سلام
دوستان من دیپلم ریاضی دارم برای 3 سال پیش هست با معدل کتبی 17.51 و کل 19 و خورده ای یا 18 و خورده ای(کل رو یادم نیست دقیق)
من تابستون سال سوم تغییر رشته دادم و سال چهارم سر کلاس تجربی نشستم و از بد روزگار هم 2 باری که کنکور دادم پزشکی-دندون رو نیوردم...حالا امسال هم میخوام کنکور بدم ولی مشکل معدل دارم
میخوام بدونم اگر من برم برای ترمیم معدل در دی ثبت نام کنم باید درسای سوم ریاضی فیزیک رو امتحان بدم یا میتونم درسای تجربی رو امتحان بدم؟منظورم اینه که من میخوام درس های ریاضی-فیزیک-شیمی-زبان فارسی-ادبیات-زبان رو ترمیم کنم،حالا همونجور که میدونید سوم ریاضی ها سال سوم درسی به نام ریاضی ندارن و حسابان دارن که خیلی مطالب اضافه داره و چیزایی داره که من الان یادم نمیاد و 3 سال پیش خوندمشون،مثلثات و تابع و خیلی چیزای دیگه اضافه داره فیزیک ریاضی هم یک فصل زیاد داره که فصل بیخود و نسبتا سنگینی هست و 5.5 نهایی هم از اون میاد و منم خیلی وقته نخوندمش و کلا سرش مشکل داشتم(سر امتحان نهایی من هرچی نمره ازم کم شد از همین فصل بود!)حالا میخوام بدونم میشه من به جای حسابان بیام ریاضی 3 تجربی رو امتحان بدم و به جای فیزیک 3 ریاضی بیام تجربی رو امتحان بدم و نمرات اونا رو برام توی دیپکود بفرستن یا مجبورم فقط درسای سوم ریاضی رو ترمیم کنم؟
درس های ریاضی واقعا مطالب اضافه دارن که من یادم رفتن و نه توانش هست نه وقتش که دوباره برم اونا رو بخونم با توجه به اینکه بدونم به هیچ .جه بدرد کنکور خودم نمیخورن
ممنون