تو که ننه بابات مشهورن به قول خودت!حداقل واسه اینکه خانوادت سرافکنده نشن بشین درستو بخون و یه چیز ردیف بیار . یا برو خارج از کشور بدون کنکور حالشو ببر بعد از چند سال هم برمیگردی همینجاآدمایی هستن که پول کتاب تست ندارن که بخرن و بخونن ولی شما که ماشالا ماشالا وضعتون توپهقدر خودتو بدونامیدوارم موفق باشی
مهم نیست که به چی اعتقاد داری
مهم نیست که به کی اعتماد داری
یا با فکر باز بساز زندگیتو
یا دهـنـتـو ببند زندگـی کن
سلام
دوست عزیز الان من یا دیگران به شما بگیم ادامه سریال کره ایت رو نبنین نمیبینی ایا ؟
یا اگر من و بقیه دوستان بگیم شما درس بخون درس میخونی ؟
قطعا جواب خیر هست
منظورم اینه که تحول درونی رو خودتون باید در وجود خودتون ایجاد کنید عوامل بیرونی نمیتونن تاثیر بسزایی داشته باشن
شما یا هدف دارین و براش تلاش نمیکنید یا اصن کلا هدف ندارین
فیلم کره ای رو 5 سال دیگه هم میتونین دانلود کنید ببینید اما درس رو اگه الان نخونین ضرر میکنین
بهرحال این 16 صفحه تاپیک که سهله ، اگر 1600 صفحه هم جلو بره و خودتون واقعا نخواین کاری بکنین قطعا هیچ شق القمری درموردتون رخ نمیده
موفق باشین
الان دارم جمع میکنممن برنامه ام رو هم چند صفحه پیش گفتم.از مجموع نظرات بچه ها به این نتیجه ای که الان میخوام عملیش کنم رسیدم.من نگفتم دستور بدین من اطاعت کنم.هدف من از ایجاد تاپیک،گرفتن نظرات و ایده های مختلف و بررسیشون و شخصی سازیشون بر اساس شرایطم بود.که به هدفمم رسیدم.انجمن و انجمنی ها روزهای خوبی بود در کنار شما.ولی بین شما دوستانی هم بودن که درست صحبت نکردن.میدونم توضیحات من راجع به شرایطم ممکنه حمل بر خودنمایی بشه،ولی واقعا من نمیدونستم چه نعماتی رو نمیبینم،به لطف دوستان ، من به درجه ی خودم پی بردم و امیدوارم بتونم از بی ادبان درس ادب بگیرم و به لطف ایده های دوستان موفق بشم.ایام به کام،خوب عزاداری کنید و دلهاتون رو تا میتونید از خصایص شیطانی مثل کینه عقده حسرت حسادت خساست خشم اهانت و...پاک کنید.
ارتفاع چشمم خیلی زیاده
ادمایی که ازش افتادن هیچوقت دیده نشدن
ارتفاع چشمم خیلی زیاده
ارتفاع چشمم خیلی زیاده
ارتفاع چشمم خیلی زیاده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)