خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

98 کنکورش چجوریه؟

سلام رفقا من امسال کنکور دادم و اصنم به من ربطی نداره ولی 98 کنکورش چجوریه؟ اگه درصد سوابقو به هشتادو پنج برسونن که همه اونایی که با پول نهاییا رو بالا ميشن میرن تو دانشگاه های خوب. به هرحال خداروشکر که 98 ی نیستیم ولی کنجکاو شدم خواستم بدونم.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      درصد تاثیر معدل و کنکور رو نمیدونم چی میشه ولی کنکور به نظر من فرم کلیش همینطور باقی میمونه...

3. Top | #3
      ams
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      احتمالا مثل قبل کنکور نظام قدیم و جدید جدا برگزار میشه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Jammy نمایش پست ها
      سلام رفقا من امسال کنکور دادم و اصنم به من ربطی نداره ولی 98 کنکورش چجوریه؟ اگه درصد سوابقو به هشتادو پنج برسونن که همه اونایی که با پول نهاییا رو بالا ميشن میرن تو دانشگاه های خوب. به هرحال خداروشکر که 98 ی نیستیم ولی کنجکاو شدم خواستم بدونم.
      سلام
      برای يك نمره در هر درس چقدر ميگيرن ؟

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ams نمایش پست ها
      احتمالا مثل قبل کنکور نظام قدیم و جدید جدا برگزار میشه
      منبع؟
      خدا کنه.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      لابد یه کاری میکنن که تقلب کم بشه (شایدم کاری نکنن از اینا بعید نیست)..شاید 3سال دبیرستان نهایی بشه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بازم یه حاشیه جدید پیدا شد

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من سوالم اینه من که 97 آخرین کنکور این نظام قدیمی رو میدم ، اگه پشت کنکوری بشم چطور میخوام با بقیه رقابت کنم؟
      کتابا که عوض میشه

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من از خود سازمان سنجش پرسیدم گفتن که احتمال داره فقط یکسال اونم در سال 98 فقط کنکور به صورت نظام جدید و قدیم برگزار شه و از سال 99 همه با نظام جدیدیا باید کنکور بدن هر چند گفتن ااین فقط یه احتماله و به احتمال خیلی زیاد از همون سال 98 همه مجبورن با نظام جدیدیا کنکور بدن..چیزی که این وسط مشخصه اینه که کنکور دیگه نظام قدیم و جدید نداره یعنی کسی که میخواد پشت کنکور بمونه باید با کتابای جدید سروکله بزنه

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ALI.F نمایش پست ها
      من از خود سازمان سنجش پرسیدم گفتن که احتمال داره فقط یکسال اونم در سال 98 فقط کنکور به صورت نظام جدید و قدیم برگزار شه و از سال 99 همه با نظام جدیدیا باید کنکور بدن هر چند گفتن ااین فقط یه احتماله و به احتمال خیلی زیاد از همون سال 98 همه مجبورن با نظام جدیدیا کنکور بدن..چیزی که این وسط مشخصه اینه که کنکور دیگه نظام قدیم و جدید نداره یعنی کسی که میخواد پشت کنکور بمونه باید با کتابای جدید سروکله بزنه
      به هیچ وجه نظام قدیم وجدیدنمیشه برازیست هم گفتن اونایی که 98پشت کنکورین اسم واژه های قدیمی روکه بهش عادت داشتن توسوالای کنکورتوپرانتزمیدن یعنی سوالایکسانه

11. Top | #11
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kaftar نمایش پست ها
      من سوالم اینه من که 97 آخرین کنکور این نظام قدیمی رو میدم ، اگه پشت کنکوری بشم چطور میخوام با بقیه رقابت کنم؟
      کتابا که عوض میشه
      شماازالآن تستی کارکنی بهترین رتبه میاری چراازالآن خودتوپشت کنکوری میدونی

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بابا کنکور هیچ تغییری نمی کنه الان سی ساله میخوان حذفش کنند .هیچ غلطی هم نمی کنند

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن