خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

اگه برگردین چیکارمیکنین؟؟

سلام به همه...بچه هایی که کنکور دادن و یااینکه پشت کنکورین اگه برگردن عقب چیکارمیکنن و چیکار نمیکنن؟؟من باحرفای شما از دیروز شروع کردم به خوندن ینی بااینکه یه حالیم و نمیخوام بخونم ولی بازم شروع کردم به درس خوندن اگه تااخرکنکورهم همین حالو داشتم میخوام باز بخونمو پیشرفت کنم مطمئنم اگه نخونم سال دیگه حسرتشو میخورمو سرزنش میشنوم ولی میخوام بهترین باشم...بااینکه خوندم ولی احساس میکنم جدی نخوندم!بنظرتون چیکارکنم ازاین حسوحال دربیام و بااشتیاق درس بخونم هدفم دارم و ازته دلم میخواد بهش برسم وقتم میذارم برای درسم فقط میخوام بااشتیاق بخونم چون میخوام لذت ببرم

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f.r.ch.m.7871 نمایش پست ها
      سلام به همه...بچه هایی که کنکور دادن و یااینکه پشت کنکورین اگه برگردن عقب چیکارمیکنن و چیکار نمیکنن؟؟من باحرفای شما از دیروز شروع کردم به خوندن ینی بااینکه یه حالیم و نمیخوام بخونم ولی بازم شروع کردم به درس خوندن اگه تااخرکنکورهم همین حالو داشتم میخوام باز بخونمو پیشرفت کنم مطمئنم اگه نخونم سال دیگه حسرتشو میخورمو سرزنش میشنوم ولی میخوام بهترین باشم...بااینکه خوندم ولی احساس میکنم جدی نخوندم!بنظرتون چیکارکنم ازاین حسوحال دربیام و بااشتیاق درس بخونم هدفم دارم و ازته دلم میخواد بهش برسم وقتم میذارم برای درسم فقط میخوام بااشتیاق بخونم چون میخوام لذت ببرم
      سلام
      اگه برگردم عقب حتما حتما ریاضی و فیزیک رو با کلاس خصوصی یا دیویدی میخوندم و روش سرمایه گذاری میکردم . شیمی رو خود کتابو میخوندم فقط و فقط حفظیاتشو . دقسقا مثل زیست و بعد از عید محاسبات شیمی روخیلی کار میکردم و تقویت بیشتر حفظیات . زبان هم اول کاری فقط فقط لغت کار میکردم قواعد بعد از عید . ولی ریاضی و فیزیک خیلی منو پشیمون کرده . اینا رو اصلا از دست نده . با دیویدی یا کلاس خصوصی مفهومی و کاربردی و تکنیکی یاد بگیر

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f.r.ch.m.7871 نمایش پست ها
      من اگه میتونستم به عقب برگردم حتما برای دروسی مثل معارف و ادبیات اختصاصی و همچنین اقتصاد بیشتر وقت میذاشتم.اینا واقعا رتبو رو خیلی جابه جا میکنن.و سعی میکردم مهارت نه گفتن به شک دار هارو بیشتر در خودم تقویت کنم.حیف شد واقعا اگه اینکارو رو میکردم رتبم از اینی که هست خیلی بهتر میشد.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من اگه به عقب بر می گشتم ساعت مطالعه ام رو به خصوص در چهارشنبه بیشتر می کردم و رو عمومی ها بعد از عید بیشتر وقت میذاشتم و مهمتر از همه کمتر دیف میخوندم و عوضش تمرکزم رو میذاشتم رو ریاضی پایه ...
      ﺧﻂﺮﻧﺎﻙﺗﺮﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﺑﺸﺮ, اﻧﺴﺎﻧﻲﺳﺖ ﻛﻪ اﻋﺘﻘﺎﺩﺵ ﺯﻳﺎﺩ و ﻓﻬﻤﺶ ﻛﻢ اﺳﺖ!

آنتوان چخوف

5. Top | #5
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      اگرعقل امروزم را داشتم کارهای دیروزم رانمیکردم
      ولی اگرکارهای دیروزم رانمیکردم عقل وتجربه امروزم رانداشتم!!!!

این تاپیکه فقط حسرت میاره

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      به جای اینکه روزی زیست وقت زیادی بذارم به صورت افراطی و ریاضی و فیزیکو بذارم کنار حتما روشون بیشتر کار میکردم خیلی بهتر نتیجه میداد حداقل واسه من

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RainBow نمایش پست ها
      اگرعقل امروزم را داشتم کارهای دیروزم رانمیکردم
      ولی اگرکارهای دیروزم رانمیکردم عقل وتجربه امروزم رانداشتم!!!!

این تاپیکه فقط حسرت میاره
      احسنت

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوست عزیزم شما اگه نگران تابستون از دست رفته ای هنوز تموم نشده تابستون 10 15 روز مونده تازه هفته اول مهر یعنی تا 9 مهر هم هست...ببین عزیزم منم یه مقدار عقب افتادم بشین و یه روز با خودت فکر کن عمیق بدون نت و موبایل و سیستم..
      بشین عمیق فکر کن..
      آخر شب بشین یه برنامه ی کاملا فشرده بنویس و تمام اون کارایی قرار بود توی 3 ماه انجام بدی رو توی این مدت انجام بده همش حالا نه اما حداقل 70 درصدش.....
      باید بتونی چون عقب هم افتادی( نگران نباش منم عقب افتادم )
      پس یاعلی بگو و شروع کن انرژی بذار به خدا دیر نیست اگه مصاحبه ی سامان تارم رتبه 680 رو بخونی خیلی خوبه

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سوالی هم داشتین در خدمتونم....
      منم اولین سال کنکورمه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اگه برمیگشتم به عقب دیگه به حرفای دیگران اهمیت نمیدادم
      تو دوستی هام تجدید نظر میکردم چون اینا خیلی تاثییر گذاشت تو زندگی من
      اما چیز دیگه ای نیست که حسرتش رو بخورم سال کنکور بود اما من عید رفتم زیارت امام رضا بچه ها درس میخوندن من مسافرت دو هفته مونده به کنکور مرور نکردم و استراحت بودم اگه برمیگشتم این دو هفته رو میخوندم
      اگه برمیگشتم عقب رو تاریخ و جغرافیا و تاریخ ادبیاتم کار میکردم
      اما بازم راضی هستم که رتبه خوب و عالی از نظر خودم آوردم چون تغییر رشته ای بودم و ۹ ماه وقت داشتم بهترین نتیجه بود با اینکه دبیرام میگفتن تو رتبه ات بد شده و باید بهتر بشه خودم راضی هستم بازم اگه برگردم عقب دو سال رشته ریاضی میخونم و بعدش میام رشته انسانی سال پیش دانشگاهی هیچ وقت هم پشیمون نشدم تا حالا از این انتخابم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)