خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

قبول نشدن امتحان شهریور

سلام . من شیمی رو افتادم و شهریور امتحان دادم و احساس میکنم بالای 10 نمیشم . چون شیمی رو کلاس نرفتم ک نمره مستمر بگیرم . ینی نمیشد که برم چون فیزیک و حسابان هم افتادم . بخاطره واحد ها شیمی غیر حضوری شد
      اگه شیمی رو بالا 10 نشم باس برم شبانه؟؟؟ توروخدا یکی بگه من چ خاکی تو سرم بریزم؟ باس برم شبانه ؟ ... بعد ینی نمیتونم چهارم بخونم ؟؟؟ بعد از اینکه مثلا دی ماه قبول شدم میتونم برم مدرسه عادی ثبت نام کنم ؟؟؟ و کنکور بدم ؟؟؟
      یا این شیمی میتونم تک ماده بزنم ؟؟ یا خودشون تک ماده میزنن؟؟؟ اعتراض هم داره شهریو؟

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nedaht نمایش پست ها
      سلام . من شیمی رو افتادم و شهریور امتحان دادم و احساس میکنم بالای 10 نمیشم . چون شیمی رو کلاس نرفتم ک نمره مستمر بگیرم . ینی نمیشد که برم چون فیزیک و حسابان هم افتادم . بخاطره واحد ها شیمی غیر حضوری شد
      اگه شیمی رو بالا 10 نشم باس برم شبانه؟؟؟ توروخدا یکی بگه من چ خاکی تو سرم بریزم؟ باس برم شبانه ؟ ... بعد ینی نمیتونم چهارم بخونم ؟؟؟ بعد از اینکه مثلا دی ماه قبول شدم میتونم برم مدرسه عادی ثبت نام کنم ؟؟؟ و کنکور بدم ؟؟؟
      یا این شیمی میتونم تک ماده بزنم ؟؟ یا خودشون تک ماده میزنن؟؟؟ اعتراض هم داره شهریو؟
      سلام.یکی از دوستامم امسال شرایط شمارو داره خیلی نگران بود تو چنتا سایت تحقیق کردم نمیدونم تا چه حد درسته اما گفته بودن که اگه شهریور قبول نشی باید بری مدرسه ی بزرگسالان یا مدرسه ی غیرانتفاعی ثبت نام کنی یعنی مدرسه دولتی نمیشه بعد دی ماه امتحانا رو میدی اگه قبول شدی اسفندم پیش رو میدی بعدم دیگ روال عادی

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بهرحال نگران نباش ایشالا قبول میشی

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب من شرایط دبیرستان غیر انتفاعی رو ندارم ....نمیتونم دولتی امتحان بدم؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ایشالا که بشم ..... تورو خدا دعا کنید

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nedaht نمایش پست ها
      خب من شرایط دبیرستان غیر انتفاعی رو ندارم ....نمیتونم دولتی امتحان بدم؟
      من اطلاع دقیقی ندارم تا جایی که تو سایتا نوشته بود نمیشد ولی قبول میشی نگران نباش فک نکنم زیاد سخت گیری کنن برا تصحیح توکلت به خدا باشه فکر قبول نشدنم کلا نکن

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ولی متسفانه من مطمعنم زیره 10 میشم .... خدا به دادم برسه فقط ---- خدا کنه راه هایه دگ ای هم باشه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن