X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

شروع جدی از الان/وسواس در مطالعه

خودم وقتی سال سوم بودم هروقت از این تاپیکا میدیدم میگفتم چه کاریه و برین بخونین
      از تیر شروع کردم اما پایه دومم رو تموم نکردم و بقیه ی مباحث رو هم ک خوندم به دلم نیست مثل اینکه واقعا وسواس گرفتم....نسبت به درس خوندن خیلی وسواس گرفتم دلم میخواد درسا رو 100 دور تست بزنم اما وقت ندارم بعد همین باعث میشه حس بدی داشته باشم و کند پیش برم تیر و مرداد ک گذشت یه سری مباحث رو گذاشتم در طول سال و سعی میکنم توی این یک ماه زیست و شیمی دومم رو کامل کنم و زیست و شیمی سوم رو بخونم..فیزیک اول و سوم رو هم تموم کنم با عربی....
      حالا اینارو قبلا یکم یکم خوندم منتها حالا میخوام تمومش کنم با جمع بندی
      یکمم ادبیات و دینی میخونم
      من وسواس و استرس در زمان مطالعه ام این دوماه رو ازم گرفت درصورتیکه میتونست بهتر باشه و از اون چیزی ک میخواستم خیلی دور شد
      خیلی ناراحتم با اینکه درصدای خوبی می زنم و پیشرفت کردم و تندتر تست میزنم و ساعت مطالعه ام رفته بالا میانگین 8ساعت اما همین تیر و مردادی ک گذشت داره آزارم میده هی میگم کاش الان آخرای خرداد بود...از طرفی هم من اولین بارمه کنکور میدم و دوروبری هام هم کسی نیست ک کنکور داده باشه اخیرا برای همین همش حس میکنم دیره....حتی گاهی میگم نکنه بمونم پشت کنکور با این وسواسام....تو ی تابستون هم ریاضی فیزیک کار نکردم اینم خیلی بهم استرس میده چون سختن این دروس
      میدونم خیلی مسخرست

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به اینکه چقد زمان از دست دادی اصلا فکر نکن. به اون زمانی که داری فک کن. فکر کردن به چیزای منفی آفت درس خوندنه. هنوز وقت خیلی زیادی هست.

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام وسواس خب خوب نیست طبیعتا......بنظر من عوض اینکه همش استرسو ناراحتی و این چیزای الکی و بیخود رو داشته باشید میتونید سرعتتون رو ببرید بالا عوضش مرور هاتون رو زیاد کنید....این مرور زیاد اعتماد به نفستون رو میبره بالا چون مطالب اصلا حک میشه تو ذهنتون و دیگه استرس فراموش کرنو و وسواس رو نخواهید داشت...در ضمن کی میگه مثلا دیره؟اینا همش فکرای بیخود کنکوری ها ی سال اوله.....نمیدونم چرا انقدر بد و منفی نگاه میکنن......من خودم استارت اصلیم از اواخر شهریور بود..تازه شما اینهمه خوندید باز میگید من خوب استفاده نکردم؟....این فکرا رو بریزید دور....من 1 بار گفتم تلاش کنید اما ارامش نداشته باشیید نتیجه نمیگرید(ببخشید انقدر رک میگم چون میخوام نتیجه بگیرید)اما شما ارامش داشته باشید اونوقت این فکرا هم که حس بدی دارمو اینا نمیاد سراغتون..به خودتون و روش و راهتون اطمینان داشته باشید

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگ میخوای مهر نگی کاش حداقل اول شهریور شروع کرده بودم ! و دی نگی کاش از مهر شروع کرده بودم و فروردین نگی کاش از دی و......

و سال دیگ این موقع نگی کاش خونده بودم بدون وسواس و .... بشین بخون !

شما نباید همین الان ی فصلو بخونی و تموم ! باید چن بار در طول سال بخونیش ! پس وقتو صرف ی عادت بد و وقت گیر نکن !

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن