سلام
لطفا دوستانی که زمین شناسی رو توکنکور درصدخوبی زدن وازکتاب کم حجم ومناسبی استفاده کردن راهنمایی کنند.
مرسی
سلام
لطفا دوستانی که زمین شناسی رو توکنکور درصدخوبی زدن وازکتاب کم حجم ومناسبی استفاده کردن راهنمایی کنند.
مرسی
Başka bir dünyayam
Ele dünyayam ki , orde ğem yox
ببین عزیزم یک کتابی داره خیلی سیز هفت چیزه اسمش فک کنم!! با ازمونایی که شزکت میکنی همزنان باهاش ی فصل بخون تستای تالیفیشم بزن و دوکار همزمان انجام بده یکی وقتی داری درشنامه هاشو میخونی ی سری جاها رو علاکت گذاری کن یا هلاصه کن که بار بعد که اومدی بخونی جای ی جمله فقط کلمه مهمش یادت بیاد ، و زیاد تست بزن چون تست مشابه خیلی میاد توی کنکور ، عید به بعد مرور کن و تستای کنکورو بزن...اکه اینحوری بخونی اردی بهشت فقط کتاب رو ورق میزنی ..موفق باشی
ای که مرا خواندهایی
راه نشانم بده...
مرسی از راهنمایی خوبتون.
ولی من نمیخوام زیاد وقت بذارم فقط اگه بشه یه بخشهایی رو گلچین کنم روش وقت بذارم وسرجلسه درصدخوبی بیارم
Başka bir dünyayam
کسی میدونه زمین جامع مهروماه چاپ 95 کی میاد؟ اصلا قراره ویرایش بشه یا فقط کنکور 95 بهش اضافه میشه.متاسفانه دیروز انتشارات زود تعطیل شده بود نتونستم سوالمو ازشون بپرسم.
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
کم حجم ترین و خلاصه ترین که همون سیب مهروماه هستش که واقعا خوبه فقط تست کم داره بقیه مطالب رو پوشش میده...
من ک قرار هست با آزمون هفت چیز بزنم بابا وقتی نمیگیره دو تا نیم ساعت برای فصل های آسون سوم+مرور و تست یه روز قبل آزمون
دو تا یه ساعت برای فصل های حفظی و سخت سوم+مرور و تست یه روز قبل آزمون
زمین پیش رو هم با مدرسه بخون عزیزم......
این برنامه ی خودمه...منم مثل شما عاشق دارو هستم![]()
Başka bir dünyayam
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)