سلام خدمت دوستان تصمیم به ادامه تحصیل در رشته پرستاری گرفتم رتبه ام هم به دانشگاه تهران میخوره هم به دانشگاه شهید بهشتی
به نظر شما کدوم دانشگاه از نظر سطح علمی ، امکانات رفاهی و آموزشی ، خوابگاه ، دسترسی به مرکز شهر بهتره؟؟
سلام خدمت دوستان تصمیم به ادامه تحصیل در رشته پرستاری گرفتم رتبه ام هم به دانشگاه تهران میخوره هم به دانشگاه شهید بهشتی
به نظر شما کدوم دانشگاه از نظر سطح علمی ، امکانات رفاهی و آموزشی ، خوابگاه ، دسترسی به مرکز شهر بهتره؟؟
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
قظعا بهشتی.بیشتر اساتید فوق تاپ پرستاری از بهشتی هستند
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
میشه رتبتونو بگید من داوطلب 96 هستم هدفم پرستاری تهران هست میخوام بدونم چه رتبه ای باید بیارم مرسی
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
در ضمن از لحاظ دسترسی به مرکز شهر و اینا دانشگاه تهران ، خیابان انقلاب هست و مرکز شهر و به همه جا دسترسی خوبی داره
ولی شهید بهشتی ولنجک هست. یعنی شمال شهر و بالا شهر تهران. جاش بهتر هس چون بالا شهره ولی دسترسیش سخته.
تهران که از لحاظ مدرک و سطح رتبه اینا بهتره
ولی بهشتی جاش بهتره کیف بیشتر میده
اهل دلا میفهمن من چی میگم =))
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
ب نظرتون با۶۴۰۰منطقه یک و بومی مشهد با درصدای ریاضی۴۶/زیست۳۰/فیزیک۴۲/شیمی۳۰ پرستاری مشهد میارم؟؟؟؟؟
میتونید ی کار دانشجویی خوب بهم معرفی کنید؟
از لحاظ سطح علمی در یک سطح هستن اما بیمارستان های دانشگاه تهران بهترن...
در ضمن دانشکده ی پرستاری دانشگاه شهید بهشتی ولنجک نیست...اونجا دانشکده ی پزشکیه...دانشکده ی پرستاری و مامایی شهید بهشتی سر نیایش هست...
دوستان ممنون از نظراتتون من الان شهید بهشتی رو اولویت دادم
ولی هنوز یه سوال دارم خوابگاه های کدوم بهتره ؟؟؟ تهران یا بهشتی ؟؟ تعریف خوابگاه های بهشتی رو زیاد شنیدمولی از تهران خبر ندارم به نظرتون کدوم بهتره
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)