دقیقا این همه شکست روحیه دم رو نابود میکنه ولی اتفاقی هست که خواسته یا ناخواسته افتاده و ما کاری نمیتونیم بکنیم جز اینکه کنکور 96 برنده باشیم تا جبران بشه..
ین کنایه ه همیشه هست.. تو اقوام م هم همین طور.. اونا حتی نمیدونن من دقیق چند سالم و تماسی نمیگیرن زیاد ولی همیشه شهریور ماه اگر خودشون هم زنگ نزنن امسال میسپرن که یکی دیگه زنگ بزنه و بپرسه اونم شخصی که اصلا دانشگاه نرفته و سوادش نمیرسه من نمیدونم چی از تراز حالیش میشه و من کاملا میدونم که این چیزارو کی بهش گفته که بپرسه ولی این ادما فضولیشون هیچ وقت تموم نمیشه.. حتی کنکورم قبول شیم تو بقهی زندگیمون فضولی میکنن...
منم هیچ جا نمیرم حتی با دوستام...دوستایی که رتبه هاشون از من10 یا 20 هزارتا بیشتر شد ئ رتن دانشگاه حال هی زنگ میزنن و کلاس میزارن برام...اونم وقتی ک کارم دارن و میخوان یه متن رو براشون ترجمه کنم...یا 2 شب مونده به کنکور زنگ میزنن که چقدر خوندی و چند سری کنکور زدی و ایناوو...واقعا نمیدونم فازشون چیه..
گلم سریال هایی رو ببین که در حال پخش نباشه... الان خودم چند وقت پیش میخواستم دکتر ها رو بگیرم بیخیلش شدم رفتم سریال دیگه گرفتم گذشتم دکتر ها و بقیه سریلا جدید که تموم شدن باهم یک جا سفارش بدم.. ینکه سعی کن از این سریالاشون که درباره درس و مدرسه هست بیشتر ببینی که حس و حالش رو تو هم تاثیر بزاره...چون کره ای ها تو خیلی از سریالاشون نشون میدن که ادم برای خواسته هاش باید تلاش کنه و به این راحتیا بیخیال نشه...
من تجربه ی مشابهو داشتمبه خودتون نگین باید کامل بردارم و ...نمیخواد یهو 0 شهاول یه ربع کم کن بعد 30 دیقه همینطوری کم کمهیچوقتم صفرش نکن بدتر ضربه میخوری
سلام دوستان من تراز زیر گروه دومم 7428 شده میخواستم ببینم برای تکمیل ظرفیت شانسی دارم تغذیه قبول شم؟
سلام نمیدونم شما تو انجمن یا چیزی تو این مایه ها برای سریال عضو هستید یا نه ولی اگه هستید سریعا ازش خارج شید اگه هم فامیل یا دوستی دارید که باهاش درباره ی سریال حرف میزنید ازش بخوایید دیگه در این مورد باهاتون صحبت نکنه کتابخونه هم جای مناسبی میتونه باشه این که مطالعه ی دیگران رو ببینید خودش براتون انگیزه میشه.بعد این سریال هم نرید تو سایتای کره ای شاید یه سریالی بخواد پخش شه که یهو از یه بازیگرش خوشتون بیاد و دوباره روز از نو روزی از نو.ایشالله موفقیت میشید
خوب شما که مشکل نت نداری ، درستو بخون یه آزمونم برو ، بعد برا خودت جایزه بذار که اگه فلان تراز رو آوردی اجازه داری یه قسمت از سریالتو ببینی ، مطمئن باش سایت های دانلود فیلم همزمان با ماهواره فیلم رو میذارن برای دانلود
سلام دوست عزیز
من تجربه خودم رو بهت میگم و ممکنه شرایط شما با من فرق داشته باشه .
یکی از دلایلی که افراد به رمان خونی افراطی یا فیلم دیدن افراطی پناه میبرن برای دور شدن ذهنشون از مشکلات اطرافشونه ! ببین دور و برت چه چیزی اذیتت میکنه ؟ شاید دلیلش همین پشت کنکور موندن باشه که باعث شده بخوای به طور ناخوداگاه ذهنت رو با دیدن فیلم آروم کنی .
در هر صورت من خودم این مشکل رو داشتم . یه دوستی داشتم اونم این مشکل رو داشت و یکبار ازش پرسیدم چطور دیگه رمان نمیخونی ؟ گفت پدرش گفته یه مدت رمان نخون ببین چه اتفاقی میفته !!!! و در نهایت هیچی ! الانم داروسازه .
سعی کن از نت دوری کنی ... اولش سخته بعد می بینی هیچ اتفاقی نمیفته !
سریال دیدن هم نه تنها برای شما بلکه برای همه اعتیاد اوره ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)