خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 181
    1. Top | #151
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrab_r78 نمایش پست ها
      حرفاتون از منظری درسته که به جایگاه اجتماعی و این چیزا اهمیت میده و این دست مسائل به ارزش ها و تفکرات ما ربط داره این حنیفم برای من نمونه بارز رویا فروش هاس و اصلا حرفاشو قبول ندارم.
      بیخیال بابا با این حرفا چیزی عوض نمیشه نه عقیده من و نه عقیده شما .من فقط دعوتتون میکنم که عقایدتون رو زیر سوال ببرین و سعی کنین بدون سوگیری به سمت خاصی بهشون جواب بدین
      من دقیقا همین کار رو کردم که میگید(نمیدونم چرا متوجه نشدید ولی من هم قبلا عقایدم یه جور دیگه بود) بهتره شما هم همین کاری رو که میگید رو انجام بدید

در مورد حنیف نه پولش رو به من میده تعریف کنم ازش نه تدریسش بده ازش بد بگم و نه حرفهاش : تا حالا دیدی مربی پرسپولیس تیم استقلال رو کوچ کنه و بگه استقلال قطعا امسال قهرمانه؟؟ حنیف هم مثل اون مربی نمیاد بگه پزشکی بده و .... چون میدونه مخاطبش ازش چی میخواد و سه تا رشته تاپ تجربی والسلام
      در مورد رویا فروشی هم باید بگم که اون کتابایی که معرفی کردید رویا فروشی میکنن نه ایشون
      میدونی وقتی شمارو میبینم یاد 19 و 20 سالگی خودم میافتم

ویرایش توسط _TheOne_ : 26 فروردین 1400 در ساعت 23:33

2. Top | #152
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      کسی منکر این نیست که اکثر کسایی که تجربی میان به امید دکتر شدن و پول و پرستیژ اومدن
      ولی سوال اینجاس که اگه 100 هزار نفر بخان خودشونو از دره پایین بندازن ما هم باید باهاشون بپریم؟ یا اگه کار احمقانه ای رو 1 میلیون نفر انجام بدن از احمقانه بودن اون کم میشه؟
      متاسفانه تقریبا همه کسانی که ادعای علاقه به این رشته رو دارن اصلا نمیدونن شرایطش چجوریه و تحت تاثیر جو سازی عده ای سود جو (رویا فروش) و احساسی نگاه کردن به قضیه بدون دیدن واقعیتهای این رشته این حرفا رو میزنن
      هیچ مشاوری نمیگه پزشکی چقد سخته . هیچ دبیری نمیگه سر و کار داشتن با جون ادم ها چقد میتونه استرس زا و مستحلک کننده باشه چون اینجوری دیگه کسی برای یوتوپیایی که اینا برامون ساختن هزینه های گزاف نمیکنه و به هر دری نمیزنه تا پزشکی قبول شه
      از اشناها میشناسم که از پزشکی انصراف داد و میگفت اصلا اون چیزی نبوده که ما فک میکنیم . یه نفر رو دورا دور میشناسم که از خانواده ای با وضع بد مالی رفته بود پزشکی ازاد و سال پنجم میخاست انصراف بده ولی چون از اون همه خرجی که خانواده براش کرده بودن خجالت میکشید میخاست خودکشی کنه!!!!! تصور کن ببین یه ادم باید چقد تحت فشار باشه که حاضر بشه زندگیش یعنی تنها داراییشو تموم کنه!
      خیلی در مورد رشته ها بررسی کردم و پزشکی از هیچ نظری برای هیچ کس منطقی نبود (مگه اینکه واااقعا عاشقش باشین که خیلی افراد کمی واقعا عاشقشن)
      برای پول دراوردن کار های دیگه هم هست که خیلی زودتر و مطمعن تر به پول میرسن و پزشکی فقط به شما وعده ی (امکان) درامد خوب رو میده که متاسفانه همون امکان هم زمان خیلی زیاد و انرژی خیلی زیادی میخاد
      کسی هم که برای پرستیژ میره این رشته که اصلا بهتره در موردش حرفی زده نشه چون اصلا ارزش وقت گذاشتنو نداره
      بعد گیرم که پزشکی قبول شدین و 13 سال (در شرایط ایده آل) درس خوندین و شروع به امتیاز جمع کردن برای مطب کردین . وقتی به پول برسین میتونین ازش استفاده ای بکنین؟ ارزششو داشت که بهترین سالای عمرتون رو صرفش بکنین؟
      و خیلی سوالای دیگه که باید جرعت داشته باشین از خودتون بپرسین و به جواب منطقی برسین
      یک روز پادشاهی بهتر از صد سال گداییه . حتی تو ۵۰ سالگی و ۶۰ سالگی .

3. Top | #153
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      من دقیقا همین کار رو کردم که میگید(نمیدونم چرا متوجه نشدید ولی من هم قبلا عقایدم یه جور دیگه بود) بهتره شما هم همین کاری رو که میگید رو انجام بدید

در مورد حنیف نه پولش رو به من میده تعریف کنم ازش نه تدریسش بده ازش بد بگم و نه حرفهاش : تا حالا دیدی مربی پرسپولیس تیم استقلال رو کوچ کنه و بگه استقلال قطعا امسال قهرمانه؟؟ حنیف هم مثل اون مربی نمیاد بگه پزشکی بده و .... چون میدونه مخاطبش ازش چی میخواد و سه تا رشته تاپ تجربی والسلام
      در مورد رویا فروشی هم باید بگم که اون کتابایی که معرفی کردید رویا فروشی میکنن نه ایشون
      میدونی وقتی شمارو میبینم یاد 19 و 20 سالگی خودم میافتم
      منکه اشکالی نمیبینم که در حد ۱۹ سالگی شما باشم، این عقیده که من قراره تو هر چیزی مقداری اشتباه بکنم منو مجبور میکنه دائما هر چیزی که بهش باور داشته باشم رو زیر انتقاد ببرم و سعی کنم کمی کمتر اشتباه کنم ولی همیشه قراره مقداری اشتباه کنم.
      حنیفم کار و کاسبی خودش رو داره و نباید بهش خورده گرفت ولی نبایدم حرفاشو نسنجیده قبول کرد و طبیعتا اونم افیون سرخوشی مشتریاشو بهشون میده دیگه
      کتابایی هم که معرفی کردم اولیش از دنیل کانمن هستش که این کتاب نتیجه سالها ازمایش علمی ایشونه که براشون نوبل هم برده و قرار نیست چیزی به شما بفروشه و روندهای فکر کردنو میگه و خطاهای شناختی رو بهتون نشون میده . دومی هم اتفاقا بهتون میگه زور الکی نزنید و ارزشهاتون رو ارزیابی کنید و این چیزا نمیدونم چطور تونستید این حرفو بزنین

4. Top | #154
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همین کسایی که از پزشکی بد میگن اگه بهشون بگی بیا برو همیجوری دانشگاه بدون کنکور پزشکی بخون با کله میرن حاجی تو فامیل ، بیرون ، ... هرجا اصلا بگی پزشکی رفتارشون باهات 180 درجه فرق میکنه هیچ شغلی تو ایران انقدر احترام نمیاره یه چیزی راجب اشباع شدن بگم سال 99 که میگن خیلی نرخ زاد و ولد کاهش داشته 280 هزار تولد داشتیم ولی هرسال 5000 تا پزشک میرن دانشگاه تازه خیلیاشون میرن دندون و دارو و فیزیوتراپی و ... چجوری میشه اشباع شه تازه الان که کرونا هست خیلی از مشاغل تعطیل هستن پزشکا کار دارن چون مردم از خوردو خوراکشون میتونن بزنن ولی از جونشون نه بعدم من از یه استاد دانشگاه که خودشونم عضو هیئت علمی هستن پرسیدم میگن کلا 24 رشته تخصص داریم که تو هر رشته به تعداد انگشت های دست متخصص نداریم کشور با کمبود متخصص روبه رو هست بعدشم راجب پول کسی که پزشکی قبول میشه از همون لحظه براش شغل و پول هست نیازی نیست کلا پزشکی رو تموم کنه بعد کار کنه من دانشجو پزشکی میشناسم الان ترم 3 هست ماهی 30 میلیون تومن درامد داره پول دراوردن ربطی به شغل نداره تازه پزشکی موقعیت های جدیدی واست ایجاد میکنه همین بابایی که الان پزشکی رو ول کرده داره شیمی درس میده میلیاردی درمیاره رتبه 11 کنکوره بوده اگه رتبه برتر نبود الان میتونست یکی از برند های کنکور باشه یا آرامفر یا حنیف که پزشکی ول کردن دارن زیست درس میدن خود ارامفر میگفت کنکور که قبول شدم رفتم یه اموزشگاهی گفتم میخوام زیست درس بدم گفتن تجربه نداری ولی بخاطر رتبه کنکورم گذاشتن درس بدم یه رفیقی هم داشتیم میخواست درس رو ول کنه بره بازار کار کنه بعد یه مدتی برگشت دوباره خواست درس بخونه گفتم چرا برگشتی گفت من تو یه برنج فروشی کار میکردم با خودم فکر کردم حتی اگه میلیاردرم بشم یکی منو ببینه میگن برنج فروشه ولی اگه پزشکی قبول بشم میگن دکتره اصلا شخصیت خاصی به ادم میده توهین به بقیه مشاغل نشه این حرف اون بود به قول حنیف عظیمی که میگه هرکی بهت گفت پزشکی بده تو بهش بگو کدوم رشته خوبه و در آخرم به قول نادری نژاد (مولف کتاب فیزیک میکرو ) که میگه پزشک که بشی هم دنیات رو میخری هم آخرت رو
      ویرایش توسط Ali Darkness : 27 فروردین 1400 در ساعت 03:10

5. Top | #155
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      منکه اشکالی نمیبینم که در حد ۱۹ سالگی شما باشم، این عقیده که من قراره تو هر چیزی مقداری اشتباه بکنم منو مجبور میکنه دائما هر چیزی که بهش باور داشته باشم رو زیر انتقاد ببرم و سعی کنم کمی کمتر اشتباه کنم ولی همیشه قراره مقداری اشتباه کنم.
      حنیفم کار و کاسبی خودش رو داره و نباید بهش خورده گرفت ولی نبایدم حرفاشو نسنجیده قبول کرد و طبیعتا اونم افیون سرخوشی مشتریاشو بهشون میده دیگه
      کتابایی هم که معرفی کردم اولیش از دنیل کانمن هستش که این کتاب نتیجه سالها ازمایش علمی ایشونه که براشون نوبل هم برده و قرار نیست چیزی به شما بفروشه و روندهای فکر کردنو میگه و خطاهای شناختی رو بهتون نشون میده . دومی هم اتفاقا بهتون میگه زور الکی نزنید و ارزشهاتون رو ارزیابی کنید و این چیزا نمیدونم چطور تونستید این حرفو بزنین
      موفق باشید

6. Top | #156
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هنوز گیرید ک:/

7. Top | #157
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      خب خب
      نه کلید پزشکی دست عمه یکی از شماس که بخواین تخته کنین
      نه ریختن که بیا تو رو جون همون عمه کلید به دستت بیا پزشکی بخون !!

واقعا حیف دیشب نبودم بی جنبه بازی درمیوردم هر کی باهام مخالف بود رو نقدی 2 هفته بن میکردم بره به کارای بدش فکر کنه
      با وجود اینکه اراز دستم رو بسته ولی فلج که نیستم میتونم با انگشت پام تایید بن کنمتون

و در اخر لب کلام؟

وات خاک به تک تک تون! چتونه بابا بزارین نظرات کارشناسی قبلیتون رو رییس جمهور عملی کنه بعد به ریزه کاریا سر بکشین
      یعنی در این حد سرشار شدیم که دغدغمون شده اینکه چرا پزشکی ؟ واقعا چرا ؟
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

8. Top | #158
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      بشنین یکم دکتر هاوسی اناتومی گری ببینید اصن علاقه دارین یانه

دیدن نه بازم همین سوال تو مخ شریفتون دوچرخه میرونه خیلی راحت به قول خانم صدا سیما
      هرکی دوست نداره بزاره بره از این رشته
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

9. Top | #159
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

آروم باش محمد یه لیوان دوغ بخور برو بخواب

10. Top | #160
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط indomitable نمایش پست ها

آروم باش محمد یه لیوان دوغ بخور برو بخواب
      این تاپیک جداً مصداق اپ سمی بود
      معادلات آپ سمی رو برهم زد اصن :/

11. Top | #161
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Wonderland نمایش پست ها

این تاپیک جداً مصداق اپ سمی بود
      معادلات آپ سمی رو برهم زد اصن :/

من نشستم حساب کردم چشم پزشکی که این هفته من رفتم روزی ۷۰ نفر رو ویزیت میکنه،
      در هفته ۴۹۰ نفر در ماه میشه حدودا ۱۲۰ میلیون تومن، و من هنوزم دارم به این فکر میکنم که علاقه مهمتره

پ.ن»دیگه تاپیک این چنینی آپ نمیکونم

12. Top | #162
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات

من نشستم حساب کردم چشم پزشکی که این هفته من رفتم روزی ۷۰ نفر رو ویزیت میکنه،
      در هفته ۴۹۰ نفر در ماه میشه حدودا ۱۲۰ میلیون تومن، و من هنوزم دارم به این فکر میکنم که علاقه مهمتره

پ.ن»دیگه تاپیک این چنینی آپ نمیکونم
      120 چیزی نیست خوردشونه
      پزشکایی هسنت تو این مملکت (5 درصدشون) ماهانه بالای یک ملیارد در آمد دارن

13. Top | #163
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      120 چیزی نیست خوردشونه
      پزشکایی هسنت تو این مملکت (5 درصدشون) ماهانه بالای یک ملیارد در آمد دارن
      آیا مهندس هم هست که میلیاردی درامد داشته باشه یا فقد دکتران؟(ترجیحا رشته کامپیوتر:/)

14. Top | #164
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

آیا مهندس هم هست که میلیاردی درامد داشته باشه یا فقد دکتران؟(ترجیحا رشته کامپیوتر:/)
      مهندس های عمران هستن در سال میلیاردی درامد دارن بساز بفروشن ‌ . کامپیوتریها قرار داد شرکت می بنده ممکنه میلیاردی باشه با سازمانی ولی کی میتونه همچین قرارداد هایی رو ببنده؟
      ولی همشون نیاز به سرمایه اولیه و اشنا دارن تا راتون بندازن
      عده ی انگشت شماری هستن
      نقد رو به نسیه ندی بهتر هست

15. Top | #165
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات

به ازازی 100 دکتر که ملیاردی درمیارن 1 مهندس هم پیدا میشه که ملیاردی در بیاره
      اگه سرمایه داشته باشی توی مهندسی دستت خیلی خیلی بازه و میتونی درامد داشته باشی ولی کوسرمایه؟
      رشته کامپی.تر موقعیتهای شغلیش بیشتره اگه یه سر به سایتهای کاریابی بزنی میبینی که موقعیتهای استخدامی مهندسی کامپیوتر (برنامه نویس ) چقدر زیاده

صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن