... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
سلام
داداش خداییش من و دریاب
اقا منم مثل شما فقط من ازاد کامپیوتر تمام کردم الانم 4 ماهه خدمتتو تموم کردم لیسانسم هستم خیلی علاقه دارم به پزشکی فقط مشکلم اینه که دبیرستان فنی خوندم البته مشکلی ندارم برای شرکت در ازمون چون من فوق دیپلم دارم میتونم شرکت کنم فقط چون دبیرستان زیست و شیمی و..... نخوندن نمیدونم از کجا شرکت کنم ؟؟چی کار کنم؟؟ شما دبیرستان رشتت چی بود؟؟؟ رمز موفقیت چی بود که بعد سربازی شروع کردی و موفقم شدی
نمیدونم شمام این حس و داری یا نه ولی من خدمت بد جایی خدمت کردم البته در کل یه سال ولی از وقتی برگشتم وقتمو به بطالت میگذرونم فقط در پی اینیم که برم پزشکی از کجا شروع کنم یا هم اشتیاقی برای ارشد ندارم
ببخشید من فکر کردم سال سومتون بوده
در این صورت بنظرم جا داره یه بار دیگه واسه هدفتون و علاقتون تلاش کنید و بجنگید چون واقعن اگه در توانتون بوده باشه حسرت خوردنش خیلی سخته...تا همیشه همراهتون میمونه!
البته میتونید دانشگاه آزاد یه ترم برید و ترم دوم رو مرخصی بگیرید و بکوب بخونید، همینطور طول ترم اول هم مرور کنید درسا رو که جدا نشید...ثبت نام و گذروندن ترم اول بهتون این اعتماد بنفس رو میده که سال دیگه هرچی بشه حداقل همین پرستاری رو دارید و زیاد هم عقب نموندید اینکار میتونه خیلی رو کیفیت کنکور 96تون تاثیر داشته باشه.
ایشالا به آرزو و هدفتون میرسید
شازده کوچولو پرسید : کی اوضاع بهتر میشه؟
روباه گفت ...
از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره !
آنتوان دوسنت اگزوپری
سلام
آبجی ببین
۱.فقط دو سال برا کنکور دادن فرصت مونده سال های ۹۶ و ۹۷
۲.تعداد داوطلبای تجربی هم که خودت میدونی از انسانی و ریاضی هم بیشتر شده،سال بعد و بعدشم زیادتر میشه.
۳.پرستاری دانشگاه آزاد میدونی واقعا صاحب شغلت میکنه حداقل فردا پرستار باشی یا نه شانسکیه
۴.میگی که عاشق داروسازی هستی
حالا اونقد عاشقش هستی که ریسک کنی و دوسال باقی مونده رو امتحان کنی امتحان که نه جوری تلاش کنی که قورتش بدی؟؟؟ ریسک هم هستش
البته اگه دنیا یه طرف ،عشقت دندون سازی یه طرف وهم ایکنه اگه میدونی سال بعد مث امسال حداقل پرستاری آزاد قبولی پس اونوقت بمون سال بعد انشالا دندونسازی سراسری قبول بشی اگه هم نشدی حداقل مثل امسال پرستاری آزاد و اگه نه پس امسال برو
تو این دوروزمــونـــــه پــراز بیـــــکاری عـــــــلاقــــــــه گـــزینــــــــه دومـــــــــه
ب٘ــے حَــدّ و عــَـدد 💜💜 یــا عـَلـــے ؏ مــَـدَد٘
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)