سلام من یه سال کنکور دادم از فیزیک گاج واقعا نتیجه نگرفتم همه تستاشو هم زده بودم بیشتر از 30 نتونستم بزنم امسال میخوام الگو بگیرم به نظرتون خوبه الگو ؟؟؟؟؟؟؟؟از لحاظ تست میگم درسنامه اونقدر نمیخوام چون کلاس میرم
سلام من یه سال کنکور دادم از فیزیک گاج واقعا نتیجه نگرفتم همه تستاشو هم زده بودم بیشتر از 30 نتونستم بزنم امسال میخوام الگو بگیرم به نظرتون خوبه الگو ؟؟؟؟؟؟؟؟از لحاظ تست میگم درسنامه اونقدر نمیخوام چون کلاس میرم
کتاب الگو یه مقداری از گاج سخت تره و تست های تالیفی و سنگین زیادی داره
هزار هزار تا تست برن از هر کتابی
وقتی مرور نداشته باشی و اشتباهاتت رو برطرف نکنی هیچ اتفاق خاصی نمی افته
یه کتاب واسه فیزیک بخون ولی حداقل دوبار اگه میخوای درصدت بیاد بالا
زماندار تست بزن
سلام من الگو رو کلا پیشنهاد نمیدم به نظرم به خیلی سبز نگاه بنداز(الگو تست غلط هم داره تا تست واقعا غیر استاندارد)گاج رو یک بار نه چند بار بخون میتونی توصیه من اینه برای مکمل حتما خیلی سبزر جامع بگیر تستاش بهتر از همه کتاباست کلاس رو هم خیلی نرو باید خودت بخونی کلاس بیشتر وقتو ازت میگیره (فقط برای رفع اشکال کلاس خوبه یا چیزی که پرتی از ماجرا)
گاج و خيلي سبز تقريبا بهترين منابع هستن....به قول معلممون ميگفت اگه شما سوال هاي خيلي سخت حل كنين لزومي نداره كه حتما بتونين سوال هاي سخت كنكورو حل كنين ... زياد دنبال كتاباي خفن نباش...ميتوني گاج رو براي تسلط بزني در كنارش كتاب نسبتا دشوار،دشوار،دشوار تر قلم چي رو بزني...قلم چي كتاباش خوب نيست ولي انصافا اين سري كتاباش خيلي خوبه هم فيزيكش هم زيستش
سلام. منظورت از تست سبک کنکوری چیه؟! تست های همه کتابا تستای کنکورن دیگه! درضمن تست های تالیفی الگو رو تو هیچ کتابی پیدا نمیکنی عزیزم.
در مورد آموزش هم اونجوری که من میبینم درسنامه هاش خیلی عالیه. هرچی باشه درسنامه ها وسطح تست هاش از گاج بهتره. تو این یه مورد شکی ندارم چون با جفتشون کار کردم. گاج فقط نکته گفته اما الگو حداقل مفهوم رو توی درسنامه هاش آموزش داده و نکته و تکنیک هم به اندازه کافی داره. حتی نکته های محاسباتی
البته سلیقه ها متفاوته . اما خب باید بگم الگو در کل کتاب سطح بالاییه.به خاطر همینه که خیلیا نمیتونن باهاش کنار بیان.
علیک
اون مطلب و این مطلب فقط نظر خودمه
منظور از سبک کنکوری : "تست های همه کتابا تستای کنکورن دیگه!" ، بهله تستای کنکورن ولی بدرد سنجش و این چیزا می خوره نه کنکوری که سوالاتش قابل پیش بینی نیست
خیلی سبز یا گاج بهتر کار کرده .
همچنین من نتونستم اصلا با صفحه بندی و کلا کتابش ارتباط برقرار کنم و عامل افت درس فیزیکم شد + برای پیش 1 فرمول بقدر کافی هم نگفته و نویسنده فکر کرده همه مثل
خودش دکتر مهندسن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)