سلام دوستان من تو دوتا درس ریاضی و فیزیکضعیفم و کلا تو کنکور میخوام هدفم رو بذارم رو بیست درصد ینی جوری که حتما بیست درصد رو بزنم به نظر شما چه کار کنم و بهترین راه حل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من تو دوتا درس ریاضی و فیزیکضعیفم و کلا تو کنکور میخوام هدفم رو بذارم رو بیست درصد ینی جوری که حتما بیست درصد رو بزنم به نظر شما چه کار کنم و بهترین راه حل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عليك سلام .
براي n درصد زدن در كنكور حداقلش بايد 2n درصد مطالب رو بلد باشي .
مثلا تو كه ميخواي ٢٠ درصد بزني (تقريبا ٦-٧ تست ) ، بايد حداقلش ٤٠ درصد مطالب رو بلد باشي ( در حدود ١٣-١٤تست).
هيچ مبحثي هم از الان حذف نكن . اگه بعد عيد به اين رسيديركه كلا يه مبحث ( مثل مدار يا مثلا مقاطع مخروطي ) رو كامل بلد نيستي ، اونوقت ديگه بيخيالش بايد بشي !!
كنكور حساب و كتاب نداره !! يه موقع ديدي تست سينماتيك رو گلابي دادند و كل پيش ٢ رو پيچوندن ( مثل همين امسال !)
ویرایش توسط Behnam10 : 11 آبان 1395 در ساعت 18:45
آیا من که ضعیفم نیازی به نگاه کردن دی وی دی دارم؟؟؟؟؟؟؟؟ و این که کتاب برا افرادی مثل من چی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟ ده سال کنکور کانون رو کار کنم یا میکرو گاج؟؟؟
دوستان خواهش میکنم جواب بدید واسه درصد پایین به چه کتابی نیاز دارم؟؟؟؟؟؟؟ پیشنهاد شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از الان حذف کردن مبحث اشتباه بزرگیه
تا عید سعی کن کل مطالب رو بخونی اگه دیدی مشکل داری روی مبحثی که زمانبره برطرف کردنش یا اصن نخوندی بیخیالش شو
حد 2سوال و مشتق و کاربرد ها سوال5 و امار احتمال سوال4 و هندسه 1 سوال4(اگه هندسه ضعیفی ماتریس و انتگرال بزنی) که حدود 50 درصد ریاضی تجربی هستن اینا رو بخون بیشتر از 20 درصد حتی 30 هم میزنی ولی اگه بری واس 20 درصد شاید تونستی 7- 8 درصد بزنی
برای فیزیک کلا پیش رو بخون چون یه بار پیش 1 سخت میدن پیش 2 اسون یه بار برعکس شانسیه اگه فقط پیش 2 بخونی سخت بدن مث امسال باید با دو دست بکوبی رو سرت دینامیک سوالاش و میپیچونن معمولا نه همیشه فیزیک 3 هم الکتریسیته ساکن و فیزیک 1 و 2 رو بخون
همه اینایی که گفتم واسه وقتیه که احساس کنی دیگ وقت نداری همه رو بخونی نه الان!
درمورد کتاب هم یه وقت نری کتاب جمع بندی بگیری از الان !!!!!
ریاضی :کتاب های جامع و کامل مث خیلی سبز یا مهر و ماه (که البته بچه ها میگن درسنامه مهروماه مضخرفه و از ریاضی زده میشی ) ولی تستاش عالین
واسه فیزیک هم اگه جزوه معلمت کافیه برات گاج طوسی بگیر فقط تست کار کن ولی اگه درسنامه میخوای خیلی سبز خوبه
خوشا دیدار ما در خواب ...
ویرایش توسط -AMiN- : 12 آبان 1395 در ساعت 12:27
واسه درصدی که گفتی رو یه مباحث خاص حداقل 50 درصد حجم مطالب تمرکز کن ! و در حد کیفیت بالا بخونش تو این دو درس حرف اول رو تست و تمرین زیاد میزنه ! مخصوصا که اگه بخوای بخشی رو حذف کنی باید بقیه بحث ها رو در حد تسلط بالا بدونی ! واسه اموزش هم میتونه درس نامه کمک درسی کافی باشه ولی اگه روحیت با دی وی دیه میتونی استفاده کنی ولی نه اینکه همه وقتت رو بزاری رو دی وی دی کلا اموزش و درسنامه در مرحله اولیه بعدش فقط تست زیاد
دوست عزیز شما باید پایه ات رو قوی کنی و برای اینکار از اول دبیرستان شروع کن برای اول تا چهارم دبیرستان برای هر سال یه کتاب آموزشی کم حجم که مطالب رو به زبان ساده آموزش داده باشه تهیه کن و با حوصله جلو برو اینطوری به مرور که قوی تر شدی برو سراغ کتاب های جامع خوشنام که باهاش راحت تری مثلا خیلی سبز. دلیل عدم موفقیت اکثر داوطلبان اینه که مستقیم میرن سراغ کتاب تست در حالیکه درس رو بلد نیستن. شما اول اتحادها و مجموعه ها و حل معادلات رو باید مسلط باشی تا بتونی بری سراغ مثلا حد و مشتق.
سلام حیفه 20 درصد وقتی میتونی بالا بزنی
بشین درسنامه مهروماه و تستای خیلی سبز رو بزن مثل آب خوردن 60-70 بزن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)