خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 12 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 169
    1. Top | #31
      fan
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.mTf نمایش پست ها

سلام آینه
      میگم اینه چون از هر نظر شبیه همیم
      از نظر سن /تعداد کنکور/جهشی/هوشی که استفاده نشده و دلیل اولیه درس نخوندن
      فقط مشغولیت هامون تو دیدن فیلم با هم فرق می کنه
      من فیلم اکشن می بینم بیشتر

مشکل تو شبیه ادمیه که تابستون تشنه اش شده ولی چون اب سرد نداره و به نوعی اب گرم می خوره عطش اون برطرف نمیشه

اون اب نیاز تورو برطرف می کنه ولی یه چیزی برات گنگه ...اب میخوری ولی بازم جای یه چیز خالیه
      یکم عجیب شد
      بذار مستقیم توضیح بدم
      نشستی خونه و فیلم می بینی...از نظر مالی و شان اجتماعی با توجه به شرایط خانوادت چیزی کم نداری....ولی ذهنت اروم و قرار نداره ...چون می بینه که تو جایی هست که خیلی پایین تر از خودشه...می بینه که توانایش خیلی بیشتر از این حرفاست که بشینه و فقط فیلم ببینه
      پس طی یه تصمیم منطقی میاد فیلم دیدن رو برات زهرمار میکنه
      از طرف دیگه طی یه تصمییم احساسی ومریض وارنه هم میاد درس خوندنو برات زهرمار میکنه
      خب حقم داره میخواد از این بلاتکلیفی ...از این همه نداشتن اعتماد به نفس که بدنش این حس ((
      همه چون سطح اجتماعی بالایی داریم خوششون نمیاد بهمون نزدیک بشن)) رو داره... از این همه خودش نبودن و دیدن خودش پشت جایگاه پدر مادر وبه نوعی قایم شدن پشتش/از نداشتن ارده خسته شده

ببین یه بار بیرون بیا از فضایی که هستی...از فضای خیلی امنی که متاسفانه برات ساختن....از حرف این و اون
      فکر کن ....جایگاه واقعیت رو بدون هیچ تعارفی مشخص کن...اسمشو بزار هدف ...به سمتش حرکت کن...تا وقت که بهش برسی
      اون وقته که می بینی مغز هم احساسی و هم منطقی چطور به اون سمت می کشونتت...چطور بین فیلم و درست تعادل برقرار میکنه...اون وقته که بهت نشون میده با ندیدن و نگه داشتن این دوتا فیلم بعد ککور بدنت نسخ نمیشه...اون وقته که نشون میده خارج از اون دنیایی کوچیک پشت کامپیوتر لعنتی یه دنیا خیلی و بزرگ و خوشگل هست به اسم تلاش برای هدف

سلام برادر،متشکرم از توضیحات جامعتون،من از ۱۵ سالگیم گرفتار اینترنتم،و واقعاً بلاتکلیفم...دقیقا پشت پدر و مادرم قایم شدم...حرفاتون تماما حقیقت بود،من که دیگه نمیخوام سریال کره ای ببینم.همین یکی تموم بشه کلی ذوق میکنم.

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fan نمایش پست ها
      سلام دوست عزیزمخیلی سخته آدم ۴ بار کنکور بخواد بده،ولی چه میشه کرد بلاییه که خودمون سر خودمون آوردیم،از طرفی هم این زندگی ماست و با شکست ما خیلیها خوشحال میشن و از طرفی فرصت جولان و خودنمایی پیدا میکنن،و عزیزانمون هم ناراحت میشن و زندگیِ ما تو مرداب زمان گرفتار میشه...الان تو اقوام ما،کسی بود که چشم دیدن ما رو نداشت،البته چون خیلی نزدیک هستیم و درجه ۱ هستن،مجبورا تظاهر به دوستی میکردن،ولی نیش و کنایه ها از بچگی من بوده و من از سردی رفتارشون متوجه میشدم و میشم...من هم سن دخترشونم،پدر دخترشو در آورد و اون پزشکی قبول شد و من نه،حالا خوبه تعهد هم قبول شده...ولی خوب،کنایه ها و...آزارم میده،پدر و مادرم مدام میگن همه قبول شدن و تو موندی و...امیدوارم قبول بشم امسال،چون برای دوری از اقوام،همش تو خونه ام و هیچ مجلسی نمیرم ...خدا به هممون کمک کنه،عزیزم سریال در حال پخشه تو کره،نمیشه خرید هنوز کاملا پخش نشده.

دقیقا این همه شکست روحیه دم رو نابود میکنه ولی اتفاقی هست که خواسته یا ناخواسته افتاده و ما کاری نمیتونیم بکنیم جز اینکه کنکور 96 برنده باشیم تا جبران بشه..
      ین کنایه ه همیشه هست.. تو اقوام م هم همین طور.. اونا حتی نمیدونن من دقیق چند سالم و تماسی نمیگیرن زیاد ولی همیشه شهریور ماه اگر خودشون هم زنگ نزنن امسال میسپرن که یکی دیگه زنگ بزنه و بپرسه اونم شخصی که اصلا دانشگاه نرفته و سوادش نمیرسه من نمیدونم چی از تراز حالیش میشه و من کاملا میدونم که این چیزارو کی بهش گفته که بپرسه ولی این ادما فضولیشون هیچ وقت تموم نمیشه.. حتی کنکورم قبول شیم تو بقهی زندگیمون فضولی میکنن...
      منم هیچ جا نمیرم حتی با دوستام...دوستایی که رتبه هاشون از من10 یا 20 هزارتا بیشتر شد ئ رتن دانشگاه حال هی زنگ میزنن و کلاس میزارن برام...اونم وقتی ک کارم دارن و میخوان یه متن رو براشون ترجمه کنم...یا 2 شب مونده به کنکور زنگ میزنن که چقدر خوندی و چند سری کنکور زدی و ایناوو...واقعا نمیدونم فازشون چیه..
      گلم سریال هایی رو ببین که در حال پخش نباشه... الان خودم چند وقت پیش میخواستم دکتر ها رو بگیرم بیخیلش شدم رفتم سریال دیگه گرفتم گذشتم دکتر ها و بقیه سریلا جدید که تموم شدن باهم یک جا سفارش بدم.. ینکه سعی کن از این سریالاشون که درباره درس و مدرسه هست بیشتر ببینی که حس و حالش رو تو هم تاثیر بزاره...چون کره ای ها تو خیلی از سریالاشون نشون میدن که ادم برای خواسته هاش باید تلاش کنه و به این راحتیا بیخیال نشه...

3. Top | #33
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من تجربه ی مشابهو داشتمبه خودتون نگین باید کامل بردارم و ...نمیخواد یهو 0 شهاول یه ربع کم کن بعد 30 دیقه همینطوری کم کمهیچوقتم صفرش نکن بدتر ضربه میخوری

4. Top | #34
      elL
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

تغذیه ازاد چه ترازی میخواد؟

سلام دوستان من تراز زیر گروه دومم 7428 شده میخواستم ببینم برای تکمیل ظرفیت شانسی دارم تغذیه قبول شم؟

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      سلام نمیدونم شما تو انجمن یا چیزی تو این مایه ها برای سریال عضو هستید یا نه ولی اگه هستید سریعا ازش خارج شید اگه هم فامیل یا دوستی دارید که باهاش درباره ی سریال حرف میزنید ازش بخوایید دیگه در این مورد باهاتون صحبت نکنه کتابخونه هم جای مناسبی میتونه باشه این که مطالعه ی دیگران رو ببینید خودش براتون انگیزه میشه.بعد این سریال هم نرید تو سایتای کره ای شاید یه سریالی بخواد پخش شه که یهو از یه بازیگرش خوشتون بیاد و دوباره روز از نو روزی از نو.ایشالله موفقیت میشید

6. Top | #36
      fan
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elL نمایش پست ها
      سلام دوستان من تراز زیر گروه دومم 7428 شده میخواستم ببینم برای تکمیل ظرفیت شانسی دارم تغذیه قبول شم؟
      ​دوست جان،جای این سوال اینجا نیست.به قسمت مربوطه برید و ایجاد موضوع جدید رو بزنید و پاسخ بگیرید در غیراینصورت اسپمر شناخته میشید و اخراج میشید.

7. Top | #37
      elL
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بله میدونم تازه عضو شدم اشتباه شد شرمنده

8. Top | #38
      fan
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Coyote نمایش پست ها
      سلام. شما جهشی خوندین؟
      بله میدونم تازه عضو شدم اشتباه شد شرمنده
      ​دشمنت شرمنده عزیزم،متوجه شدم که تازه عضو شدید،برای همین گفتم مبادا اخراج بشید.

9. Top | #39
      elL
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید میشه
      بگین که دقیقا باید کجا برم و چیکار کنم؟

10. Top | #40
      fan
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط :Abolfazl: نمایش پست ها
      سلام نمیدونم شما تو انجمن یا چیزی تو این مایه ها برای سریال عضو هستید یا نه ولی اگه هستید سریعا ازش خارج شید اگه هم فامیل یا دوستی دارید که باهاش درباره ی سریال حرف میزنید ازش بخوایید دیگه در این مورد باهاتون صحبت نکنه کتابخونه هم جای مناسبی میتونه باشه این که مطالعه ی دیگران رو ببینید خودش براتون انگیزه میشه.بعد این سریال هم نرید تو سایتای کره ای شاید یه سریالی بخواد پخش شه که یهو از یه بازیگرش خوشتون بیاد و دوباره روز از نو روزی از نو.ایشالله موفقیت میشید
      سلام،متشکرم بابت راهنمایی تون،بله درست میگید،وقتی حتی اتفاقی به سایت سریالی سر میزنم،به خاطر بازیگراش میبینم،همین سریال رو هم به خاطر بازیگراش میبینم.کتابخونه متاسفانه نمیتونم برم،باز هم تشکر

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خوب شما که مشکل نت نداری ، درستو بخون یه آزمونم برو ، بعد برا خودت جایزه بذار که اگه فلان تراز رو آوردی اجازه داری یه قسمت از سریالتو ببینی ، مطمئن باش سایت های دانلود فیلم همزمان با ماهواره فیلم رو میذارن برای دانلود

12. Top | #42
      fan
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ببخشید میشه
      بگین که دقیقا باید کجا برم و چیکار کنم؟
      بالا نوشته انجمن،اونو بزن،برو پایین صفحه،نوشته مثلا انجمن کنکوریها،یا پشت کنکوریها و...هر کدوم که مربوط به سوالت بود وارد شو .بالای صفحه ی انجمنی که وارد شدی،نوشته ارسال موضوع جدید،اونو بزن و عنوان و متن سوالتو وارد کن و ارسال رو بزن.موفق باشی

13. Top | #43
      fan
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      خوب شما که مشکل نت نداری ، درستو بخون یه آزمونم برو ، بعد برا خودت جایزه بذار که اگه فلان تراز رو آوردی اجازه داری یه قسمت از سریالتو ببینی ، مطمئن باش سایت های دانلود فیلم همزمان با ماهواره فیلم رو میذارن برای دانلود
      ممنونم،مشکل حل شد

14. Top | #44
      elL
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ممنونم از راهنماییتون

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      من تجربه خودم رو بهت میگم و ممکنه شرایط شما با من فرق داشته باشه .
      یکی از دلایلی که افراد به رمان خونی افراطی یا فیلم دیدن افراطی پناه میبرن برای دور شدن ذهنشون از مشکلات اطرافشونه ! ببین دور و برت چه چیزی اذیتت میکنه ؟ شاید دلیلش همین پشت کنکور موندن باشه که باعث شده بخوای به طور ناخوداگاه ذهنت رو با دیدن فیلم آروم کنی .
      در هر صورت من خودم این مشکل رو داشتم . یه دوستی داشتم اونم این مشکل رو داشت و یکبار ازش پرسیدم چطور دیگه رمان نمیخونی ؟ گفت پدرش گفته یه مدت رمان نخون ببین چه اتفاقی میفته !!!! و در نهایت هیچی ! الانم داروسازه .
      سعی کن از نت دوری کنی ... اولش سخته بعد می بینی هیچ اتفاقی نمیفته !
      سریال دیدن هم نه تنها برای شما بلکه برای همه اعتیاد اوره ...

صفحه 3 از 12 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن