خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 20 از 20 نخستنخست ... 101920
    نمایش نتایج: از 286 به 294 از 294
    1. Top | #286
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Joseph_ نمایش پست ها
      با اینکه نگفتی پیش کدوم میری

ولی خوب شناخت ها خیلی کمه . یعنی طرف برای دانشگاهش حاضر نیست خوابگاهی بشه و بره شهر هایی که فرهنگ متفاوتی دارن . مثلا اصفهانیه نمیخواد بیاد تبریز . کردستانی نمیخواد بره تهران و تهرانی نمیخواد بره مثلا یزد و میگه من خونه رو ترجیح میدم و نمیخوام برم شهر دور
      بعدش همین ادم میگه که من هدفم از تحصیل مهاجرته

خوب اینجا یه کسی مثل من که چندین نفر از آشناهام رفته اند و خارج ان و خودم هم در استانه رفتن بودم و تجربه یکم قدیمی تری دارم فقط میتونم بهش بخندم و تو قلبم بگم که چقدر این ادم ناآگاهه از مهاجرت.
      واقعا درسته مهاجرت هم کار هر کسی نیست مخصوصا به لحاظ روحی روانی

2. Top | #287
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      بله
      اصلا شهر ما یک پزشک هندی بودش که مادرم میگفت بچه گی من رو میبردن پیش اون پزشک . میدونی چرا؟ چون اصلا پزشکی نبود . ایران در برهه ای از هند و پاکستان پزشک وارد میکرد اینقدر کمبود بود . و دانشکده پزشکی نبود
      تا همین 15 سال پیش برای بعضی بیماریها مریض هارو میفرستادن خارج کشور چون در داخل تجهیزات و پزشکی نبود ولی الان تقریبا ایران تبدیل شده به کشوری که بیشترین توریسم درمانی رو تو منطقه داره .و تقریبا بیماری نیست که برای درمان بخواد بره خارج کشور و در داخل همه نوع مریضی رو میتونیم خودمون درمانش کنیم .
      ببین مباحث بسیار گسترده است
      و دیدگاه هایی که مطرح میشه سطحی و در بسیاری اوقات کلی
      به خصوص راجب پزشکی
      تنها چیزی که میتونم بگم اینه که کسی که میره پزشکی تا پولدار بشه / خیلی هم پولدار بشه احمقی بیش نیست
      کسی که مهاجرت میکنه تا پولدار بشه خیلی هم پولدار بشه / سوپر احمقه
      پس
      نمیخوام زیاد وارد قضایا بشم .
      هر کاری میخوایید بکنید خودتون . چون زیاد توضیح بدم هم حودم حوصله ندارم هم شما و دیگران و هم اینکه هر چقدر بگم هم بی فابده است .
      بچه از بچه گی بهش گفتن بشین درست رو بخون بعد تو 5 روز میخواد برای سرنوشتش تصمیم بگیره . این آدم قطعا ضریب خطایی بالای 80 درصد خواهد داشت
      برای همین بنده کسانیکه تو سن خودم میان به سمت پزشکی رو قطعا موفق تر میبینم . اگر با شناخت اومده باشن . چون سن دلیل با شعوری و شناخت و آگاهی نیست.
      با شناختی که تو این چند روز دوباره به دست اوردم بنده قطعا پزشکی را انتخاب خواهم کرد و در ایران هم خواهم ماند
      ببخشید من شناخت کافی ازت ندارم. میشه بگی چند سالته و کدوم دانشگاه و رشته تحصیل کردی ؟ چون با تجربه ای انگار. بعد چند سال میخوای بیای پزشکی؟

3. Top | #288
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezzanr نمایش پست ها
      ببخشید من شناخت کافی ازت ندارم. میشه بگی چند سالته و کدوم دانشگاه و رشته تحصیل کردی ؟ چون با تجربه ای انگار. بعد چند سال میخوای بیای پزشکی؟
      بله آشنایی و گفتگو همیشه خوبه
      24 سال
      سال 95 اولین کنکورم بود . رشته ریاضی بودم . منگول تشریف داشتم مثل خیلی ها تو اون سن برنامه نویسی کار کرده بودم و میخواستم کامپیوتر برم دانشگاه شریف که نتونستم بعد دو بار کنکور و رفتم صنعتی ارومیه و بعدش انصراف و سربازی و بازار کار و بعدش افسردگی و تهی بودن که این چه وضعشه
      بعدشم تصمیم گرفتم یکم بیشتر تحقیق کنم که چرا مسیر تحصیلی که واقعا دوست داشتم و شاگرد خوبی هم بودم نتیجه نداد برام ؟
      مطالعه تحقیق و ..... و در نهایت پزشکی رو پیدا کردم که مناسب من باشه . و ترغیب ام کنه که مسیری که دوس دارم رو برم و بهش به عنوان یک وقف شدن نگاه کنم . نه چیز گذرا و خودم رو توش غرق کنم
      تغییر رشته به تجربی و پشت کنکوری با هزار مصیبت در خدمتم

ویرایش توسط _TheOne_ : 22 مرداد 1401 در ساعت 23:17

4. Top | #289
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      24 سال
      سال 95 اولین کنکورم بود . رشته ریاضی بودم . منگول تشریف داشتم مثل خیلی ها تو اون سن برنامه نویسی کار کرده بودم و میخواستم کامپیوتر برم دانشگاه شریف که نتونستم بعد دو بار کنکور و رفتم صنعتی ارومیه و بعدش انصراف و سربازی و بازار کار و بعدش افسردگی و تهی بودن که این چه وضعشه
      بعدشم تصمیم گرفتم یکم بیشتر تحقیق کنم که چرا مسیر تحصیلی که واقعا دوست داشتم و شاگرد خوبی هم بودم نتیجه نداد برام ؟
      مطالعه تحقیق و ..... و در نهایت پزشکی رو پیدا کردم که مناسب من باشه . و ترغیب ام کنه که مسیری که دوس دارم رو برم و بهش به عنوان یک وقف شدن نگاه کنم . نه چیز گذرا و خودم رو توش غرق کنم
      پس حسابی پخته شدی

5. Top | #290
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezzanr نمایش پست ها
      پس حسابی پخته شدی
      نه
      درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید والسلام
      ما هنوز راه زیادی تا پختگی داریم .

ولی چیزی که میتونم بگم اینه که ما درایت کاف یرو تو سن 18 سالگی و حتی قبل تر از اون 15 سالگی برای انتخاب رشته نداریم . نه سیستم آموزشی ما آموزش صحیحی میده بهمون نه خانواده و نه جامعه
      عملا درگیر درس میشیم و میشیم 18 ساله و به کنکور میخوریم . با شدت بیشتری درس میخونیم . کلا سرمون تو درسه دریغ از اینکه یکم بیشتر کتاب غیر درسی بخونیم یکم بیشتر راجب قضایای دیگر بخونیم و بدونیم . میریم جلو تک بعدی
      بعدش یهویی که درس تموم شد میخواییم تو سن 24 سالگی و یا بیشتر اغلب اوقات در سن 28 سالگی وارد جامعه واقعی بشیم پول دربیاریم و سر سامون بدیم خودمون رو
      ولی یهویی میبینیم که ای بابا ما اینهمه تلاش کردیم ولی هیچ هیچ و صفر صفر کیلومتریم برای زندگی
      همینجاست که غر غر ها شروع میشه و تازه شروع میکنیم به تغییر کردن و اداپت کردن خودمون
      همینجاست که میگیم مهاجرت و ....
      به دنیال کسی هستیم که صاحبمون بشه و آغوشش رو بگیره بگه بیااااا من صحبت میشم و یه چیزی میدم بهت زندگی کنی
      نه پزشکی بده
      نه مهندسی
      نه هیچ رشته دیگری
      انتخاب و نحوه نگرش و آماده شدن ما اشتباه هستش
      یه آدمی تو سن 14 سالگی درایت کافی رو به دست میاره یه کاری رو بکنه
      یه ادمی تو 18 سالگی میفهمه باید چیکار کنه و اون درایت رو به دست میاره
      یکی تو 25 یکی دیگه تو 35
      یکی دیگه که نمونه هاش زیاد ان حتی تا مرگشون هم اون درایت رو به دست نمیارن و به قولی فیت این میشن

6. Top | #291
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نه
      درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید والسلام
      ما هنوز راه زیادی تا پختگی داریم .

ولی چیزی که میتونم بگم اینه که ما درایت کاف یرو تو سن 18 سالگی و حتی قبل تر از اون 15 سالگی برای انتخاب رشته نداریم . نه سیستم آموزشی ما آموزش صحیحی میده بهمون نه خانواده و نه جامعه
      عملا درگیر درس میشیم و میشیم 18 ساله و به کنکور میخوریم . با شدت بیشتری درس میخونیم . کلا سرمون تو درسه دریغ از اینکه یکم بیشتر کتاب غیر درسی بخونیم یکم بیشتر راجب قضایای دیگر بخونیم و بدونیم . میریم جلو تک بعدی
      بعدش یهویی که درس تموم شد میخواییم تو سن 24 سالگی و یا بیشتر اغلب اوقات در سن 28 سالگی وارد جامعه واقعی بشیم پول دربیاریم و سر سامون بدیم خودمون رو
      ولی یهویی میبینیم که ای بابا ما اینهمه تلاش کردیم ولی هیچ هیچ و صفر صفر کیلومتریم برای زندگی
      همینجاست که غر غر ها شروع میشه و تازه شروع میکنیم به تغییر کردن و اداپت کردن خودمون
      همینجاست که میگیم مهاجرت و ....
      به دنیال کسی هستیم که صاحبمون بشه و آغوشش رو بگیره بگه بیااااا من صحبت میشم و یه چیزی میدم بهت زندگی کنی
      نه پزشکی بده
      نه مهندسی
      نه هیچ رشته دیگری
      انتخاب و نحوه نگرش و آماده شدن ما اشتباه هستش
      یه آدمی تو سن 14 سالگی درایت کافی رو به دست میاره یه کاری رو بکنه
      یه ادمی تو 18 سالگی میفهمه باید چیکار کنه و اون درایت رو به دست میاره
      یکی تو 25 یکی دیگه تو 35
      یکی دیگه که نمونه هاش زیاد ان حتی تا مرگشون هم اون درایت رو به دست نمیارن و به قولی فیت این میشن
      بنظرم سطح توقعم تو نا امیدی مقداری تاثیر داره. تو 20 سالگی تا 30 سالگی و حتی تا 40 سالگی تو مشاغل مختلف نمیشه اون رفاه رو تامین کرد. بعضیا میخوان تو کمترین زمان بهترین نتیجه رو بگیرن. این ادمایی که اطرافمون هستن و وضعشون خوبه بیشترشون خودشون جوونی نکردن و بچه هاشون دارن جوونی میکنن.. میتونیم بریم از خودشون سوال کنیم. مگر اینکه اقازاده باشی یا ارث زیاد رسیده باشه یا خانوادت یکی از این ادمای موفق باشن. تو استثنا خود ادم میتونه تو جوونی اینقدر بالا بره

7. Top | #292
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Z3R0 نمایش پست ها
      .....

کلا دنیای بعداز کنکور خیلی فرق داره...
      بهت قول میدم دیگه اصلا برات راحت نخواهد بود دو ساعت یک جا بشینی و درس بخونی...
      مطالب و محتواها هم که قربون شون برم انقدر بیشتر وقتا گنگ و نامفهموم هستن آدم هرچی میخونه انگار هیچی نفهمیده ...
      باز دوران کنکور هزارجور منبع و دبیر و غیره بودن که میومدن از صفر شروع میکردن هرچیزی رو مفهومی یاد میدادن
      اما دنیای دانشگاه اینطوری نیست
      کسی از صفر آموزش نمیده کسی هم کاری نداره شما میفهمی چی میگه یا نه
      قشنگ سردرگمی در یه اقیانوس که خود همین باعث میشه انگیزه هات برای مطالعه به صفر برسه چون پیشرفتی نمیبینی و نهایتا چندتا چیز حفظ کنی نمره بیاری...

سخته تا راه و روش پیدا بشه... و از اون سخت تر اینکه منظمش کنی و بهش استمرار ببخشی چون دنیای بعداز کنکور چالش های خودش رو داره که زندگی رو از اون نظم خوشگل و بی خیالی دوران کنکور خارج میکنه
      حق حق حق حق ... حق حق ...حق حق بی نهایت حق

اینقد حق که دیگه با خیال راحت میتونم بگم خنگ نیستم و هفته دیگه لازم نیس برم دکتر

از سری سخنان برآینده از دل و بر دل نشیننده | تچکر

زبون ؟ اینا زبون نبود حرف دل بود
      تازشم
      خدا جبار باغچه بان رو بیامرزه اگه زبون نداشتم اونموقع با زبون اشاره جلو میرفتم
      دوستان اگه کسی کتگوریِ جوزفُ داره خوشحال میشم بگه چطوری خاموش میشه

24 سال
      وات ؟
      .......................................بی تو عذابیست
      خنده هایی که بروی صورتم همچون نقابیست

8. Top | #293
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      24 سال
      جوزف جان سلام. جسارتا از نتایج امسال راضی هستید ؟ و انتخاب رشته میکنید برای پزشکی؟

9. Top | #294
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hassan the bald نمایش پست ها
      جوزف جان سلام. جسارتا از نتایج امسال راضی هستید ؟ و انتخاب رشته میکنید برای پزشکی؟
      سلام
      نه راضی نیستم .

صفحه 20 از 20 نخستنخست ... 101920

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)