خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 32
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات

چاپ جدید زیست‌شناسی آی‌کیو

سلام
      چاپ جدید زیست‌شناسی آی‌کیو آماده شده و تا آخر این هفته و یا نهایتاً ابتدای هفته‌ی آینده، می‌تونین از کتابفروشیا تهیه کنین و البته اگه از سایت گاج خرید کنین، شامل تخفیف میشه. چاپ جدید کتاب هم با جلد جدید (جلد بنفش) هست که احتمالاً تبلیغش رو هم در تلویزیون دیدین. مثل چاپ قبلی، کتاب در دو جلد است. جلد اول، سؤالات و پاسخنامه‌ی کلیدی است و جلد دوم پاسخنامه‌ی تشریحی به همراه کادرهای نکات مفهومی و ترکیبی. اگه اشتباه نکنم قیمت جلد اول ۴۵ هزار تومان و جلد دوم ۴۹ هزار تومان است و مجموعاً ۹۴ هزار تومان که اگه از سایت گاج با تخفیف حداقل ۱۵ درصدی بخرین، میشه حدود ۸۰ هزار تومان.
      موفق باشید

iq-zistshenasi-2.jpg
      ویرایش توسط حمید رضا زارع : 27 شهریور 1395 در ساعت 22:51

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حمید رضا زارع نمایش پست ها
      سلام
      چاپ جدید زیست‌شناسی آی‌کیو آماده شده و تا آخر این هفته و یا نهایتاً ابتدای هفته‌ی آینده، می‌تونین از کتابفروشیا تهیه کنین و البته اگه از سایت گاج خرید کنین، شامل تخفیف میشه. چاپ جدید کتاب هم با جلد جدید (جلد بنفش) هست که احتمالاً تبلیغش رو هم در تلویزیون دیدین. مثل چاپ قبلی، کتاب در دو جلد است. جلد اول، سؤالات و پاسخنامه‌ی کلیدی است و جلد دوم پاسخنامه‌ی تشریحی به همراه کادرهای نکات مفهومی و ترکیبی. اگه اشتباه نکنم قیمت جلد اول ۴۵ هزار تومان و جلد دوم ۴۹ هزار تومان است و مجموعاً ۹۴ هزار تومان که اگه از سایت گاج با تخفیف حداقل ۱۵ درصدی بخرین، میشه حدود ۸۰ هزار تومان.
      موفق باشید
      سلام خسته نباشید.من چاپ قبلی که نقره ای بود دارم.به نظرتون چاپ جدید بگیرم؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahram777 نمایش پست ها
      سلام خسته نباشید.من چاپ قبلی که نقره ای بود دارم.به نظرتون چاپ جدید بگیرم؟
      سلام
      خیر نیازی نیست

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      خیر نیازی نیست
      اقای دکتر نظرتون درباره زیست های سال ب سال الگو چیه؟ و همچنین موج ازمونش؟
      مشاور

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      سلام
      موفق باشید
      سلام.اقای زارع امسال آزمونای ماز چجوریه؟طراح همون پارسالیا هستن؟یا تغییر داره؟ممنون

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عجب قیمت افتضاحی داره این کتاب
      یه جلد رو بنفش کردن با دو تا سوال کنکور 95 بعد 10 15 تومن کشیدن رو قیمت نسبت به پارسال

وای به روزی که تو مملکت مظلوم گیر بیارن
      ..
      ..
      ..

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Martin Scorsese نمایش پست ها
      یه جلد رو بنفش کردن با دو تا سوال کنکور 95 بعد 10 15 تومن کشیدن رو قیمت نسبت به پارسال
      با این وجود همه میرن چاپ 95 رو میخرن
      شک نکن

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      انتشارات گاج امسال رکورد زده با افزایش n درصدی قیمت کتاب هاش

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      iqریاضی 52 هزارتومن!!!!!
      روزگاری کفران خدا، بزرگ ترین کفران بود.
      اما خدا مرد
      و در پی آن این گویان نیز مردند.
      اکنون کفران زمین سهمگین ترین کفران است.

چنین_گفت_زرتشت

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      اقای دکتر نظرتون درباره زیست های سال ب سال الگو چیه؟ و همچنین موج ازمونش؟
      سلام
      فکر نمی‌کنم صحیح باشه من در مورد کتاب مولفان دیگه نظر بدم ولی در مورد زیست آی‌کیو می‌تونم بگم که منبع کاملی از نظر تستی هست و می‌تونه نیازهای تستی شما رو برطرف کنه
      موفق باشید

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza.k نمایش پست ها
      سلام.اقای زارع امسال آزمونای ماز چجوریه؟طراح همون پارسالیا هستن؟یا تغییر داره؟ممنون
      سلام
      امسال آزمون‌ها با خدمات بیشتری ارائه میشن و استفاده از اونا میتونه مفید باشه

موفق باشید

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات

وای به روزی که تو مملکت مظلوم گیر بیارن
      سلام
      افزایش قیمت کتاب ربطی به تغییرات کتاب نداشته و مربوط به افزایش کلی هزینه‌ی چاپ بوده. البته این افزایش قیمت‌ هم در همه‌ی انتشارات‌ها وجود داشته ولی گاج به دلیل اینکه کلا قیمت بالاتری با توجه به چاپ بهتر داره، افزایش هزینش بیشتر دیده شده
      موفق باشید

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام استاد زارع
      من درخواست بورسیه دادم ولی هنوز جوابش نیومده واقعا چجوری باید ثابت کنیم تا بورس بشیم؟
      قیامت قامت ای قامت قیامت
      قیامت کرده ای زین قد و قامت
      موذن گر ببیند قامتت را
      به قد قامت بماند تا قیامت
      بر قد و قامت رعنا و چشمان زیبا و رخ دلربای مهدی قرآن امام زمان امام النور ابوالقاسم محمد بن الحسن المهدی(ص) صلوات
      ویرایش توسط MohammadMahdi14 : 27 شهریور 1395 در ساعت 22:52

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      فکر نمی‌کنم صحیح باشه من در مورد کتاب مولفان دیگه نظر بدم ولی در مورد زیست آی‌کیو می‌تونم بگم که منبع کاملی از نظر تستی هست و می‌تونه نیازهای تستی شما رو برطرف کنه
      موفق باشید
      سلام اقای زارع خسته نباشید خدا قوت ایشاله میخواستم بپرسم اگه کسی تو ازمونتون شرکت نکنه چیزی رو از دست میده؟
      و اینکه پیش بینی شما برای زیست سال بعد 96 چیه روند سختی بیشتر خواهد شد یا نه؟
      امیدوارم بتونم بیشتر از شما سوال کنم راستی شما تلگرام گروهی چیزی ندارید ما اگه سوالی پیش اومد بپرسیم ؟ یا غیر ممکنه این.

ممنونم

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      افزایش قیمت کتاب ربطی به تغییرات کتاب نداشته و مربوط به افزایش کلی هزینه‌ی چاپ بوده. البته این افزایش قیمت‌ هم در همه‌ی انتشارات‌ها وجود داشته ولی گاج به دلیل اینکه کلا قیمت بالاتری با توجه به چاپ بهتر داره، افزایش هزینش بیشتر دیده شده
      موفق باشید
      سلام
      یعنی دقیقا 10 15 هزار تومن هزینه های چاپ بیشتر شده؟ اگهه اینطوره ما باید کلا همه ی کتابارو با این مقدار افزایش قیمت بخریم
      من قیمت این کتاب رو با قیمت چاپ اردیبهشت مقایسه کردم و اصلا همچین تورمی نبوده تو این چند ماهه که دلیل این افزایش باشه اگه بحث کیفیت کتاب و جلد باشه که همین کیفیت رو کتاب چند ماه پیش هم داشته و افزایش قیمت منطقی به نظر نمیرسه

قیمت های انتشارات دیگه هم منبعی برای قیمت گذاری و تخمین ارزش کتاب های گاج نمیتونه باشه مگر اینکه انتشارات کنکوری همه با هم کارتلی تشکیل داده باشن که خودشون قیمت گذاری کنن!

در واقع نمیشه منکر این شد که بیزینس تو کنکور یه بزینس پر سود و نا عادلانس
      انتشارات کتاب ها رو بیرون نمیدن تا تقاضا به بالاترین سطح خودش برسه و قیمت رو مطابق با همون تقاضا بالا ببرن
      ..
      ..
      ..

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن