تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری
من تقریبا یه ماه هست که برای واژگان دارم از کتاب مبتکران جامع استفاده میکنم اما نتونستم هنوز توی لغت پیشرفت خاصی کنم . اینم بگم که در انگلیسی عمومی ( برخلاف تخصصی برای رشته های مرتبط با زیست) جفت پوچم
کل بخش انگلیسی انجمن رو گشتم و رسیدم سر 2-3 تا منبع :
1- 8تیکت گاج
2-واژگان شبقره
3-واژگان مهر وماه
اختلاف نظر سر کامل بودن هر کدوم زیاد بود اما خب من نتونسم با توجه به سطحم ، کتاب مناسبی رو پیدا کنم !
خودم برای سال دوم از واژگان انگلیسی 8تیکت دوم استفاده کردم . الان بنظرتون برای سال کنکور ( که باید جامع دوم و سوم و چهارم ) باشه کدوم یکی بهتره ؟؟
درضمن نمیخوام واژگان خیلی خفن توش باشه !!! همینکه لغات در حد همین کنکور خودمون رو شامل بشه ، کفایت میکنه اما دیگه هرچی بیاد رو حداقل بدونم و عین خر توی گل نمونم !
البته این گاج دو تا کتاب دیگه هم داره که 504 لغت و واژگان عمومی هست ؛ ولی فکر میکنم برای کنکور همین باشه !!
در کل نظرات خودتون رو بگین و اگه از هر کدوم استفاده کردین و نتیجه گرفتین ، ویژگی هاشو بگین !
پینوشت : آقا یه نظمی به بخش انگلیسی انجمن بدین تو رو به مولا .
اصلا شتر با بارش ، توش گم میشه
ممنون از راهماييت .
من نميدونم مسئول تاپيك en كي هست ولي كلا اوضاع بخش قاراش ميشه .
ما خودمون هم ناظر بخش بوديم و ميدونم قبل از ايجاد تاپيك بايد در انجمن مربوطه سرچ كنم . كل تاپيك هاي مربوط به en همش شده پر از اسپم . شما چيزي گيرت اومد؛ بگو من تاپيك رو حذف كنم !!
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری