خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: شما کدوم رو میپسندید و کدوم شرایط بهتری دارد؟

رأی دهندگان
    596. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • گزینه2

248 41.61%
    • قلم چی

348 58.39%
    صفحه 37 از 41 نخستنخست ... 27363738 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 541 به 555 از 615
    1. Top | #541
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      گزيته٢ مثل قلمچي سوالاش رو واسه دانلود نميذاره؟؟؟
      تو سايتش رفتم قديمي بودن

2. Top | #542
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sheyda3000 نمایش پست ها
      گزيته٢ مثل قلمچي سوالاش رو واسه دانلود نميذاره؟؟؟
      تو سايتش رفتم قديمي بودن
      سلام چرا همه رو برا دانلود میذاره تو سایت خودش

3. Top | #543
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      گـــاج
      رها کن رئیس

4. Top | #544
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      هردو مزخرف اند. پولتون رو الکی هدر ندین. من پارسال گزینه 2 شرکت کردم. امسال هم به زور مادرم قلم چی پبتنام کردم. اصلا سطح سوالات و مراکز امتحانی تو هیچ کدوم خوب نیست. تقلب و از قبیل موارد رو من در هردوشون دیدم.
      گاهي مسير جاده به بن بست ميرود,گاهي تمام حادثه از دست ميرود,گاهي همان کسي که دم از عقل ميزند در راه هوشياري خود مست مي رود

5. Top | #545
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      فقط سنجش
      اگرم تونستين زيست و شيمى قلمو از نت بگيرين بزنين
      بقيه درساش بدرد نميخوره
      گزينه ٢ هم كه كلا مرخصه

6. Top | #546
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      گزینه دو ۱ریالم ارزش نداره

7. Top | #547
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      گاج

8. Top | #548
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من پیش قلمچی بودم کامل به برنامش نمیرسیدم .. الان پشت کنکوریم میرم گزینه 2
      قلمچی سطح سوالات سختتره و اگ خوب نخونی ناامید میشی
      گزینه2 سوالات تقریبا مشابه کنکوره
      بنظر من گزینه2 بهتره

9. Top | #549
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من که تا عید با قلم چی میرم جلو بعد عید که گزینه 2 هم میشه دو هفته یه بار شاید برم گزینه 2 اخ من مشکل بزرگم با گزینه دو این فاصله زیاد ازموناسشه که تو دی و بهمن فقط هر ماه یه ازمون داره اینشو من نمیتونم کنار بیام نمیدونم والا

10. Top | #550
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان عزیز
      می خواستم یه نکته ای رو خدمتتون عرض کنم و اون اینکه ناشری که برای طرح سوالات کنکور آزمایشی خودش و یا حتی تالیف کتاب های خودش حتی کمترین حق الزحمه ای را نمی ده و به هر کسی که بگه من مدرس فلان درس هستم پیام میده و می گه مثلا از این مبحث 3 تا 4 تا یا ... سوال طرح کنید ما به نام خودتون در آزمون هامون استفاده می کنیم، فکر می کنید چه افرادی زمان می گذارند و سوال یا مطلبی آماده می کنن؟؟؟
      من مدرس شیمی کنکور بودم حدود 12 سال، و این موارد تجربه خودم هست. بله دوستان قلم چی موسسه مورد نظر من هست و باید بگم متاسفم برای دوستان عزیزم که بابت تبلیغات اینها می آیند و هزینه می کنن.
      به هر حال از بین مثلا یک میلیون نفر 50 نفر قبول می شه که اینها بتونن باهاش تبلیغ کنند!!!
      آگاهانه بررسی کنید
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

11. Top | #551
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من میرم گزینه دو
      ولی سوالای قلم چی رو هم میگیرم میزنم
      ایناییم که میگن به درد نمیخوره دلیل شخصی ندید یا چون خودتون میرید قلم چی ، دلیل درست و حسابی بدید

12. Top | #552
      کاربر اخراجی

khejalati
      نمایش مشخصات
      گزینه دو بنظرم بهتره

13. Top | #553
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به عنوان کسی که قبلا رفته گزینه و برنامه اش و سوالاشو دیده میگم ک انتخاب قلم یا گاج بهتر خواهد بود چون برنامه های بهتری دارن سوالات هم از گزینه بهتر نباشن بدتر نیسن
      به محض این که از یادگرفتن دست بردارید شروع به مردن می کنید

14. Top | #554
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من خودم گزینه 2 میرم سوالش عالیه درحد کنکور ولی فقط یکم برنامه ریزیشونو ردیف کنن حله

15. Top | #555
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مسلمن گزینه دو خیلی بهتره
      قلم چی صرفا بخاطر تبلیغات زیاد و تبلیغات زیاد بدون آگاهی بزرگ شده
      و تنها بخاطر جامعه اماری بالا مورد انتخاب قرار میگیره
      که اصلا هم مهم نیست مهم شمایی جایی خودت بدون تقلب و داشتن سوالات در ازمون شرکت کنی و به نقاط قوت و ضعفت پی ببری
      زیست قلم چی فقط خوبه که میتونی از سوالاتش بعد ازمون استفاده بشه
      سوالات سه ازمون ازمایشی میشه در خونه هم استفاده کرد و تصمیم کرد تا با نظرات مختلف تمرین و ارزیابی داشت
      بقیه چیزا امری تبلیغاتیه برای میلیارد تر کردن موسسات

ویرایش توسط mina15 : 22 آبان 1396 در ساعت 12:28

صفحه 37 از 41 نخستنخست ... 27363738 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فوری، فیلم، فیزیک، فروش، فصل، قلم، قلمچی، كنكور، مفید، منابع کنکور، مهم، مهندسی، مهندسی صنایع، مهر، موندم، موبایل، میخوام، میخواستم، ماه، مختلف، مرور، مشکل، مشاوره، مصاحبه، مطالعه، مطرح، چه، چهارم، چون، نوروز، نوع، چی، چیکار، نتيجه، ندارن، نداره، نرم افزار، چشم، نظر سنجی، نظرتونو، هفته، همیشه، همان، همایش، هندسه، های، هدف، یک، یک ماه، یا، یعنی، ژنتیک، کمک، کمک درسی، کمکم، کنم، کنین، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور آزمایشی، کنکور ریاضی، کنکور سراسری، کنکورو، کنکوری، که، کامل، کانون، کارنامه، کارنامه ها، کارشناسی ارشد، کتاب، کتابهای، کتاباش، کدوم، کردن، گوگل، گاج، گزینه، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، گسسته، پیش، پزشکی، ؟؟، آموز، آموزان، آزمون گزینه۲، آزمون آنلاین، آزمایشی، امکان، امار، امتحان، امسال، انتخاب رشته، اول، اینه، اینترنت، ادبیات، ادغام، از، ازمون، اساتید، اصلا، اعداد، به، بهتره، بهترین، بود، بین، با، باید، ببخشید، بدون، بدونم، برم، برنامه، برنامه ریزی، برای، بزنم، بعد، تمام، تنهایی، تا، تاثیر، تجربی، تخمین، تخمین رتبه، تست، تغییر رشته، جمع بندی، جالب، جدید، جزوه، حمایت، حسابان، حضوری، خلاصه، خوانی، خوب، خودم، خیلی سبز، خرید کتاب، دو، دوم، دوره، دوره دروس، دی، دی وی دی های آموزشی، دینی، دیگه، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، داده، داره، داشتم، داشتی، دبیرستان، در، دروس، درس، درست، دست، رو، روغن، ریاضی، ریاضیات، ریزی، راهنمایی، رایگان، رتیه، رتبه، رتبه کنکور، رشته، رشته تجربی، زمین، زمین شناسی، زيست، زیست، زیست شناسی، زبان فارسی، سنجش، سوم، سوال، سوالی، سوالات کنکور، سراسری، سردرگمی، شناسی، شهرستان، شود، شیمی، شده، شرکت، طراحی، عالی، عربی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن