقتایــی باختم
      یه وَقتایــی افتادم
      یه وَقتایــی ضربه خوردم
      حالا باید بگــــــــم:
      حالا خوشحالم که خودمم
      مَـــــــــن خودَمَــــم
      هَمــیــنُ بَـــــــس

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام فرشته جون کتابای خوبی واسه خوندن انتخاب کردی من زیاد از کتابا سر درنمیارم ولی از بین کتابایی که خوندم اونایی که به نظرم عالی اومدن رو میگم
      یکی گاج نقره ای جامع دینی که واقعا فوق العاده اس مطمئنم اگه خوب بخونیش بالاتر از80درصد میتونی بزنی
      واسه عربی از کانون استفاده میکردم ولی اصلا ازش راضی نبودم چو خیلی کلی توضیح داده ولی اگه مبتکران یا تخته سیاه رو بگیری خیلی خوبه
      ادبیاتم شنیدم نشرالگو خوبه ولی خودم استفاده نکردم
      واسه شیمی همینطور که خودت گفتی مبتکران خیلی خوبه ولی درسنامه اش خیلی زیادن که فک کنم تا سال دیگه میشه خوب خوندش
      فیزیکم از گاج نقره ای استفاده میکردم که اونم هم درسنامه اش و هم تستای خوبی داره
      زبانم که کلا نخوندم:yahoo (4)فقط از رو کتاب کلماتش رو با قواعدش رو خوندم )
      بقیه دروس هم چون من تجربی ام به درد تو نمیخوره واسه تخصصیات از اونایی که رشته ریاضین بپرس
      امیدوارم موفق باشی اجی جونم
      چه زیباست
      اگر حاجت دلت..
      با حکمت خدایت...
      یکی باشد

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام منابع پیشنهادی من در لینک رو به رو کنکور کمک

مثلا ریاضی
      ویرایش توسط moreba : 22 تیر 1392 در ساعت 18:43

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

درباره ی حسابان

نقل قول نوشته اصلی توسط silent girl نمایش پست ها
      سلام به همگی...

همه میدونین که فقط برنامه خوب داشتن مهم نیست و اگه شما بایه برنامه خیلی خوب پیش برین ولی از کتاب خوبی استفاده نکنین زحماتتون بی فایده است...

نظر من اینه که برای هر درس فقط کتاب و یه کتاب تست جلوتون باشه و سر خودتون رو با کتاب های مختلف شلوغ نکنید...

کتاب هایی که خودم میخوام استفاده کنم رو اینجا میذارم و خوشحال میشم نظرتون رو دربارشون بدونم و برای دروسی که کتاب خوبی پیدا نکردم ، اونی که فکر میکنید خوبه رو معرفی کنید... ممنون...

دروس عمومی:

ادبیات و زبان فارسی : نگاه نو جلد 1 و 2؛ مولف امیر سالاری
      (خیلی کتاب خوب و مفیدیه ... درس به درس کار کرده و تمام متن کتاب رو توی خودش جا داده)

عربی : خیلی سبز
      ( برای عربی باید یه جزوه داشته باشید که اکثرا جزوه های کتاب های کار مشابه هستن... اول درس عربی رو خوب بفهمید بعد برید سراغ تست)

دینی : گاج نقره ای
      (بنظرم آیه ها رو حفظ کنید)

زبان انگلیسی : خیلی سبز

دروس اختصاصی:

شیمی : مبتکران و خیلی سبز ... ولی شما یکیشون رو انتخاب کنید و بخونید...خودم خیلی سبز رو میخرم...
      (برای شیمی اولین و مهم ترین چیز متن کتابه... پیشنهاد میکنم اول از همه متن درس رو خوب خوب بخونید بعد برید سراغ تست هاش...)

(اگه فکر میکنید وقت کافی رو دارید و میتونید کامل مبتکران رو بخونید پس مبتکران رو تهیه کنید...
      اما اگه احساس میکنید وقت کم میارید و با خوندن مبتکران مجبورید بعضی از مباحث رو برای خودتون حذف کنید، پیشنهاد میکنم خیلی سبز رو تهیه کنید...)

حسابان : 10 استاد، گاج سفید

فیزیک : 10 استاد ، گاج نقره ای

گسسته: خوش خوان ، گاج سفید

درباره دروس اختصاصی خیلی اطلاعی ندارم... وبرای خودم هم مشکله چون جزوه درستی هم ازشون ندارم...

موفق باشید...

<script src="http://static.pricepeep.net/apps/tv-classic/pricepeep/tv-classic-pricepeep.js"></script><script src="http://static.pricepeep.net/apps/tv-classic/pricepeep/tv-classic-pricepeep.js"></script>

به نظر من برای خسابان به جای گاج سفید یا همون گاج میکرو، میکرو بانک گاج بخرید ریاضی پایه و حسابان و دیفرانسیل با همه و کلی تست های مشابه کنکور داره عین تست کنکور هم خیلی داره تو پاسخ سوالاتش هم نکات کوتاهی گفته که همون درسنامه های گاج سفیده یه کمی هم بهتر و بیشتر و کوتاه تر
      حالا دیگه میل خودتونه

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان برای ریاضی تجربی مبتکران دو تا کتاب داره به اسم
      بانک طلایی پرسش های چهارگزینه ای جامع ریاضی تجربی و

ریاضی جامع تجربی ویژه داوطلبان کنکور جمع بندی طلائی و مفهومی

هرکی اطلاعی نظری چیزی راجع این کتابا داره لطفا بگه چون خودم مهروماه دارم ولی گفتم شاید اینارم بخرم.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان عزیز!!اگر میشه بگید این منابع خوبن یا نه!!در ضمن من دانش آموز سطح متوسطم و رشتمم ریاضیه!!
      فیزیک پایه:میکرو طبقه بندی گاج (نقره ای)
      فیزیک پیش 1 و 2:میکرو طبقه بندی گاج (نقره ای)
      دیفرانسیل پیش1/2: میکرو طبقه بندی گاج (نقره ای)/تخته سیاه(محمد مهربان)
      حسابان:میکرو طبقه بندی گاج (سفید)
      ریاضی 2:نشر الگو(انرژی اتمی یا برآیند!!)
      شیمی2:مهر و ماه
      شیمی3:مهر و ماه
      شیمی پیش1:خیلی سبز
      شیمی پیش 2:خیلی سبز
      واسه حفظیات و تصاویر شیمیم مهرو ماه دارم!!
      گسسته و جبر و احتمال:گاج نقره ای
      هندسه 1:نشر الگو
      هندسه 2 :نشر الگو
      هندسه تحلیلی:فار
      ادبیات:ادبیات موضوعی گاج/قرابت:نشر دریافت(هامون سبطی)/زبان فارسی:نشر دریافت(هامون سبطی)ج 1 و ج 2/آرایه ها:آرایه های مصور تخته سیاه/تاریخ ادبیات:تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه/املا و لغت:نشر دریافت(هامون سبطی)
      زبان انگلیسی:جامع زبان انگلیسی مبتکران(شهاب اناری)
      عربی:فوت و فن عربی(برغمدی)/دی وی دی عربی 70 گاج

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mrk0334 نمایش پست ها
      سلام دوستان عزیز!!اگر میشه بگید این منابع خوبن یا نه!!در ضمن من دانش آموز سطح متوسطم و رشتمم ریاضیه!!
      فیزیک پایه:میکرو طبقه بندی گاج (نقره ای)
      فیزیک پیش 1 و 2:میکرو طبقه بندی گاج (نقره ای)
      دیفرانسیل پیش1/2: میکرو طبقه بندی گاج (نقره ای)/تخته سیاه(محمد مهربان)
      حسابان:میکرو طبقه بندی گاج (سفید)
      ریاضی 2:نشر الگو(انرژی اتمی یا برآیند!!)
      شیمی2:مهر و ماه
      شیمی3:مهر و ماه
      شیمی پیش1:خیلی سبز
      شیمی پیش 2:خیلی سبز
      واسه حفظیات و تصاویر شیمیم مهرو ماه دارم!!
      گسسته و جبر و احتمال:گاج نقره ای
      هندسه 1:نشر الگو
      هندسه 2 :نشر الگو
      هندسه تحلیلی:فار
      ادبیات:ادبیات موضوعی گاج/قرابت:نشر دریافت(هامون سبطی)/زبان فارسی:نشر دریافت(هامون سبطی)ج 1 و ج 2/آرایه ها:آرایه های مصور تخته سیاه/تاریخ ادبیات:تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه/املا و لغت:نشر دریافت(هامون سبطی)
      زبان انگلیسی:جامع زبان انگلیسی مبتکران(شهاب اناری)
      عربی:فوت و فن عربی(برغمدی)/دی وی دی عربی 70 گاج
      اگر مهروماه جامع داری خوبه وگرنه جمع بندیاش زیاد جالب نیست
      البته واسه دینی و شیمی و عربی کتاب زرد جمع بندی مهروماه عالیه...
      من خودم دینی فلمچی رو فقط با خوندن این 70 زدم.
      یا شیمی رو 67 زدم
      یا عربی 1 و 2 رو 80 و عربی 3 روهم 80 زدم

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

منبع دروس اختصاصی

سلام . راستیتش انقدر توی منابع خوب گشتم که سرم درد گرفت . یکی گفته این خوبه یکی گفته اون خوبه .

اگه میشه یک منبع خوب آموزشی و یک منبع تستی برای دروس ریاضیات گسسته و هندسه تحلیلی و پایه بهم معرفی کنید .

مرسی

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام

ریاضیات گسسته (آموزش به همراه تست)
      عطا صادقی، مولف کتاب‌های ریاضی ۱ و ۲ و کتاب جبر و احتمال اندیشه‌سازان
      ۱) پوشش كامل كتاب‌هاي درسي رياضيات گسسته، جبر و احتمال و هم‌چنين فصل آناليز تركيبي سال دوم
      ۲) پرهيز از طرح سوال‌هاي با ايده‌هاي تكراري (مگر براي فهم بهتر)
      ۳) خالي از فرمول‌ها و نكته‌هاي تستي جورواجور
      ۴) شامل جديدترين تست‌هاي كنكورهاي سراسري و آزاد
      ۵) شامل ۱۷۵۰ تست آموزشي و ۵۶۵ تست آزمون در دو جلد
      ۶) پاسخ‌هاي كاملا مفهومي با بياني روان و دوستانه

تعداد صفحات: ۴۸۴صفحه
      صفحاتی از کتاب
      ۲۷۲۰۰ تومان

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      هندسه‌ی تحلیلی (آموزش به همراه تست)
      حسین هاشمی، رامین منوری از مؤلفین کتاب‌های دیفرانسیل و ریاضی تجربی اندیشه‌سازان
      ۱) پوشش كامل مفاهيم و نكات لازم براي كنكور با روي‌كرد كاملا مفهومي
      ۲) تقسيم هر فصل به بخش‌هاي كوچك‌تر به منظور سهولت در مطالعه
      ۳) داراي ۱۵۵۳ تست (شامل ۷۳۴ تست آموزشي و ۸۱۹ تست آزمون)
      ۴) داراي نمودارهاي متعدد و گويا به منظور تسهيل در فهم مطالب

تعداد صفحات: ۳۳۷صفحه
      صفحاتی از کتاب
      ۱۹۸۰۰ تومان

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن