بنظرمن بروپيش روان شناس
اين همه علاقه به فيلم نشونه ي خوبي نيست
دوست عزیز این هم فونت کوچیکتر برادر ! اولاً لطفاً جوری صحبت نکنید که تصور کنم اهانت میکنید.بعدشم،گیرم پدر من بود دکتر!از علم و ثروت و مقام پدر مرا چه حاصل؟خواستم بدونید،اگر به کسی نگم والدینم پزشکن،متوجه نمیشه.چون کاملا عادی میگم،میپوشم،رفتار میکنم.الان هم گفتم که دوستان تصور نکنن به یک اگور پگور طرفن و راهکارهای عجیب بدن.من هیچ وقت پز نمیدم.چون خودم هیچ نقشی تو انتخاب زندگیم نداشتم.راه چهارمتون خیلی عالیه.متشکرم
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
دوستان عزیز!بحث کاملاً به حاشیه رفت! من از مجموع پاسخ ها متوجه شدم،بهتره درونن با خودم کنار بیام و تعادل برقرار کنم بین تفریحاتم و درس.برای اینکه اجرایی هم بکنم تصمیمم رو،از خداوند و صاحب این روزها یاری میگیرم.ان شاا...باتوکل بر خداوند و به مدد اباعبدالله و امام بزرگوارمون علی (ع) اراده و انگیزه کافی رو پیدا کنم.سوال بعدیم رو هم در موضوع جدیدی در قسمت آزمونها مطرح میکنم.سپاس از راهنمایی صمیمانه تون و پوزش اگر ناراحتتون کردم.
Agha javadمنظوری ندارهببین عزیزم الان اینکه تو توی چه خانواده ای هستی مهم نیست الان فقط و فقط این مهمه که کنکور بدیمنم درگیر نت بودم تا اینکه همه جی رو جمع کردم و گوشیم رو برداشتم و گاهی با گوشی اعضای خانواده میامببین الان چهارسال از بهترین سالهات رو از دست دادی تموم!!تموم شد رفت!!!با هیچ معجزه ای هم تو برنمیگردی به گذشتهراحه حلش اینه فراموشی!!!گذشته ای که شاید برات تلخ بوده رو فراموش کن!!ازمون ثبت نام کن و پا به پای آزمن پیش برو برای اینکا بیفتی رو دور درس خوندن یکی دوتا کلاس خصوصی مبحثی هم برو مثلا ریاضی مبحثیبعدش اینکه از سه ساعت شروع کن و هر دوروز یه بار نیم ساعت بهش اضاف کن اینجوری تا اخر اسفند ترشی نخوری یه چیزی میشی.....اگه مثلا سه ساعت کامل خوندی برو نت تفریح کن....یا هم باشگاه برو...و اینکه سنت هم کم هستشو وقت داری.....
علاقه ی چندانی به فیلم ندارمسریالی که میگم نمیتونم کنار بذارمش،فقط یک سریال ۲۰ قسمتی کره ای هست که تا الان هم ۱۲ قسمت رو داده.مشکل اینجا بود که هفته ای ۲ قسمتش پخش میشه.من تصمیم گرفتم سریال رو ببینم ولی فقط همین.یعنی هفته ای دو ساعت.ان شاا... با توکل بر خدا و به مدد امیرالمومنین و اباعبدالله،موفق میشم اراده کافی و انگیزه بالا جهت این کار و شدیدا درس خواندن پیدا کنم.و با یاری خداوند حتما موفق میشوم به هدفم برسم.به روانشناس احتیاجی نیست! آب در هاون کوبیدنه،روانشناس رفتن.
ترک عادت موجب مرضه..
بین دو ازمون ک میشه دوهفته شما میتونی یه روز رو به فیلم دیدن اختصاص بدی..
درضمن سعی کن سینمایی ببینی نه سریال..
اگرم سریال میبینی میتونی صبر کنی تا اون سریال تموم شه..
بعد شما یجا دانلود کنی و تو یه روز ببینیش..
چون اکثرن سریالای کره ای 16 قسمته هستن..
уσυ cαη'т ωαƖк ωιтн Gσɗ αηɗ нσƖɗιηg нαηɗ ωιтн ɗєνιƖ
دوست عزیز باید با برنامه پیش بری شما که میگی انقدر وابستش شدی پس طوری برنامه ریزی کن که هر روز باشه تو برنامت که ناراحتش نباشی
ولی در مورد نت کلا مودمو بکن بنداز دور چون اگه باشه تو خونه هیچ جوره نمیشه باهاش کنار اومد
سلام دوست مهربونممرسی از راهنماییت،من فقط آزمون سنجش میرم،برنامه بسیار خوبی دارم،بله سریال ۲۰ قسمت هست،مشکل من این بود نمیتونستم تمرکز کنم رو درس و همش فکرم پیِ سریال بود و منتظر گذر روزها بودم که به روز سریال برسه،اما تصمیم گرفتم هفته ای دو ساعت رو اختصاص بدم به سریال و باقیش رو سعی کنم تمرکز کنم رو درس،گرچه سخته ولی با تمرین و ممارست ممکنه.
سلام.
رستش من اکثرا خواننده خاموش این انجمن هستم و نظر نمیدم اما نمیدونم چرا دلم خواست برای شما نظری بنویسم..
منم تو یه چیزایی مثل تو ام دوست عزیز...عاشق دیدن سریال کره ای ..یادم هست سوم دبیرستان که بودم چون همش ترس امتحان نهایی داشتم کلا دیدن سریال کره ای رو کنسل کردم...بیرون رفتن رو کنسل کردن..کلاس زبانمو که عاشقش بودم هم سال بعد کنسل کردم..ز خیلی چیزا گذاشتم چون فک میکردم قبولی تو رشته ای که دوسش دارم باید روزی 18 ساعت درس بخونم...اما نتیجش این شد که فقط با گذر زمان بیشتر و بیشتر خسته شدم از لحاظ روحی و 96 کنکور چهارمم رو میدم و امسال انشالله دیگه پرونده کنکور رو میبندم...
ببینید اینکه جهشی خوندید نشون میده شم استعدد و هوش خوبی درین..پشت کنکور موندنم روحیه ادم رو نابود میکنه و ادم گهی دلش میخواد کارها دیگه انجام بده مثلا فیلم ببینه من از سوم دبیرستانم تا امسال میشه گفت 4 سل بیشتر هس کهسریل کره ای ندیدم تا تابستون که بعد این همه سال کلی سریال گرفتم و دیدم و الان بیشتر از هر وقت دیگه دلم برای درس خوندن تنگ شده...دروغ نمگیم من هیچ وقت به اجبار دیگران درس نخ.ندم همیشه با خواست خودم بود..ولی الان فهمیدم که اگر مخوام موفق بشم باید روحییمو تا اخر حفظ کنم و این و یه سری اشتباهات که برای روش درس خوندنم بود باعث شده پشت کنکور بمونم وگرنه هرکس بعد 12 سال درس خوندن میدونه کشش تا چه حد هست...
به شما هم پیشنهاد میدم بین درس و تفریحتون تعادل برقرار کنین..کسی نمگه سریال نبینین ولی حداکثر 1 قسمت که میشه 1 ساعت و 2 ماه اخر اینو حذف کنین که تمرکزتون بیشت به کنکور باشه...و یک کاری بکنید لطف سریال ها رو بخرید که خیالتون راحت باشه . نخواین منتظر باشین که قسمت بعد چی میهش و هی تو نت دنبال اخبار اون سریال باشین.. من خودم الان دارم سریال میبینم همه قسمتاشو دارم وقتی خیلی کنجکاو میشم که مثلا وای این تیکه تو قسمت بعد چه اتفقی میفته چون کامل دارم میرم اون تیکه رو میبینم که ذهنم درگیر نباشه...الان از هفته قبل که چند قسمت دیدم دیگه نرفتم سراغش چون میدونم قرار چی باشه..شاید یکم مزه سرایل بپره ولی حدقل درسمو ب خیال راحت میخونم و سریالمم میبینم ... امیدوارم این روش براتون جواب بده...
باید یه انگیزه ی در خودتون به وجود بیاد تا بتونید به هدفتون برسید
مثلا من خودم دوسال تو کارخانه یی به عنوان کارگر ساده کار میکردم اخر هم محترمانه تعدیل نیرو شدم. این خودش یه انگیزه ی بود برای من
برای شروع هم موبایل م رو دادم دست یکی از بچه ها و خاموش شدم تا پایان روز کنکور و الان هم دارم فیلم و جزوات اموزشی دانلود میکنم که انشالله از ابان بشیم درس خوندن.
......
اون انگیزه هرچیزی میتونه باشه.
آدمها ، اول جوانها را باوجود اینکه همدیگر را دوست ندارند ، بهعقد ِ هم درمیآورند و بعد از اینکه آنها نمیتوانند یکدیگر را تحمل کنند ،تعجب میکنند ...آخر چطور میتوان با کسی زندگی کرد بدون اینکه عاشقاش بود ؟
لئو تولستوی
سلام آینه
میگم اینه چون از هر نظر شبیه همیم
از نظر سن /تعداد کنکور/جهشی/هوشی که استفاده نشده و دلیل اولیه درس نخوندن
فقط مشغولیت هامون تو دیدن فیلم با هم فرق می کنه
من فیلم اکشن می بینم بیشتر
مشکل تو شبیه ادمیه که تابستون تشنه اش شده ولی چون اب سرد نداره و به نوعی اب گرم می خوره عطش اون برطرف نمیشه
اون اب نیاز تورو برطرف می کنه ولی یه چیزی برات گنگه ...اب میخوری ولی بازم جای یه چیز خالیه
یکم عجیب شد
بذار مستقیم توضیح بدم
نشستی خونه و فیلم می بینی...از نظر مالی و شان اجتماعی با توجه به شرایط خانوادت چیزی کم نداری....ولی ذهنت اروم و قرار نداره ...چون می بینه که تو جایی هست که خیلی پایین تر از خودشه...می بینه که توانایش خیلی بیشتر از این حرفاست که بشینه و فقط فیلم ببینه
پس طی یه تصمیم منطقی میاد فیلم دیدن رو برات زهرمار میکنه
از طرف دیگه طی یه تصمییم احساسی ومریض وارنه هم میاد درس خوندنو برات زهرمار میکنه
خب حقم داره میخواد از این بلاتکلیفی ...از این همه نداشتن اعتماد به نفس که بدنش این حس ((همه چون سطح اجتماعی بالایی داریم خوششون نمیاد بهمون نزدیک بشن)) رو داره... از این همه خودش نبودن و دیدن خودش پشت جایگاه پدر مادر وبه نوعی قایم شدن پشتش/از نداشتن ارده خسته شده
ببین یه بار بیرون بیا از فضایی که هستی...از فضای خیلی امنی که متاسفانه برات ساختن....از حرف این و اون
فکر کن ....جایگاه واقعیت رو بدون هیچ تعارفی مشخص کن...اسمشو بزار هدف ...به سمتش حرکت کن...تا وقت که بهش برسی
اون وقته که می بینی مغز هم احساسی و هم منطقی چطور به اون سمت می کشونتت...چطور بین فیلم و درست تعادل برقرار میکنه...اون وقته که بهت نشون میده با ندیدن و نگه داشتن این دوتا فیلم بعد ککور بدنت نسخ نمیشه...اون وقته که نشون میده خارج از اون دنیایی کوچیک پشت کامپیوتر لعنتی یه دنیا خیلی و بزرگ و خوشگل هست به اسم تلاش برای هدف
سلام دوست عزیزمخیلی سخته آدم ۴ بار کنکور بخواد بده،ولی چه میشه کرد بلاییه که خودمون سر خودمون آوردیم،از طرفی هم این زندگی ماست و با شکست ما خیلیها خوشحال میشن و از طرفی فرصت جولان و خودنمایی پیدا میکنن،و عزیزانمون هم ناراحت میشن و زندگیِ ما تو مرداب زمان گرفتار میشه...الان تو اقوام ما،کسی بود که چشم دیدن ما رو نداشت،البته چون خیلی نزدیک هستیم و درجه ۱ هستن،مجبورا تظاهر به دوستی میکردن،ولی نیش و کنایه ها از بچگی من بوده و من از سردی رفتارشون متوجه میشدم و میشم...من هم سن دخترشونم،پدر دخترشو در آورد و اون پزشکی قبول شد و من نه،حالا خوبه تعهد هم قبول شده...ولی خوب،کنایه ها و...آزارم میده،پدر و مادرم مدام میگن همه قبول شدن و تو موندی و...امیدوارم قبول بشم امسال،چون برای دوری از اقوام،همش تو خونه ام و هیچ مجلسی نمیرم ...خدا به هممون کمک کنه،عزیزم سریال در حال پخشه تو کره،نمیشه خرید هنوز کاملا پخش نشده.
درمورد گوشی و نت هم بگم که منم این مشکلو دشتم شبکه ها مجازی مخصوصا اینستاگرام رو حذف کنید و ماهی یک بار ب لپ تاپ برین که خیلی راحت در دسترس نباشه ... یکی از کارها خوب که مشاور برام انجام داد سال دوم که کنکور دادم گوشیمو زم برای 3ماه گرفت و از اون موقع این علقه خصی که به نت و گوشی داشتم کم شده... میدونم اولش سخته ولی ارزشش رو داره که شما به رشته مورد علاقتون پزشکی برسید خصوص اینکه والدینتون هم تو این فیلد هستن میتونن ازتون حمایت کنن و تجربیاتشون رو در اختیارتون بزارن که شما هم موفقیت های عالی داشته باشین در شغلتون...
و اینکه گفتین ازتون انتظار هست و میخواید خودتون رو ثبات کنید چون فرزند یک پزشک هستین به این دلیل هست که تقریبا پزشکان انسان های سخت کوشی هستن و از شما هم اینجور انتظر میره که تلاش کنید تا به هدف های بزرگی برسین..
یادمه چند هفته پیش مصاحبه یکی از افراد که دز ازمون رزیدنتی رتبه فک کنم تک یا 2 رقمی اوردن خوندم که گفته بودن هیچ وقت تفریح و استراحتشون رو کنسل نکردن بر خلف تصور بقیه و تقریب هر شب میرفتن پارک و 30 مین ورزش میکردن ... شما هم با کنترل میزان تفریحتون قطعا میتونین موفق بشید چون اگر میخواستید یه رشته ای برید همون سل اول یا دوم میرفتین...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)