سلام من امروز به اداره پست رفتم و از من گواهی تحصیلی رو خواستن تا تاییده تحصیلی رو آماده کنن. حالا من باید چیزی از اداره پست دریافت کنم ؟؟
سلام من امروز به اداره پست رفتم و از من گواهی تحصیلی رو خواستن تا تاییده تحصیلی رو آماده کنن. حالا من باید چیزی از اداره پست دریافت کنم ؟؟
باید کپی مدرک پیش رو ببری پست بانک، بعد میگی تاییده تحصیلی میخوام، یه فرم رو پرمیکنی بعد بهت یه کد میده
دیگه تاییده رو خودش بعدا میفرسته دانشگاه
مند امروز رفتم گرفتم
به گزارش فارس، عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش تأییدیه تحصیلی صادر میکند و شیوه الکترونیکی شدن آن چگونه است؟»، اظهار داشت: خیر، مدارک تحصیلی و تأییدیه تحصیلی توسط ادارات مناطق آموزش و پرورش انجام میشود.
وی افزود: با توجه به اینکه فرآیند فارغ التحصیلی در مناطق آموزش و پرورش انجام میشود، صدور دانشنامه تحصیلی نیز در مناطق آموزش و پرورش انجام میشود و به همین جهت تأییدیه تحصیلی نیز در ادارات مناطق صادر میشود.
عمادی ادامه داد: شیوه دریافت تأییدیه تحصیلی در گذشته اینگونه بود، فردی که متقاضی تأییدیه بود به ادارات پُست مراجعه و پُست درخواست را به ادارات آموزش و پرورش مناطق ارسال میکرد و پس از دریافت نتیجه به مرجع مورد نیاز از طریق پُست ارسال میشد.
وی با اشاره به الکترونیکی شدن فرآیند دریافت تأییدیه تحصیلی خاطرنشان کرد: اکنون نیازی به مراجعه به پست نیست و متقاضیان تأییدیه تحصیلی به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند.
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش افزود: دفاتر پیشخوان دولت از طریق اتوماسیون، درخواست تأییدیه تحصیلی را به ادارات آموزش و پرورش ارسال میکنند و پس از بررسی، درخواست تأییدیه به مرجع مورد نظر ارجاع داده میشود.
ویرایش توسط idealist : 31 شهریور 1395 در ساعت 13:32
برا همه دانشگاها لازمه؟من به دانشگام زنگ زدم گفتن هنوز اسامی قبول شده ها رو بهمون ندادن هروقت دادن اطلاعیه میزنیم تاریخ و مدارکو میگیم.الان چیکا کنم برم بگیرم فردا؟کلا چیز مهم و واجبیه؟؟؟
منم همین سوالو دارم هنوز دانشگاه اطلاعیه نزده برای مدارک اینا تاییدیه جدا از مدارکه چه بزنن چه نزنن باید حتمن گرفته بشه ؟
همه میخواهند بشریت را عوض کنند دریغ_ا که هیچکس در این اندیشه نیست که
خود را عوض کند.
لِو تولستوی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)