من اول پدرو مادرمو میبوسم...بعدشم میرم پیش**********یه دل سیر میبوسمش...از ته ته دلم....
میشینم وصیت ناممو مینویسم
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
هیچ کاری نمیکنم ! حتی توبه هم نمیکنم ! توبه ای ک از ترس مرگ باش واس خدا هیچ ارزشی نداره !
فقط سعی میکنم کل گذشتمو ی مرور بکنم ! از پدر و مادرم طلب بخشش میکنم فقط !
رمز گوشیمو کامپیوترمو بر میدارم تا بعد ی نفر بتونه استفاده کنه مجبور ب فلش زدن نباش !
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
میشینم وصیت نامم رو مینویسم میدم دست خانومم
بعدش از همه طلب حلالیت میکنم خب اینها همش 20 دقیقه وقت میگیره ازم و 40 دقیقه هنوز وقت دارم
سریع میرم حرم حضرت رضا(ع) آقام رو زیارت میکنم و ازش میخوام فردای قیامت شفیعم باشه در همون سه جایی* که
خودشون گفتن و بعد هم کنار ضریح مطهرش میشینم و جان به جان آفرین تسلیم میکنم
انا لله و انا الیه راجعون
توضیح * :
در مواقف قيامت سه جاست كه هيچ كس به ياد ديگرى نيست ؛
و فقط به موارد زير مى انديشد.
1- ميزان عمل : عاقبتش به خير خواهد بود يا نه ؟
2- چگونگى عبور از صراط: از صراط خواهد گذشت يا سقوط خواهد كرد؟
3- تحويل گرفتن نامه عمل : نامه اعمالش به دست چپش داده خواهد شد يا به دست راستش ؟
حضرت رضا عليه السلام فرمود: من در اين موارد خطرناك به داد زوارم خواهم رسيد و از آنان شفاعت خواهم كرد.
قال الرضا عليه السلام : من زارنى على بعد دارى اتيته يوم القيامة فى ثلاث مواطن حتى اخلصه من اهوالها.
اذا تطايرت الكتب يمينا و شمالا، عند الصراط و عندالميزان .(عیون اخبار الرضا ج2 ، ص 255 - خصال ص 168 )
حضرت رضا عليه السلام فرمود: هر كس مرا در اين فاصله دورى كه دارم - زيارت كند روز قيامت سه جا به دادش مى رسم و او را از شدت آن سه مورد آسوده مى كنم :
1- هنگامى كه نامه هاى اعمال به دست راست يا چپ تحويل داده مى شود.
2- هنگام عبور از صراط
3- هنگام سنجش اعمال .
تا جایی که میشود نماز شکر میخوانم چون واقعا از دست این دنیای کثیف و سختی هاش خلاص شدم .
تنهایی و بی کسی خیلی سخته علی الخصوص که دختر هم باشی![]()
اینقد بهم شوک وارد میشه که در جا میمیرم !!!
حالا اگرم نمیرم!! از شوک وارده
بلاخره یه سرم گیج بشه ای یه بی هوشی چیزی پیش میاد ! که دست کم 60 دقیقه ای مداوا داره !!
با این اوصاف اگه بهم بگن 60 دقیقه دیگه میمیره = همین الان میمیری !
میشینم یه دل سیر بابا و مامان و داداشم و میبینم
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
az an jayi ke gable mordan khabaresh nemiyad.tarjih midam rosh fek nakonam
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
کامی رو فرمت میکنم!
بعدش میرم به همه میگم من یک ساعت دیگه میمیرم تا بعد از مرگم بگن چقد طرف ادمه خوبی بوده که زمان مرگشو میدونسته!!![]()
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
کار خاصی نمیکنم یه نامه خوشکل مینویشم جوری که بعد مرگم همه دچار عذاب وجدان شن بعدم کل اطلاعات گوشیم پاک میکنم چون اگه نکنم جنازمم دفن نمیکنن:-) :-) :-) بعدم ارایش میکنم مثل این شاهزاده ها میخوابم خخخ البته قبلش توبه هم میکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)