سلام من گرامر زبانم ضعیفه
کدوم کتاب بدردم میخوره
زبان تخصصی مبتکران بدردم میخوره?
الان ک نمونشو دیدم گرامراشو قبلا یاد گرفتم ولی فراموش کردم
سلام من گرامر زبانم ضعیفه
کدوم کتاب بدردم میخوره
زبان تخصصی مبتکران بدردم میخوره?
الان ک نمونشو دیدم گرامراشو قبلا یاد گرفتم ولی فراموش کردم
There is enough light for one who wants to see
من خودم شبقره میخوندم چاپ قدیمی (88) بد نبود ... ولی اواسط سال کتاب شهاب اناری رو خریدم که خیلی جمع و جور بود ... اول درسنامه ها رو بخون ... بعد برو تست های اموزشی رو بزن ...بعد سراسری ... گرامر خیلی راحته ... بخونی شک نکن زدی ... من امسال همشو زدم ... راستی امسال کلوز ها هم گرامر محور شده بود ...
پس قطعا زبان تخصصی اصلا به دردت نمیخوره عزیزم ... برو کتابی پیدا کن که از پایه کار کرده باشه ... برو کتاب خونه ببین با کدوم کتاب راحتی ... ولی حتما به مبتکران-گاج-شبقره و لقمه مهر ماه هم یه نگاهی بنداز
واسه زبان گرامرش زیاد کتابای خوبی نداریم ..اگ پشت کنکور نیستی و مدرسه میری هنو , سعی کن وقتی معلمت درس میده مو ب مو حرفاشو یادداشت کنی و تو خونه تمیرین کن ک جلسه بعدی اشکالاتو بپرسی ..ولی در کل من شب قره پسند کردم !
آموزش عالی گرامر زبان: کتاب های منابع تافل.
آموزش گرامر در درک بسیار خوب متون: کتاب نیو بریدجینگ د گپ (یا معادلش زبان تخصصی مبتکران)
آموزش گرامر برای کنکور: کتاب فار یا کتاب مهروماه (لقمه)
تسلط به حل تست های کنکور در مبحث گرامر: حفظ کردن جمله های صحیح و حالت های مختلف صحیح استفاده از گرامر و حالت های غلط اون.
اکثرا مبتکران شهاب اناری رو معرفی میکنن
البته کتاب عمومی نه تخصصی
زبان تخصصی برای کسایی هستش که میخوان کنکور زبان بدن
من خودم واسه پیش دانشگاهی گاج (جلدش سبز رنگ بود) داشتم خیلی خوب بود واسم
گرامر رو میخوندم و بعد تستهای سراسری و تالیفیش رو میزدم
هر کتابی که میخرین بعد از این که درسنامه اش رو خوندین حسابی تست و نمونه سوال کار بکنین
خیلی بهتون کمک میکنه و نکته ها توی ذهنتون میمونه
جزوه رایگان زبان پایه(گرامر و واژگان اول و دوم دبیرستان) از دکتر شهاب اناری
http://s2.picofile.com/file/82652492...DB%B2.pdf.html
Tlgrm.me/zabaningilisi
بنظرم جمع بندی خیلی سبز عالیه، خیلی روون و خودمونی و جمع و جور گرامر رو توضیح داده، قیمتشم کمه،10 تومن تازه اگه از سایت سفارشش بدی میشه 8
من خودم باگ خلقتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)