سلام رفقا من امسال کنکور دادم و اصنم به من ربطی نداره ولی 98 کنکورش چجوریه؟ اگه درصد سوابقو به هشتادو پنج برسونن که همه اونایی که با پول نهاییا رو بالا ميشن میرن تو دانشگاه های خوب. به هرحال خداروشکر که 98 ی نیستیم ولی کنجکاو شدم خواستم بدونم.
سلام رفقا من امسال کنکور دادم و اصنم به من ربطی نداره ولی 98 کنکورش چجوریه؟ اگه درصد سوابقو به هشتادو پنج برسونن که همه اونایی که با پول نهاییا رو بالا ميشن میرن تو دانشگاه های خوب. به هرحال خداروشکر که 98 ی نیستیم ولی کنجکاو شدم خواستم بدونم.
لابد یه کاری میکنن که تقلب کم بشه (شایدم کاری نکنن از اینا بعید نیست)..شاید 3سال دبیرستان نهایی بشه
من سوالم اینه من که 97 آخرین کنکور این نظام قدیمی رو میدم ، اگه پشت کنکوری بشم چطور میخوام با بقیه رقابت کنم؟
کتابا که عوض میشه
من از خود سازمان سنجش پرسیدم گفتن که احتمال داره فقط یکسال اونم در سال 98 فقط کنکور به صورت نظام جدید و قدیم برگزار شه و از سال 99 همه با نظام جدیدیا باید کنکور بدن هر چند گفتن ااین فقط یه احتماله و به احتمال خیلی زیاد از همون سال 98 همه مجبورن با نظام جدیدیا کنکور بدن..چیزی که این وسط مشخصه اینه که کنکور دیگه نظام قدیم و جدید نداره یعنی کسی که میخواد پشت کنکور بمونه باید با کتابای جدید سروکله بزنه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)