سلام لطفا جواب بدین
اگه کسی دوبار پیاپی از دانشگاه ازاد انصراف بده مشکلی پیش نمیاد براش برای دوباره رفتن به دانشگاه ازاد یا سراسری؟؟؟؟؟؟
محرومیتی نداره؟؟؟؟
و اینکه شرایط انصراف چیه؟؟چه هزینه ای باید پرداخت کنه؟؟؟
سلام لطفا جواب بدین
اگه کسی دوبار پیاپی از دانشگاه ازاد انصراف بده مشکلی پیش نمیاد براش برای دوباره رفتن به دانشگاه ازاد یا سراسری؟؟؟؟؟؟
محرومیتی نداره؟؟؟؟
و اینکه شرایط انصراف چیه؟؟چه هزینه ای باید پرداخت کنه؟؟؟
نه دانشگاه آزاد مشکلی پیش نمیاد
نه هزینه ای نداره، شهریه این ترمتو کامل پرداخت میکنی بعد انصراف میدی
تا جایی که میدونم
شما به مشکل نمیخورید بازم بپرسید
شما نیازی به معافیت تحصیلی ندارید چون سرباز نمیشین
این قانون واسه پسراس یک بار براشون معافیت صادر میشه و دفعه ی دوم اگه انصراف بدن بازم دیگه حق ثبت نام تو واحد دانشگاهی ای رو ندارند و باید برن خدمت (مقدس؟)
فک کنم شما میخاین ازاد انتخاب رشته کنین درسته؟؟
+
+
+
+
+
+
+
بچه ها کسی میدونه اگه این تکمیل ظرفیت ثبت نام کنی (بخوای شهر قبولیتو عوض کنی) مشکلی پیش نمیاد؟ شهریه ها که یکیه؟ انصرافی محسوب میشی یا انتقالی؟؟
سلام، از نظر انصراف دادن مشکلی نیست، می تونین انصراف بدین و تو یه رشته ی دیگه تحصیل کنین، آزاد یا روزانه، هر دو تاشو می تونین، برای انصراف هم شما باید 1.5 برابر شهریه ی ثابتتونو به عنوان جریمه پرداخت کنین و اگه وام صندوق رفاه دانشجویان گرفتین همه شو یکجا پرداخت کنین، موفق باشین...
سلام دوستان . من در دانشگاه ازاد شهرمون ثبت نام کردم و شهریه رو ریختم حالا اگر تکمیل ظرفیت ازاد رو قبول شم شهریمو برمیگردونن؟
سلام یه سوال
اگه تکمیل ظرفیت آزاد بزنم و قبول بشم میتونم نرم؟؟؟؟؟
(میخوام تا اعلام نتایج درس بخونم ببینم چی میشه)
سلام.
من الان اگه ثبت نام کنم و شهریه ترم اول بدم باز فرضا پیشمون شدم بخوام انصراف بدم(همین ترمی که شهریشو دادم). بازم باید 1.5 برابر شهریه رو بدم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)