سلام دوستان
ی سوالی داشتم، اگه تو مصاحبه قبول شی حتما باید بری دانشگاه فرهنگیان؟
چون میخوام ببینم اگه محل خدمتم شهر خودم نیست نرم، و همون برم متمرکز.... میشه؟
اصن نتایج کی میاد؟
سلام دوستان
ی سوالی داشتم، اگه تو مصاحبه قبول شی حتما باید بری دانشگاه فرهنگیان؟
چون میخوام ببینم اگه محل خدمتم شهر خودم نیست نرم، و همون برم متمرکز.... میشه؟
اصن نتایج کی میاد؟
سلام من یه مدرک کارشناسی ازدانشگاه پیام نوردارم ولی میخام امسال دوباره کنکورسراسری بدم میتونم دانشگاه فرهنگیان روثبت نام کنم یانه؟چون شنیدم اگریه مدرک کارشناسی گرفته باشی قبلا نمیشه حقیقت داره ؟
سلام
اگه تو انتخاب رشته، دانشگاه فرهنگیان قبول بشیم ولی تو مصاحبش رد بشیم، میریم برای رشته های متمرکز معمولی روزانه یا باید بشینیم برای یک سال دیگه؟
.More than yesterday, less than tomorrow
من هر چقدر توي دفترچه راهنماي انتخاب رشته زبان ميگردم، نميتونم بخش مخصوص به داوطلبان بومي استان مازندران رو پيدا كنم.
یعنی پردیس دکتر شریعتی ساری برای داوطلبای استانای دیگه پذیرش داره، ولی برای داوطلبای بومی مازندرانی کد رشته ای وجود نداره تو دفترچه. کسی خبر داره ماجرا چیه؟ ممنون
سلام دوستان روزتون بخیر من نمدونستم چطور تاپیک بزنم
یە سوال داشتم
برادرم امسال فرهنگیان رجایی تهران قبول شدە ولی امروز دوبارە از گزینش و اینا زنگ زدن واسە مصاحبە مجدد
در این مورد اطلاعی دارید لطفا بگید ممنون میشم
اتفاق مهمی نیست
بعد از قبولی معمولا زنگ میزنن برای امتحان میگن فلان کتابو بخون امتحان بده یا بیا مصاحبه
اتفاق خاصی نیست
بعد از مصاحبه یا امتحان براش یکم حرف میزنن و نصیحت میکنن که چجوری باید از این به بعد رفتار کنه و حتما هم بره رای بده
معمولا قبل از رای دادن ها ورودی های جدید رو میبرن میگن باید رای بدید و از این حرفا
بهش بگو مشکلی نیست و همه این روند رو طی میکنن تقریبا
دیر و زود داره اما سوخت و سوز نه
حالا بعد فارغ التحصیلی هم بازم داره باید عادت کنه
LEFT
4/19/2021
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)