خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 101112 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 169
    1. Top | #151
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fan نمایش پست ها
      میشه منظورتون رو مشخصا بگین؟ببخشید من زبون کوچه بازاریم زیاد اوکی نیست

2. Top | #152
      fan
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهسـا نمایش پست ها
      بازم متوجه نشدم!!به هر حال امیدوارم خودتون بدونید چی میگین

3. Top | #153
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بازم متوجه نشدم!!به هر حال امیدوارم خودتون بدونید چی میگین
      میشه منظورتون رو مشخصا بگین؟ببخشید من زبون کوچه بازاریم زیاد اوکی نیست
      متوجه میشی ایشالله

درستوبخون...

4. Top | #154
      fan
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهسـا نمایش پست ها
      متوجه میشی ایشالله

درستوبخون...

5. Top | #155
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      تو که ننه بابات مشهورن به قول خودت!حداقل واسه اینکه خانوادت سرافکنده نشن بشین درستو بخون و یه چیز ردیف بیار . یا برو خارج از کشور بدون کنکور حالشو ببر بعد از چند سال هم برمیگردی همینجاآدمایی هستن که پول کتاب تست ندارن که بخرن و بخونن ولی شما که ماشالا ماشالا وضعتون توپهقدر خودتو بدونامیدوارم موفق باشی
      مهم نیست که به چی اعتقاد داری
      مهم نیست که به کی اعتماد داری

یا با فکر باز بساز زندگیتو
      یا دهـنـتـو ببند زندگـی کن

6. Top | #156
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      دوست عزیز الان من یا دیگران به شما بگیم ادامه سریال کره ایت رو نبنین نمیبینی ایا ؟
      یا اگر من و بقیه دوستان بگیم شما درس بخون درس میخونی ؟

قطعا جواب خیر هست

منظورم اینه که تحول درونی رو خودتون باید در وجود خودتون ایجاد کنید عوامل بیرونی نمیتونن تاثیر بسزایی داشته باشن
      شما یا هدف دارین و براش تلاش نمیکنید یا اصن کلا هدف ندارین

فیلم کره ای رو 5 سال دیگه هم میتونین دانلود کنید ببینید اما درس رو اگه الان نخونین ضرر میکنین
      بهرحال این 16 صفحه تاپیک که سهله ، اگر 1600 صفحه هم جلو بره و خودتون واقعا نخواین کاری بکنین قطعا هیچ شق القمری درموردتون رخ نمیده

موفق باشین

7. Top | #157
      fan
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Orwell نمایش پست ها
      سلام
      دوست عزیز الان من یا دیگران به شما بگیم ادامه سریال کره ایت رو نبنین نمیبینی ایا ؟
      یا اگر من و بقیه دوستان بگیم شما درس بخون درس میخونی ؟

قطعا جواب خیر هست

منظورم اینه که تحول درونی رو خودتون باید در وجود خودتون ایجاد کنید عوامل بیرونی نمیتونن تاثیر بسزایی داشته باشن
      شما یا هدف دارین و براش تلاش نمیکنید یا اصن کلا هدف ندارین

فیلم کره ای رو 5 سال دیگه هم میتونین دانلود کنید ببینید اما درس رو اگه الان نخونین ضرر میکنین
      بهرحال این 16 صفحه تاپیک که سهله ، اگر 1600 صفحه هم جلو بره و خودتون واقعا نخواین کاری بکنین قطعا هیچ شق القمری درموردتون رخ نمیده

موفق باشین
      الان دارم جمع میکنممن برنامه ام رو هم چند صفحه پیش گفتم.از مجموع نظرات بچه ها به این نتیجه ای که الان میخوام عملیش کنم رسیدم.من نگفتم دستور بدین من اطاعت کنم.هدف من از ایجاد تاپیک،گرفتن نظرات و ایده های مختلف و بررسیشون و شخصی سازیشون بر اساس شرایطم بود.که به هدفمم رسیدم.انجمن و انجمنی ها روزهای خوبی بود در کنار شما.ولی بین شما دوستانی هم بودن که درست صحبت نکردن.میدونم توضیحات من راجع به شرایطم ممکنه حمل بر خودنمایی بشه،ولی واقعا من نمیدونستم چه نعماتی رو نمیبینم،به لطف دوستان ، من به درجه ی خودم پی بردم و امیدوارم بتونم از بی ادبان درس ادب بگیرم و به لطف ایده های دوستان موفق بشم.ایام به کام،خوب عزاداری کنید و دلهاتون رو تا میتونید از خصایص شیطانی مثل کینه عقده حسرت حسادت خساست خشم اهانت و...پاک کنید.

8. Top | #158
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان عزیز...من ۱۹ سالمه و امسال میخوام ۴ امین کنکورم رو بدم..نخواستم برم خارج..الان مشکلم اینه از فضای مجازی و سریالهای کره ای نمیتونم دل بکنم،وقتی هم اراده میکنم اینترنت رو قطع کنم و کاملا بذارم کنار ، دو ثانیه بعدش نظرم عوض میشه و خودم رو با هزار تا توجیه راضی میکنم ، که با وجود تفریح و نت و...هم میشه موفق شد.مثلا من سریال در حال پخش تو کره که تو سایتهای ایرانی گذاشته میشه رو دارم میبینم،یه سریاله،تا ۱۲ آبان هم پخشش ادامه داره،اگر نبینم،فکرم میمونه پیش سریال،و عصبی میشم ولی میدونم بعد مدتی به نبود نت و درس خوندن عادت میکنم اما اراده و انگیزه برای کنار گذاشتن سریال و نت رو ندارم،اگر هم ببینم،هی به سریال فکر میکنم که هفته بعد چی میشه و...علت این که سه ساله هی کنکور میدم همینه...هیچ وقت کنکوری درس نخوندم،جو کنکور رو هیچ وقت نداشتم،لطفا از تجربیاتتون و یا راه حلهایی که به فکرتون میرسه برای افزایش اراده و انگیزه ام که اینترنت و فکر سریال رو کاملا بذارم کنار بهم بگید...خیییلی سخته..سریالی که ۱۲ قسمتشو دیدی،بقیشو نبینی و مدام فکرت بمونه پیشش،اونم برای من که دنبالِ خیال هستم که درگیرش بشم و درس نخونم...درونن از درس خوندن بیزار شدم..ولی واقعا دلم میخواد وارد فضای رقابتی بشم و اینترنت و فضای مجازی و سریالهای به دردنخور رو که ذهنم رو درگیر میکنه رو رها کنم...اراده ندارم و انگیزه ای هم نیست که رویاپردازی با سریالهای به ظاهر جذاب ولی کلیشه ای رو تموم کنم و بچسبم به زندگیم...وقتی کمی اراده میکنم که سریال دیدن و اینترنت رو کنار بذارم،انبوه درسم ، غمها و غصه هام و ...یادم میاد،با خودم میگم هفته به هفته یک ساعت میرم اینترنت و سریال رو میبینم و میبندم دوباره و میرم پی درسم...و میگم دو ساعت دیگه میبندم نت رو،میمونه تاااا هفته بعد . اما ول نمیکنم و مدااام دستمه.اعتیاد به اینترنت و غرق خیال شدن،و فکر کردن به سریال و...باعث شده،هروقت نشستم پای کتاب که درس بخونم،بیشتر از چند خط نتونستم بخونم،والدینم رو میگم زود برن سرکار چون وقتی هستن نمیتونم تمرکز کنم...اونام به خیال اینکه من درس میخونم میرن و من سریع میپرم رو اینترنت...از بی انگیزگی و وابستگی شدید به اینترنت و سریال خسته شدم...چیکار کنم...واقعا میخوام این کار چرتو ول کنم و وارد جو کنکور بشم و یکبار تمام تلاشمو بکنم و قبول بشم...برای افزایش انگیزه ی درس خواندن و کاهش وابستگی به اینترنت و سریال و رویاپردازی و افزایش تمرکز هنگام درس خواندن راه حل بگین...با عرض پوزش از مدیر انجمن،نمیدونستم کجا مطرح کنم پرسشم رو،میتونید جای پرسشم رو تغییر بدید.
      فکر میکنم دوستان به اندازه کافی کمکتون کردن حالا اگه میشه شما هم به من کمک کنید این بازیگره که عکسش روی اواتاره تونه اسمش چیه دو روزه دارم دنبالش میگردم
      ارتفاع چشمم خیلی زیاده
      ادمایی که ازش افتادن هیچوقت دیده نشدن

9. Top | #159
      fan
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط The JoKer نمایش پست ها
      فکر میکنم دوستان به اندازه کافی کمکتون کردن حالا اگه میشه شما هم به من کمک کنید این بازیگره که عکسش روی اواتاره تونه اسمش چیه دو روزه دارم دنبالش میگردم
      دلم براتون میسوزه..نمیگم..درگیرش نشین

10. Top | #160
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      دلم براتون میسوزه..نمیگم..درگیرش نشین
      نه درگیر نمیشم حالا شما لطف کن بگو
      ارتفاع چشمم خیلی زیاده

11. Top | #161
      fan
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نه درگیر نمیشم حالا شما لطف کن بگو
      یونا

12. Top | #162
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      یونا
      مرسی خدایی خیلی ...
      ارتفاع چشمم خیلی زیاده

13. Top | #163
      fan
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      مرسی خدایی خیلی ...
      خیلی چی؟

14. Top | #164
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      خیلی چی؟
      ... گذاشتم تا هر کسی بهترین تعبیر خودش رو ازش داشته باشه
      ارتفاع چشمم خیلی زیاده

15. Top | #165
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      بعضی چیزا قابل توصیف نیست
      ارتفاع چشمم خیلی زیاده

صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 101112 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن