سلام
با توجه به رتبم احتمالش هست که بتونم علوم کامپیوتر امیرکبیر قبول بشم و احتمال صددرصد هم هست که کامپیوتر تبریز قبول بشم الان دو دلم که برم علوم کامپیوتر امیرکبیر یا کامپیوتر تبریز
اگه میشه راهنماییم کنید که کدومو تو اولویت قرار بدم
ممنون
سلام
با توجه به رتبم احتمالش هست که بتونم علوم کامپیوتر امیرکبیر قبول بشم و احتمال صددرصد هم هست که کامپیوتر تبریز قبول بشم الان دو دلم که برم علوم کامپیوتر امیرکبیر یا کامپیوتر تبریز
اگه میشه راهنماییم کنید که کدومو تو اولویت قرار بدم
ممنون
کاملا به علاقت بستگی دارهعلوم کامپیوتر بیشتر الگوریتمه ولی میشه تو ارشد رفت نرم افزار مهندسی کامپیوتر کد نویسی و برنامه نویسی و این حرفاس
دوستان عزیز استخدام مهندسی کامپیوتر اصلا به مدرک و ریز نمرات دانشگاهی و ..... نداره
بیخیال شید لطفا تو دانشگاه ها حتی 5 درصد هم کار بهتون یاد نمیدن
برنامه نویسی یه حرفه است نه یه علم -- یه حرفه مثل حسابداری که باید با تمرین و کتاب رفرنس خوندن تسلط بگیرید - دلخوش
نباشید که فلان دانشگاه کمک میکنه - نه اصلا فقط همت و تلاش خودتونه
باید عاشق این رشته باشید و دیواتنه وار پشت کامپیوتر بشینید روزی 8 ساعت 10 ساعت تا بتونید اسم و رسم در کنید تو دنیای
توسعه دهنده های نرم افزار
یه مهندس کامپیوتر با علوم کامپیوتر یا حتی مهندس شبکه وقتی میرن استخدام بشن برای برنامه نویسی
بهشون پروژه میدن و یک هفته مهلت اگه تونست با کیفیت انجام بده بسم الله نتونست خدافسی
شبکه هم همینطور پروژه شبکه میدن
بعدش یه مهندس شبکه میتونه برنامه نویسی انجام بده و مهعندس نرم افزار میتونه شبکه یاد بگیره . کار شبکه بکنه
هیچ محدودیتی هم نیست
بعد اگه اهل تهرانید بیایید تهران اینجا راه برای اموزش کتامپیوتر وامکانات بیشتری داره نسبت به تبریز
و سلام نامه تمام
اینا تجربیات من تو بازار کاره
کسی هم نظر الکی بزاره جوابی بهش نمیدم
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
ویرایش توسط Ahmad-Rp : 27 مرداد 1395 در ساعت 19:11
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
کامپیوتر بهتر از علوم کامپیوتره...
به شهر فکر نکن بیشتر به فکر رشته باش
چون نهایت 4 سال میری تو شهر غریب
اما با رشته ی عمر قراره زندگی کنی
سلام منم لیسانس کامپیوتر دارم به نظرم کامپیوتر بهتره.هم بازار کارش خیلی بهتره از علوم کامپیوتره
من خیلیا رو دیدم تو دانشگامون ک علوم کامپیوتر بودن تغییر گرایش دادن اومدن نرم افزار
آخرش علوم کامپیوتر امیرکبیر رو یه دونه بالاتر از مهندسی کامپیوتر تبریز زدم ببینیم خدا چی میخواد
علوم کامپیوتر بهشتی هم صد در صد میتونم قبول شم ولی پایین تر از تبریز زدم نظرتون چیه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)