سلام دوستان...نظرتون راجع به کتابای زیست نانو امرایی چیه؟...لطفا نگید داره تبلیغ میکنه چون اصلا من امرایی رو نمیشناسم...این کتابا بهتره یا نشردریافت عمارلو؟...
سلام دوستان...نظرتون راجع به کتابای زیست نانو امرایی چیه؟...لطفا نگید داره تبلیغ میکنه چون اصلا من امرایی رو نمیشناسم...این کتابا بهتره یا نشردریافت عمارلو؟...
ویرایش توسط lover sick : 23 مهر 1395 در ساعت 22:22
من ویرایش پارسالش رو کامل دارم امسالش هم اون قیدنامه دستم رسیده. به نظر من توهمات و هذیان هایی که کتابهایی مانند گاگو زیست و جزوه خمارلو داشتن رو این کتاب نداره ولی در عین حال چیز جدیدی هم ارایه نکرده که اگه نخونین از دستش بدین. یا یه کمکی هم به مطالعتون نمیکنه. اشتباهات هم داره ولی نه در حد گاگو و خمارلو
به نظر من در زیست شناسی نباید دنبال کتاب درسنامه محور بود (با کتابهای موجود در بازار در حال حاضر در مهرماه95) ولی اگه خیلی علاقه به درسنامه دارین زیست سوم همین امرایی رو بگیرین بخونین خودتون میبینین که درسامه چیزی فراتر از کتاب درسی نمیتونه باشه و جای کتاب درسی رو هم نمیگیره.
من با خیلی سبز و همایش نشر دریافت ک داشتم نمونشو مقایسه کردم خوب ی مقداری از اونا بهتر بود !
از نشر دریافت کامل تر !
و برتریش نسبت ب خیلی سبز توجه ب متن کتاب !
کتابنامه ی مهروماهم میتونه گزینه مناسبی باش
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
از دریافت و خیلی سبز عمقی تر و ترکیبی تره ولی خوب کاملا درسنامه محوره کمی هم تست داره ولی خیلی کم اونم تستای کنکور اگه درسنامه میخوای فاگوزیست کامل ترین و خب حجیم ک باید باهاش کنار بیای
با فریب تبلیغات راضی هستن همه. همینطور وقتی نکته هاش رو میخونن و تست هاش رو میزنن احساس میکنن خدای زیست شدن در صورتی که تست های واقعی کنکور و تست های سخت کانون رو میرن درصد پایین کسب میکنن.
ماهیت سوالات زیست شناسی در سال های اخیر طوری شده که کسی موقفه که به کتاب درسی تسلط کنه نه به جزوه عمارلو
بنظر من ویرایش جدید کتابای عمارلو خوبن ( اون چاپی ک درسنامه داره و جواب تشریحی تستا رو داده)
ی دوستی دارم ک کنکور 95 فقط با عمارلو و بدون خوندن کتاب درسی 57 زد
البته کتاب درسی هم باید خوند
سلام بچه ها کیا زیست نانو رو دارن ؟زیست نانو یا همایش دریافت لطفا برام مقایسش کنید کدوم ترکیبی تر و کامل تر
کدوم بهتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)