کدوم بهتره
طلوعی رو کسی استفاده کرده؟چطوره؟
There is enough light for one who wants to see
تکنیک ، فرمول ، نکته همه رو میگه
(البته من یادم میره )
یعنی کازرانیان از ایشون بهتره ؟
من نوسان نصفشو دیدم از بس فرمول و نکته گفت هیچی یادم نبود
نمیدونم خودش چطو اینارو حفظ میکنه.من خودم ۷۰تا تست زدم تا نصف همین نکته هاش نتونستم به کار ببرم.واسه هر نوع یکی میگه
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
بازم خودتون یه مبحث رو انتخاب کنین از هردو ببینین.مثلا خزن های متوالی یا سری از هردو ببین
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
همه ی نکات رو میگه واقعا آقای طلوعی ولی مشکل من اینکه نمیرسم تست های گاج رو بزنم ، 12 جلسه نوسان است ، 300 تست گاح هم مربوط به نوسان واقعا نمیشه توی یک یا دو هفته نوسان رو بست ، نمیدونم چیکار کنم برای فیزیک ، شما راهکاری ندارید ؟
سلام بازم فیزیک
بنظرتون کدوم فصل ها رو استاد کارزانیان بهتر درس داده کدوما رو استاد طلوعی ؟ یعنی جوری که قشنگ بهت فهمونده باشن همه چی رو که فقط بعدش بری تست بزنی دیگه گیج تر نشی
وقتت رو برای فکر کردن به گذشته تلف نکن. قرار نیست برگردی اونجا.
طلوعی در کل بهتر درس داده مخصوصا نوسان و موج ، ولی چن فصل اخر رو که سریعتر درس داده میتونی از کارزانیان هم استفاده کنی
خدا همیشه انلاینه ... کافیه دلت رو بروز رسانی کنی... اون موقع می بینی ک در تک تک لحظات کنارت بوده و هست و خواهد بود...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)