سلام
من به مشکل بزرگی برخوردم لطفا کمک کنید
من الان علوم کامپیوتر تبریز قبول شدم ولی تو کارنامه سبز من نوشته که به مهندسی کامپیوتر ارومیه میرسه رتبم در حالی که آخرین نفر پذیرفته شده توی علوم کامپیوتر تبریزم از طرفی نوشته من فقط 10 نفر تا شبانه مهندسی کامپیوتر تبریز فاصله دارم الان موندم چیکار کنم
علوم کامپیوتر تبریز ادامه بدم
یا به مهندسی کامپیوتر ارومیه برم
یا اگه امکانش باشه به مهندسی کامپیوتر تبریز بدم
دلیلی که وجود داره و منو از علوم کامپیوتر میترسونه وجود واحد های سخت و سرسام اور ریاضی تو علوم کامپیوتر و وابستگی اون به دانشکده ریاضی هست
از طرفی خود ارومیه از تبریز عقب تره و دانشگاهش هم همین طور و البته این که من آخرین ورودی علوم کامپیوتر تبریزم خبر از عقب بودن مهندسی کامپیوتر ارومیه نسبت به علوم کامپیوتر تبریز میده
و البته حذف گرایش ها از مهندسی کامپیوتر و خوندن مبانی در دوره لیسانس علوم کامپیوتر رو خیلی به مهندسی کامپیوتر نزدیک میکنه مخصوصا که هردو گرایش های یکسانی تو ارشد دارن
از کسانی که به این جور موارد آگاهی دارن خواهش میکنم تا وقت هست بهم کمک کنن
همین طور از دانشجویان و فارغ التحصیلان علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر خواهش میکنم در مورد رشته خودشون توضیح بدن و بگن که این دو رشته بیشتر رو چی تمرکز میکنن
اگه درمورد تغییر رشته به مهندسی کامپیوتر تبریز و شرایط اون باوجود اینکه من 10 نفر باهاش فاصله دارم یکم توضیح بدین خیلی عالی میشه
و اینکه در صورت انتقال به مهندسی کامپیوتر ارومیه امکان گرفتن انتقالی به مهندسی کامپیوتر تبریز وجود داره یا نه
اینم بگم که من علاقه زیادی به برنامه نویسی دارم و به 6 زبان برنامه نویسی تسلط دارم پس برام خیلی مهمه که رشته ای که میرم روی برنامه نویسی تمرکز داشته باشه
ببخشید که سرتونو با حرفای زیاد درد اوردم لطفا کمکم کنید تا به خواستم برسم