خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 42
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بنظرتون امسال احتمال داره با تراز پایین تر از پارسال قبول کنن

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ALI.F نمایش پست ها
      شما با این تراز پزشکی ازاد رو هم قبولی چه برسه به مازاد..یه سهمیه بسیج فعال هم که اگه داشته باشی و بزاری کنارش خیالت کاملا راحت.میشه!
      خوشبختانه سهمیه بسیج فعال ندارم
      مرسی

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ammir نمایش پست ها
      داداش با تراز ۹۲۵۷ زیرگروه ۱ چقدر شانس مازاد پزشکی آزاد دارم ؟
      ممنون
      چه شهری میخای بری

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خوشبختانه سهمیه بسیج فعال ندارم
      مرسی
      چرا خوشبختانه!هر کی هم این سهمیه رو داره خودش زحمت کشیده و بدستش اورده و زیر منت هیچ نهاد و مسوولی نیست..یکم دیدتون رو وسیع تر کنید همین سهمیه لا 200 تا ترازی که به تراز شما اضافه میکرد باعث میشد به جای علی اباد کتول بخوای بری بری تهران پزشکی ازادو بخونی!

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط iamshakh نمایش پست ها
      چه شهری میخای بری
      تهران

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چرا خوشبختانه!هر کی هم این سهمیه رو داره خودش زحمت کشیده و بدستش اورده و زیر منت هیچ نهاد و مسوولی نیست..یکم دیدتون رو وسیع تر کنید همین سهمیه لا 200 تا ترازی که به تراز شما اضافه میکرد باعث میشد به جای علی اباد کتول بخوای بری بری تهران پزشکی ازادو بخونی!
      به هرحال هرکس عقیده ای داره
      من برا ۲۰۰ تا تراز مایل نیستم شست و شوی مغزی شم
      یا شب راه ببندم به بهانه ایست بازرسی و...

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      به هرحال هرکس عقیده ای داره
      من برا ۲۰۰ تا تراز مایل نیستم شست و شوی مغزی شم
      یا شب راه ببندم به بهانه ایست بازرسی و...
      شست و شو مغزی کجا بود!شب راه ببندی به بهانه ایست بازرسی...این چرت و پرتا رو کی گفته بهت....من الان دو ساله عضو بسیج فعالم سالی دو بار شاید برم اونم واسه این که رراکد نشه کارتم....یکی از دور یه حرفی بهت زده فکر کردی چه خبره....در حالی که اصلا از این خبرا نیس

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام.دوستان به نظرتون با تراز9181زیرگروه1احتمال قبولی پزشکی آزاد رو دارم؟؟
      Hello from the otheside
      مشاوره کنکور
      تل
      Fatemenm76
      مشاوره خصوصی تا روز کنکور
      مصاحبم:https://forum.konkur.in/thread55148.html

9. Top | #24
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اهل فن بفرمایید که با 8821 زیر گروه 1 و سهمیه بسیج پزشکی یا دارو امید هست؟
      عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شست و شو مغزی کجا بود!شب راه ببندی به بهانه ایست بازرسی...این چرت و پرتا رو کی گفته بهت....من الان دو ساله عضو بسیج فعالم سالی دو بار شاید برم اونم واسه این که رراکد نشه کارتم....یکی از دور یه حرفی بهت زده فکر کردی چه خبره....در حالی که اصلا از این خبرا نیس

بسیج یه سازمان عقیدتی نظامیه طوری القا می کنن طرز تفکر و ایدئولوژی رو بهت که خودتم متوجه نمیشی!
      در ضمن نمی دونم کجایی اما تهران که خیلی زیاد شده رد شم ببینم خیابون به هوای ایست بازرسی بستن و این بچه مچه ها یه واکی تاکی دادن دستشون فکر کردن چه خبره و تو چه جوی ان
      در ضمن من هیچوقت دوست ندارم مثل جریانات سال ۸۸ به این عنوان که بسیج فعالم باتوم بزنم به مردم !
      موفق باشی

11. Top | #26
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mamad org نمایش پست ها
      سلام

خب دیگه از اسم تاپیک معلومه دیگ...دیدم بچه ها سردرگمن تو ترازا گفتم بذارم....

امیدوارم سودمند باشد....

موفق باشید.....
      مال سه رشته تاپ هم بزار لطفا
      عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بسیج یه سازمان عقیدتی نظامیه طوری القا می کنن طرز تفکر و ایدئولوژی رو بهت که خودتم متوجه نمیشی!
      در ضمن نمی دونم کجایی اما تهران که خیلی زیاد شده رد شم ببینم خیابون به هوای ایست بازرسی بستن و این بچه مچه ها یه واکی تاکی دادن دستشون فکر کردن چه خبره و تو چه جوی ان
      در ضمن من هیچوقت دوست ندارم مثل جریانات سال ۸۸ به این عنوان که بسیج فعالم باتوم بزنم به مردم !
      موفق باشی
      بسیج اونجوری که میگی واسه کساییه که تعصب خیلی زیادی به بسیج دارن نه بر فرض منی که اصلا شاید خیلی از این کارای بسیجو قبول نداشته باشم...اونایی که با باتوم زدن تو سر ممردم سر اون جریانات هیچ کدوم بسیج فعال نبودن اونا سربازای گمنام امام زمان و سپاهیا و ارتشیا بودن و ربطی به بسیج فعال نداره..تو سپاه و ارتش و بسیج فعال کارای اینا رو با هم قاطی کردی!!وگرنه تو بسیج فعال از. این خبرا نیس سالی دوبار میری مثلا دعای کمیلی چیزی تا نگن فعالیت نمیکنی...ایست بازرسی که میگی اون شاید سالی یه بار بسیجیا رو میبرن تو سطح شهر مثلا گشت زنی کنن کسی خلافی چیزی کرد بهش بگن که اونم یه بار ما رفتیم به هییشکی کار نداشتیم فقط میگفتیم و میخندیدیم...اون کارایی که تو میگی واسه کسیه که تو سپاه و ارتش و اینا هستن کلا و با این تفکر میان بالا نه کسی که رفته یه حوزه ثبت نام کرده و سالی یکی دوبار رنگ بسیجو بیشتر نمیبینه اونم به اجبار واسه این که فعالیش از بین نره!

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      موفق باشی
      بسیج اونجوری که میگی واسه کساییه که تعصب خیلی زیادی به بسیج دارن نه بر فرض منی که اصلا شاید خیلی از این کارای بسیجو قبول نداشته باشم...اونایی که با باتوم زدن تو سر ممردم سر اون جریانات هیچ کدوم بسیج فعال نبودن اونا سربازای گمنام امام زمان و سپاهیا و ارتشیا بودن و ربطی به بسیج فعال نداره..تو سپاه و ارتش و بسیج فعال کارای اینا رو با هم قاطی کردی!!وگرنه تو بسیج فعال از. این خبرا نیس سالی دوبار میری مثلا دعای کمیلی چیزی تا نگن فعالیت نمیکنی...ایست بازرسی که میگی اون شاید سالی یه بار بسیجیا رو میبرن تو سطح شهر مثلا گشت زنی کنن کسی خلافی چیزی کرد بهش بگن که اونم یه بار ما رفتیم به هییشکی کار نداشتیم فقط میگفتیم و میخندیدیم...اون کارایی که تو میگی واسه کسیه که تو سپاه و ارتش و اینا هستن کلا و با این تفکر میان بالا نه کسی که رفته یه حوزه ثبت نام کرده و سالی یکی دوبار رنگ بسیجو بیشتر نمیبینه اونم به اجبار واسه این که فعالیش از بین نره!

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اقا هزینه دندون مازاد بیشتره یا پردیس شهید بهشتی یا تهران .یه اطلاعاتی دارید بدید

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      اقا هزینه دندون مازاد بیشتره یا پردیس شهید بهشتی یا تهران .یه اطلاعاتی دارید بدید
      فکر نکنم چندان فرقی داشته باشند .... ولی مدرک پردیس معتبرتر هست

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن