خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

      نمایش مشخصات

      سوال از کلوییدها

      با سلام

      افزودن چه ماده ای به شیر باعث لخته شدن شیر می شود ؟

    2. Top | #2
      کاربر باسابقه

      Tajob
      نمایش مشخصات
      میدانیم شیر یک کلویید است پس:
      سرکه یا اکترولیت, زیرا سرکه باعث شکستن عامل امولیسیون کننده یعنی کازیین شده, ذرات چربی به هم چسبیده و باعث انعقاد آن میشود

      امیدوارم متوجه شده باشی

      ​انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی


    3. Top | #3
      پاسخگوی ارشد

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad74 نمایش پست ها
      میدانیم شیر یک کلویید است پس:
      سرکه یا اکترولیت, زیرا سرکه باعث شکستن عامل امولیسیون کننده یعنی کازیین شده, ذرات چربی به هم چسبیده و باعث انعقاد آن میشود

      امیدوارم متوجه شده باشی
      ممنون عالی بود

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    موضوعات مشابه

    1. پاسخ: 0
      آخرين نوشته: 27 خرداد 1392, 13:17
    2. تغییر رشته !
      توسط alimonamy در انجمن پرسش و پاسخ دانشجویان فنی مهندسی
      پاسخ: 1
      آخرين نوشته: 17 اردیبهشت 1392, 22:45
    3. دامنه تغییر رنگ شناساگرها
      توسط ostadmomeni در انجمن پرسش و پاسخ شیمی
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: 10 اردیبهشت 1392, 15:46
    4. اطلاعیه تغییرات جدید انجمن
      توسط Araz در انجمن اطلاعیه های انجمن کنکور
      پاسخ: 28
      آخرين نوشته: 01 اردیبهشت 1392, 22:19
    5. درخواست کمک و مشورت در مورد تغییر رشته
      توسط mostafa74 در انجمن تغییر رشته تحصیلی
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: 23 فروردین 1392, 03:16

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن