گزيته٢ مثل قلمچي سوالاش رو واسه دانلود نميذاره؟؟؟
تو سايتش رفتم قديمي بودن
گزینه2
قلم چی
هردو مزخرف اند. پولتون رو الکی هدر ندین. من پارسال گزینه 2 شرکت کردم. امسال هم به زور مادرم قلم چی پبتنام کردم. اصلا سطح سوالات و مراکز امتحانی تو هیچ کدوم خوب نیست. تقلب و از قبیل موارد رو من در هردوشون دیدم.![]()
گاهي مسير جاده به بن بست ميرود,گاهي تمام حادثه از دست ميرود,گاهي همان کسي که دم از عقل ميزند در راه هوشياري خود مست مي رود
فقط سنجش
اگرم تونستين زيست و شيمى قلمو از نت بگيرين بزنين
بقيه درساش بدرد نميخوره
گزينه ٢ هم كه كلا مرخصه
من پیش قلمچی بودم کامل به برنامش نمیرسیدم .. الان پشت کنکوریم میرم گزینه 2
قلمچی سطح سوالات سختتره و اگ خوب نخونی ناامید میشی
گزینه2 سوالات تقریبا مشابه کنکوره
بنظر من گزینه2 بهتره
من که تا عید با قلم چی میرم جلو بعد عید که گزینه 2 هم میشه دو هفته یه بار شاید برم گزینه 2 اخ من مشکل بزرگم با گزینه دو این فاصله زیاد ازموناسشه که تو دی و بهمن فقط هر ماه یه ازمون داره اینشو من نمیتونم کنار بیام نمیدونم والا![]()
سلام دوستان عزیز
می خواستم یه نکته ای رو خدمتتون عرض کنم و اون اینکه ناشری که برای طرح سوالات کنکور آزمایشی خودش و یا حتی تالیف کتاب های خودش حتی کمترین حق الزحمه ای را نمی ده و به هر کسی که بگه من مدرس فلان درس هستم پیام میده و می گه مثلا از این مبحث 3 تا 4 تا یا ... سوال طرح کنید ما به نام خودتون در آزمون هامون استفاده می کنیم، فکر می کنید چه افرادی زمان می گذارند و سوال یا مطلبی آماده می کنن؟؟؟
من مدرس شیمی کنکور بودم حدود 12 سال، و این موارد تجربه خودم هست. بله دوستان قلم چی موسسه مورد نظر من هست و باید بگم متاسفم برای دوستان عزیزم که بابت تبلیغات اینها می آیند و هزینه می کنن.
به هر حال از بین مثلا یک میلیون نفر 50 نفر قبول می شه که اینها بتونن باهاش تبلیغ کنند!!!
آگاهانه بررسی کنید
خلاف قوانین
ویرایش شده.
من میرم گزینه دو
ولی سوالای قلم چی رو هم میگیرم میزنم
ایناییم که میگن به درد نمیخوره دلیل شخصی ندید یا چون خودتون میرید قلم چی ، دلیل درست و حسابی بدید
به عنوان کسی که قبلا رفته گزینه و برنامه اش و سوالاشو دیده میگم ک انتخاب قلم یا گاج بهتر خواهد بود چون برنامه های بهتری دارن سوالات هم از گزینه بهتر نباشن بدتر نیسن
به محض این که از یادگرفتن دست بردارید شروع به مردن می کنید
مسلمن گزینه دو خیلی بهتره
قلم چی صرفا بخاطر تبلیغات زیاد و تبلیغات زیاد بدون آگاهی بزرگ شده
و تنها بخاطر جامعه اماری بالا مورد انتخاب قرار میگیره
که اصلا هم مهم نیست مهم شمایی جایی خودت بدون تقلب و داشتن سوالات در ازمون شرکت کنی و به نقاط قوت و ضعفت پی ببری
زیست قلم چی فقط خوبه که میتونی از سوالاتش بعد ازمون استفاده بشه
سوالات سه ازمون ازمایشی میشه در خونه هم استفاده کرد و تصمیم کرد تا با نظرات مختلف تمرین و ارزیابی داشت
بقیه چیزا امری تبلیغاتیه برای میلیارد تر کردن موسسات![]()
ویرایش توسط mina15 : 22 آبان 1396 در ساعت 12:28
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)