Deleted
Deleted
ویرایش توسط fan : 15 مهر 1395 در ساعت 12:20
سلام
اینکه 12 قسمت دیدید و دیگه نبینید سخت تر از اینه که برای بار 5 ام پشت کنکوری شید ؟
البته اگر فقط همین یک سریال باشه در روز بیشتر از 1 ساعت وقت نمیگیره
البته بشرطی که فقط روزی یک قسمت از سریال باشه
نه اینکه چندتا سریال رو همزمان پیگیری کنید
حالا دیگه تصمیم با شماست
کنکور یا سریال ؟
اینجا خدا و پیغمبر پیدا نمیشه ک معجزه کنن شما از نت و سریال کره ای بدت بیاد و درس بخونی !
بار چهارم کنکور دادنم خودش ی جون فراتر از آدم و ی حوصله و صبوری بیشتر از صبر ایوب میخواد
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
سلام گفتید 19سالمه تعجب کردم حتمن جهشی خوندی .. در خلالشم حتما باهوشی که زود مدرستو تموم کردی وامسال چهارمین کنکورت بوده ...پس قدرخودتو بدون در درجه اول حیفت نیست
ولی ببین این عادت خیلی بدیه معتاد شدی ! اسم این اعتیاد موبوفیاس اگه اشتب نکنم ...اما هر اعتیادی و هربیماری قابل کنترل ودرمانه !چجوووووووری؟؟؟
خب ببین درسته ترک هر عادتی موجب مرضه اما باید یواش یواش گذاشتش کنار..
از همین امروز 1ساعت ،1ساعت از نت و دیدن فیلم کم کن ! اینطور که معلومه تمام روز درگیری ، اولا به شخصه ،یدونه شعار مرگی بدم حالم خوب شه ..مــــــــــــــرگ بـــــــــــــــــر نت !
پس خواهشا همون 1ساعتی که گفتم از اعتیادت کم کن تا به صفر برسی ! میدونم صفر مطلقش سخته اما میتونی 1یا 1/5 ساعت فقط همون فیلم رو ببینی به عنوان ی استراحت کوچولو ! ولی اومدن به نت و شبکه های اجتماعی و چیزای مضخرف و وقت بر رو به صفر و منفی برسون !
مطمین باش بخوای میتونی ترک کنی ! پس خواهشا بخـــــــــــواه !!!
ولی بهت قول میدم اگه گوش نکنی و دست از این عادتات برنداری دیگه کنکور موفق نمیشی ! کنکور هم موفق نشی اعتماد بنفست سلب میشه .. پس فردا که به خودت بیای خیلی پشیمون میشی !
به خودت بگو دیگه بسه این همه وقت تلفی ! همین 1سال میشینم میخونم تا ی رشته خوب قبول شم بعد ازون هر کاری دلم خواست میکنم !تو بخواه ارادتم پیداش میشه ...(تلقین روش خیلی خوبیه ! )
ی ضرب المثل معروفم هست :میگه : یه سال بخور نون وتره ، ی عمــر بخور نون و کره ! خودت زحمت ربط دادنشو بکش
برات ارزوی موفقیت میکنم شدیدااا ..*_*
ویرایش توسط Fawzi : 11 مهر 1395 در ساعت 16:36
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
من اگ مامان بابام پزشک بودن یا الان تو بهترین دانشگاه درس میخوندم ! یا داشتم عشق و حال میکردم !
و تو این انجمن و این نوع زندگی دست و پا نمیزدم
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
از بحث دور شدیم ! ب هر حال واس من بچه دکتر و بچه ی آدم کارگر فرقی ندارن !
ولی با هر کسی متناسب با شخصیتش برخورد میکنم !
البته خب تا حالا با بچه ی ی دکترم حرف نزدم
خلاصه ی کلام !
اینجا نه کسی میتونه بگه چ جور فیلم کره ای نبین ! نه میتونه بگه چ جور نتو بزار کنار !
3 راه داری!
کلا نت و فیلمو بزاری کنار
یا نت یا فیلم ( یکیشو بزاری کنار )
یا ه م بشینی هم نت بیای هم فیلم ببینی و ب مامان بابای دکترت پز بدی!
البته چون فرزندی پزشکی ی راه چهرامم میزارم برات !
بین فیلم و نت یکیو انتخاب کن و براش وقت تعیین کن ! و درسم قشنگ بخون!
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)