خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

چاپ جدید موج ازمون یا همین توی بازاریا؟

سلام
      دوستان واسه موج ازمون شیمی الان ما همین تویه بازاریا رو خریداری کنیم یا وایسیم واسه چاپ جدید ؟
      همین چاپی که الان موجوده کنکوره 95 رو داره چه تویه شیمی چه تویه ریاضی تجربی ! ولی ممکنه ئیرایش بشن باز تا اذر ماه ؟
      بشدت به منبع دوم نیاز دارم واسه شیمی و ریاضی و همینطور برای مرور و ازمون 5 شنبه های قبل ازمون
      یعنی امکان داره بازم ویرایش بشن ؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه سوالات 95 رو بهشون اضافه شده پس مطمئن باش تا سال دیگه چیزی بهشون اضافه نمیشه / اگه میخواستن تغییری بدن در چاپ قبلی تغییر رو ایجاد میکردند . موفق باشید

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط PO_OUYa نمایش پست ها
      اگه سوالات 95 رو بهشون اضافه شده پس مطمئن باش تا سال دیگه چیزی بهشون اضافه نمیشه / اگه میخواستن تغییری بدن در چاپ قبلی تغییر رو ایجاد میکردند . موفق باشید
      سلام ممنون
      اخه تویه یکی از نظرات سایتش اظهار بی اطلاعی کرده بودن از ویرایش جدید کتاباشون که ادمو سردرگم میکنه که کلاه نره سرش

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان موج فیزیک هم اومده ؟ خبری ازش نشد ؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نه الان بگير من كه تابستون گرفتم ولي اي كيو بهتره بنظر من اينم براي هفته ي دوم براي تست زمان دار خوبه !!! ولي سوالاش سطحش متوسطه ازمون اخر هر فصلش چند مورد درست يا غلطه خيلي خوبه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farzad 96 نمایش پست ها
      نه الان بگير من كه تابستون گرفتم ولي اي كيو بهتره بنظر من اينم براي هفته ي دوم براي تست زمان دار خوبه !!! ولي سوالاش سطحش متوسطه ازمون اخر هر فصلش چند مورد درست يا غلطه خيلي خوبه
      داداش شما ریاضی موج رو گفتین یا شیمیش ؟ ای کیو ریاضیو دارم و واقعا خوبه ولی خب جامعه دیگه و مثله موج نیست !پس بنظرت بخرم ؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      موج ازمون ریاضی و شیمی چون کنکور 95 رو داره تا بعد عید فکر نکنم ویرایش بشه

موج ریاضی ازموناش راحته ولی ازمون های آخر هر فصل سخته البته بعضی سوال هاش

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirdostaneh نمایش پست ها
      موج ازمون ریاضی و شیمی چون کنکور 95 رو داره تا بعد عید فکر نکنم ویرایش بشه

موج ریاضی ازموناش راحته ولی ازمون های آخر هر فصل سخته البته بعضی سوال هاش
      خب داداش پس نگیرم ریاضیشو ؟ چون ازمون زماندار میخوام و همینطور واسه مرور ؟ یعنی از سطح خیلی سبز بالاتر نیست تستاش ؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Erfan17 نمایش پست ها
      داداش شما ریاضی موج رو گفتین یا شیمیش ؟ ای کیو ریاضیو دارم و واقعا خوبه ولی خب جامعه دیگه و مثله موج نیست !پس بنظرت بخرم ؟
      نه من رياضي موجو فعلن ندارم شايد بعد عيد گرفتم !! شيميشو دارم خوبه ولي زيستشو اصلن سمتش نرو !! خب بنظر من همون اي كيو كافيه ديگه كنارش بايد يه كتاب ديگه هم بزني مثلن مهر و ماه يا خيلي سبز. منابعتو زياد نكن بدتر گيج ميشي يكي از رفيقام همين ٩٥ فقط با خيلي سبز ٧٠ زد رياضيو براي درصداي بالاتر اي كيو رو حتمن بزن من خودم تو رياضي پايه مستقيم سمت اي كيو ميرم ولي تو پيش قبلش يه كتاب ديگه رو ميزنم.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Erfan17 نمایش پست ها
      خب داداش پس نگیرم ریاضیشو ؟ چون ازمون زماندار میخوام و همینطور واسه مرور ؟ یعنی از سطح خیلی سبز بالاتر نیست تستاش ؟
      بازم نظر خودته اما به نظرم همون خ سبز بزن و بهش مسلط شو

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اول روی انچه داری مسلط شو بعد کتاب بعد

مرحله به مرحله

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن