سلام دوستای گلم، یه مسئله ای برام پیش اومده که اگه لطف کنین راهنماییم کنین یه دنیا ممنونتون میشم، من روش مطالعه م اینطوریه:
1- یه بار سریع، صفحاتی که می خوام مطالعه کنمو چشمی می خونم.
2- این سری خیلی آروم و به دقت صفحاتو چشمی می خونم و مطالب مهمو هایلایت می کنم.
3- یه بار دیگه بازم آروم و به دقت صفحاتو چشمی می خونم تا اگه مطلب مهمی از قلم افتاده هایلایتش کنم.
4- حالا یه بار مطالب هایلایت شده رو بلند برا خودم می خونم، یاد می گیرم و حفظ می کنم.
5- فرداش بازم مطالب هایلایت شده رو یه بار چشمی و یه بار هم بلند می خونمو مرور می کنم.
6- یه روز بعد تستای مربوط به جاهایی که خوندمو می زنم و نکاتشو درمیارم، اگه مطلبی یادم رفته باشه دوباره برمی گردم به کتاب و دوباره یه بار چشمی و یه بار بلند می خونم.
7- فرداش نکات تستایی که درآوردمو یه بار چشمی و یه بار بلند می خونمو مرور می کنم.
با این روش خیلی خوب و کامل درسارو یاد می گیرم ولی مشکلی که هست اینه که وقت کم میارم، مثلا هر صفحه زیست حداقل نیم ساعت وقت می بره برا من، حس می کنم سرعت مطالعه م خیلی کنده، بعضیا میگن بلند خوانی اشتباهه، ولی وقتی فقط چشمی مطالبو می خونم یه حسی بهم میگه که کامل یاد نمی گیری، شما مثلا درس زیستو اصلا بلند خوانی نمی کنین و فقط چشمی می خونینو یاد می گیرین؟
اگه راهکاری دارین که بتونم سرعت مطالعه مو ببرم بالا ممنون میشم راهنماییم کنین، مرسی که وقت گذاشتین و این پستو خوندین...