سلام.بچه ها جامع خیلی سبز معنی درسارو باارایه ها داره یاباید از کتابای سال به سال ادبیات استفاده کنم
سلام.بچه ها جامع خیلی سبز معنی درسارو باارایه ها داره یاباید از کتابای سال به سال ادبیات استفاده کنم
من جامع خیلی سبز دارم در کنارش برای مباحث کتاب موضوعی هم تهیه کردم بنظرم این ترکیب به خصوص برای اون هاییی که ازمون میدن عالیییییییییییییییییییییی یه![]()
اینبار باید بشه...
جامع خیلی سبز برای هردرس مباحث و تفکیک کرده و اگ بخوای درس ب درس ادبیات و بخونی کتاب خوبیه اما اگ بخوای مبحثی بخونب بدردت نمیخوره؛بخش پایانیش هم زبان فارسیه ک نظر خاصی راجع بهش ندارم
برای ادبیات اگ کتابای مبحثی بخری بهتره (توصیه معلما)
قرابت هامون سبطی(نشر دریافت) رو همین الان بگیر و آروم آروم بخونش خیلی قشنگ روش برسی ابیات و گفته و تست هم داره
علاوه بر هامون سبطی ،قرابت نشرالگو هم هست ک اونم پیشنهاد میکنم؛
پنج بحث زبان فارسی الگو البته فک کنم مهر و ماه کتابای موضوعی ادبیات و زده باشه یه سوالی بگیر
آرایه الگو
تاریخ ادبیات الگو
لغت و املا هامون سبطی و نشرالگو ک برای لغت بهتره از الگو و برای املا از هامون سبطی استفاده کنی
😓کنکور95+1😓
جامع خیلی سبز برای هردرس مباحث و تفکیک کرده و اگ بخوای درس ب درس ادبیات و بخونی کتاب خوبیه اما اگ بخوای مبحثی بخونب بدردت نمیخوره؛بخش پایانیش هم زبان فارسیه ک نظر خاصی راجع بهش ندارم
برای ادبیات اگ کتابای مبحثی بخری بهتره (توصیه معلما)
قرابت هامون سبطی(نشر دریافت) رو همین الان بگیر و آروم آروم بخونش خیلی قشنگ روش برسی ابیات و گفته و تست هم داره
علاوه بر هامون سبطی ،قرابت نشرالگو هم هست ک اونم پیشنهاد میکنم؛
پنج بحث زبان فارسی الگو البته فک کنم مهر و ماه کتابای موضوعی ادبیات و زده باشه یه سوالی بگیر
آرایه الگو
تاریخ ادبیات الگو
لغت و املا هامون سبطی و نشرالگو ک برای لغت بهتره از الگو و برای املا از هامون سبطی استفاده کنی
😓کنکور95+1😓
اگه معنی درس ها رو به صورت کامل میخواین خیلی سبز به درد نمیخوره چون کتاب تست هست و طبق گفته ی دوستان بهتره از کتاب گاج محوری و یا کتاب های مشابهش استفاده کنین![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)