سلام خسته نباشید خدمت شما . این کتاب ها رو من آبان ماه و مهر ماه سال 91 تهییه کردم ، انشاالله پایین تر میتونید کتابها بهمراه عکس و توضیحات و تجریبیات خودم رو ببنید .
* این رنگ به معنی فروخته شدن کالا هستش *
شیمی
عکسها : ع1 - ع2 - ع3
شیمی 2 (میکروطبقه بندی) - گاج : اخیلی سبز کتاب های شیمیش فوقالعادست ، اما برای سال دوم کتابی نداره . اما من این کتاب رو مطالعه کردم و تونستم تستهای شیمی 2 رو به خوبی بزنم ، البته در کنار این کتاب ، کتاب شیمی 2 مبتکران هم پیشنهاد میشه .
*وضعیت صفحات : بدون خط خوردگی و های لایت
*قیمت پشت کتاب : 20000
*قیمت فروش : 15000
*** این کتاب فنــــر زده شده ***
شیمی پیش 1 - خیلی سبز : این کتاب فوق العادست !! کافیه از داوطلبای سال پیش بپرسین . (در حال صحبت برای فروش ...)
*وضعیت صفحات : بدون خط خوردگی اما تعدادی از صفحات دارای های لایت
*قیمت پشت کتاب : 13000
*قیمت فروش : 8000
شیمی پیش 2 - خیلی سبز : شیمی پیش 2 خیلی سخته که خیلی سبز تونست از عهدش بر بیاد ، من فقط یک تست از فصل 4 پیش 2 رو غلط زدم . (در حال صحبت برای فروش ...)
*قیمت پشت کتاب : 14500
*قیمت فروش : 8000 (فروخته شد)
شیمی 3 - خیلی سبز : یه توصیه جدی برا سال سوم ها دارم ، از همین حالا با این کتاب شروع کنید ، هم به درد مدرستون میخوره و به صورت خیلی شدید تر به درد کنـــکور ، توصیه من رو جدی بگیرید و اشتباه من رو تکرار نکنید ...
*وضعیت صفحات : بدون خط خوردگی و دارای های لایت
*قیمت پشت کتاب : 12000
*قیمت فروش : 7000
شیمی 2 - قلم چی : کتاب های شیمی قلمچی یه حسن فوق العاده داره ... ، خلاصه داره در حد تیم ملی ، واقعأ اگه خلاصه های قلم چی نبود ، تو شیمی به مشکل میخوردم ، البته این کتاب برای دوستم و رایگان !!!
شیمی پیش 1و2 - قلم چی : یه خلاصه توپ برای فصلهای سخته شیمی پیش !! از دستش ندید ، این کتاب بسیار تمیزه و 2 هفته مونده به کنکور تهییه کردم .
*قیمت پشت کتاب : 11000
*قیمت فروش : 8000
فیزیک
عکسها : ع1 - ع2 - ع3 - ع4
فیزیک پیش 1 و 2 (میکروطبقه بندی) - گاج : یه کتاب کامل ، از هر نظر کامل ... ، اگه بخواید نسخه 92 کتاب رو تهییه کنید به احتمال زیاد باید تا دی صبر کنید ، کتاب بسیار براتون خوبه اگه واقعا قصد دارین فیزیک بالای 50 بزنین . پاسخنامه جدا هستش . (در حال صحبت برای فروش ...)
*وضعیت صفحات : بدون خط خوردگی و دارای های لایت
*قیمت پشت کتاب : 15000 , 265000
*قیمت فروش : 11000
*قیمت پاسخ نامه : 22000
فیزیک پایه (میکروطبقه بندی) - گاج : تمام مباحث که تو کنکور میاد رو پوشش داده از فیزیک 1 تا فیزیک 3 . یه کتاب کامل که دیگه نرید سراغ کتاب های سخته دیگه . پاسخنامه جدا هستش .
*قیمت پشت کتاب : 18000 , 28500
*قیمت فروش : 13000
*قیمت پاسخ نامه : 22000
فیزیک پیش 1 جلد اول - خیلی سبز : این کتاب شامل مباحث فصل یک و دو ِ فیزیک پیش هست . کتاب خوبیه که به توصیه دوستانم گرفتم .
*وضعیت صفحات : بدون خط خوردگی و یک صفحه دارای های لایت
*قیمت پشت کتاب : 14000
*قیمت فروش : 10000
فیزیک پیش 1 جلد دوم - خیلی سبز : شاین کتاب شامل مباحث فصل 3 هستم ، بسیار خوب برای فصل سه که به عقیده پیش تر داولبها سخترین فصل فیزیک پیش هست با کلی شکل مضخرف !!!
*قیمت پشت کتاب : 7400
*قیمت فروش : 4500
فیزیک پیش 1 و 2 - قلم چی : همونطور که تو توضیحات شیمی گفتم ، کتابای قلم چی مرجعی خیلی خیلی خوبی برای خلاصه نویسی و تست زنی هستن . این کتاب هم شامل این خصوصیات میشه . پاسخنامه جدا هستش .
*قیمت پشت کتاب : 8500
*قیمت فروش : 4500
*قیمت پاسخ نامه : رایگان
دیفرانسیل
دیفرانسیل پیش 1 (میکروطبقه بندی) - گاج : من حتی برای امتحان نهایی و مدرسه هم از این کتاب و خیلی سبز خوندم ، کتاب تست نباید ازش انتظار داشته باشیم که تو امتحان تشریحی هم جواب بده ، نتیجش بد نبود ولی مرجع بسیار عالی برا تست ، همه نکات دسته بندی شده و خوب توضیح داده شده .
*قیمت پشت کتاب : 17000
دیفرانسیل پیش 2 (میکروطبقه بندی) - گاج : مثل توضیحات بالا ...
*وضعیت صفحات : خط خوردگی کم و بدون های لایت
*قیمت پشت کتاب : 19500
*قیمت فروش : 12000
دیفرانسیل و ریاضیات پایه - خیلی سبز : یک کتاب که هم دیفرانسیل کامل هم همه مباحث ریاضایت پایه به جز - حسابان - رو داره داخل ، یعنی با این کتاب با یه تیر دو نشون میزنین .
*قیمت پشت کتاب : 16000
دیفرانسیل 1و2 - قلم چی : یه کتاب خوب نه برای یادگیری کامل ! ف مثل شیمی و فیزیک برای خلاصه و تست عالیه مخصوصا برای خلاص ه نویسی که خیلی تو ماهای آخر کمک میکنه .
*وضعیت صفحات : بدون خط خوردگی و های لایت ، فقط یک مقدار از چسب جل نچسبیده !
*قیمت پشت کتاب : 12000
*قیمت فروش : 5000
ریاضیات گسسته
ریاضیات گسسته - خیلی سبز : باورتون نمیشه ولی تا دی ماه من مبحث گراف رو که آسونترین هست حالیم نمیشد ، اما این کتاب برام معجزه کرد ، از دستش ندید ، این کتاب یه فصل هم برای آموزش پایه شما داره که اگه ضعیف هستید با قدرت ادامه بدید .
*قیمت پشت کتاب : 19000
*قیمت فروش : 14000
گسسته - فار : این کتاب خوبیه ، فصل احتمال و ترکیبیات رو فوق العاده گفته ، من بدون این کتاب نمیتونستم احتما رو بزنم . به طور کلی هم نظریه اعداد رو نزدم ، مضخرفترین درس ممکن بود .
*وضعیت صفحات : 10 صفحه اول کتاب به دلیل صحافی بد داشتن پاره میشدن که چسب زدم . بدون خط خوردگی و دارای های لایت
*قیمت پشت کتاب : 10500
*قیمت فروش : 6000
گسسته - کم حجم و مقوی - خیلی سبز : یه کتاب جمع و جور و خیلی خلاصه همرا با تست تو تو درسنامه های خلاصش ، این کتاب آخر کار برای هدیه " آمار " هم به طور کال درس داده .
*قیمت پشت کتاب : 6700
*قیمت فروش :4000
گسسته - قلم چی : راستش این کتاب رو اشتباه گرفتم ، به دوستم گفتم بره برام خیلی سبز بگیره ، رفت این کتاب رو برام گرفت ، این کتاب رو ماه آخر گرفتم و بدون هیچ استفاده ای تو کمدم موند .
*وضعیت صفحات : کتاب استفاده نشده است
*قیمت فروش : 12000
هندسه تحلیلی
عکسها : ع1 - ع2
هندسه تحلیلی (آموزش) - خیلی سبز : این کتاب هم تست داره هم تمرین تشریحی برای مدرسه ، یه کتاب که برای مدرسه و کنکور ازش استفاده کردم ، از فصل های یک و دو و چهارش به طور کامل استفاده کردم اما فصل سه رو فقط بخش دایرش رو خوندم و از قسمت های دیگش خبر ندارم ، کتاب خوبیه .
*قیمت پشت کتاب : 15000
هندسه تحلیلی - فار : توضیحاتش تکمیل و مخصوص تست هست نه آموزش مدرسه .
*قیمت پشت کتاب : 7500
*قیمت فروش : 4000
هندسه تحلیلی - قلم چی : مثل سری کتاب های قبل قلم خلاصصه و تست بسیار عالی ، خلاصش رو از دست ندید .
*قیمت پشت کتاب : 9500
انگلیسی
انگلیسی - خیلی سبز : بدون تارف میگم ، من اینگلیسیم از سال 3 خیلی خوب شد ، این کتاب برام فوق العاده بود ، تو بازار رو دستش نیست ، یه کتاب کامل که همه ی راه و چاه رو بهتون نشون میده ، از دستش ندید .
انگلیسی (میکروطبقه بندی) - گاج : یه کتاب خوب برای گرامر ، من از این کتاب برای گرامر و تست استفاده کردم و یکی دیگه از دلایلم واسه خرید ، واژگان رایگانش بود که خیلییییییییییی کمکم کرد . تست ها و بخش بندی های کتاب بی نظیره .
*وضعیت صفحات : تنها بخش کنکور 91 داری تعدادی خط خوردگی
زبان تخصصی - خیلی سبز : راستش این کتاب رو خیلی اشتباهی گرفتم ، اصلا مربوط به رشته من نبود . بنابرین هیـــچ استفاده ای نشد .
*وضعیت صفحات : کتاب استفاده نشده
*قیمت پشت کتاب : 7000
عربی
عربی کامل (میکروطبقه بندی) - گاج : یه کتاب عالی برای ترجمه - تعریب - اعراب - تشکیل و قواعد . این کتاب رو از دست ندید اگه میخواین تو عربی قوی بشین ، هنوز حسرت میخورم که چرا دیر تهیش کردم .
عربی عمومی کنکور (میکروطبقه بندی سفید) - گاج : این کتاب رو برای تسهاش گرفتم ، بانک تست عربیه ، هیچ تستی رو از دست نمیدین .
*قیمت پشت کتاب : 15000
ادبیات
ادبیات موضوعی (میکروطبقه بندی) - گاج : یه کتاب "فـــــوق کامل" از ادبیات ، من خودم رو آخرای کنکور میزدم که چرا این کتاب رو نگرفتم ، این کتاب فوق العادست ... به هیچ وجه از دستش ندید . پاسخنامش جدا هست .
*قیمت پشت کتاب : 29000 , 10500
*قیمت فروش : 25000
*قیمت پاسخ نامه : 5500
ادبیات پیش (محوری سبز) - گاج : برای پیش کتابی بهتر از این پیدا نمیکنید ، یه کتاب کامل و خط به خط که نه به معلم نیاز دارید و هم به شما کمک میکنه خیلی شدید تو امتحان نهایی مدرسه ، من با خوندن این کتاب تو نهایی 18 شدم .
*قیمت پشت کتاب : 14000
*قیمت فروش : 9000
تاریخ ادبیات - کلک معلم : یه کتا جمع و جور برای تاریخ ادبیات کنکور ، همه چی رو گفته ، اگه هر روز یه صفحه بخونید تا کنکور مشکلی پیدا نمیکنید ، متاسفانه من دیر این کتاب رو پیدا کردم . (در حال صحبت برای فروش ...)
*قیمت پشت کتاب : 8000
دینی
دین و زندگی (میکروطبقه بندی) - گاج : لطفا سراغ هیچ کتابی نرید . من با این کتاب که هم سال 2 و 3 رو دداره مطمئنم دینی رو 20 تا صحیح زدم ، اصلا از دستش ندید .
*وضعیت صفحات : خط خوردگی با مداد و تعدادی از صفحات دارای های لایت
*قیمت پشت کتاب : 25000
*قیمت فروش : 19000
آیات و نکات دینی - گاج : فقط کلمه به کلمه فوق العاده بسنده میکنم ...
*وضعیت صفحات : بدون خط خوردگی اما تعدادی از صفحات دارای های لایت
و آخر هم یک عکس از همه عکس
* این رنگ به معنی فروخته شدن کالا هستش *
-------------------------------------------------------------- نکات مهـــم ----------------------------------------------------------
1 - بنده رشت هستم ، انزلی و رشت حضوری تحویل میدم ، اگه اطراف رشت هستید بگید شاید بتونم یه قرار بزارم .
2 - برای دوستان عزیز تو شهرهای دیگه بنا به نظر خودشون یا با پست یا با تیپاکس ارسال میشه .
3 - هزینه ی پست توافقی با خریدار عزیز .
4 - شرح حال همه کتاب ها رو نوشتم زیرشون .
5- این پست تو فروم های دیگه ای ثبت نشده ولی ممکنه تو چند روز آینده توی فروم های دیگه پست کنم .
6- ترجیحا پاسخنامه جدا فروخته نمیشن .
7- همونجوری که تو عکس ها مبینین یه سری از کتاب ها فنر خوردن . هزینه هر فنری هم که زده بودم 3 تومن بود .
8- برای شماره تلفنم هم پیام بدید .
10- توجه کنید که قیمت ها با توجه به فنر زدن برخی از کتاب ها هستش .
11- ممنون که توجــــه کردید .