ما رفتیم نماز اگه جواب ندادم بی حوصله نشین ممنون
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
کامپیوتر یکی از بهترین و کارآمد ترین رشته هاست
البته کلا ایران بحثش از جامعه ی جهانی جداست
ولی اگه تو این رشته خوب درس بخونی و مهندس خلاقی باشی باور کن واسه این رشته کار و ایده خیلی هست،فقط باید خلاقیت داشته باشی
به نظر من با این وضعی که داره پیش میره و پیشرفت اینترنت و استفاده زیاد از اپ ها تو سیستم عامل های مختلف،این رشته آینده خوبی داره
فقط و فقط خلاقیت و جسارت خیلی مهمه برای کار تو این رشته
اگه ریاضی بودم اولین انتخابم همین رشته بود
Sent from my K019 using Tapatalk
همه دوستان این لینکو ببینن و اصلا خودتون سرچ ساد کنید
لینک
معرفی 10 رشته برتر فنی مهندسی به ترتیب اولویت بازار کار | آموزش مجازی | مدرک معتبر
این ماله ایرانه دیگه
عاشقم عاشق دموکراسی دیونه ی سیاست
عاشقم عاشق دموکراسی دیونه ی سیاست
ببنید قرار نیست کسی رو در جنبه رشته ای خورد کنیم......البته این تحقیر رفتاری نوع دوم هست که طرف خودش نمیدونه طرفو دلزده مینه خب اصولا نمیشه همه برن سراغ تجربی و در رویای پزشکی و..باید انقد قدرت خودتو نشون بدی زمینه پیشرفتت فراهم بشه علاقه صرفا نمیشه...ولی همه تجربیا هم علاقمند نیستم و اخر همشون نامعینه....پس تمامی شرایطو در نظر بگیرید..از فارع التحصیلان توانمندش بپرسید نه هر مهندسی
برادر من به حرف کسی گوش نده ، برو سراغ علاقت.کامپیوتر رشته ای که اگه چیزی بتونی بلد بشی و مهم تر از همه خلاقیت داشته باشی موفق میشی
شما باید همه چی رو تو برنامه نویسی و....یاد بگیرید ، اون موقع درامد خوبی کسب خواهید کرد
حالا من فقط اندرویدشو برات مثال میزنم
اینو بخون
بررسی درآمد برنامه نویسان ایرانی اندروید | آسایاد
فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)