خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 35
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

دوراهی بین فیزیک و مهندسی مکانیک

سلام دوستان. بنده خیلی دو دل هستم، رتبم بد نیست، اما علاقه ی خودم رشته ی فیزیک هست. با توجه به این که این شته به همراه دیگر رشته های علوم پایه در ایران موقعیت مناسبی ندارند، آیا میشه در این رشته کار پیدا کرد؟؟ آیا مناسبه؟ (برای کسی که واقعا علاقه داشته باشه)
      یا این که قید علاقه ام رو باید به خاطر جامعه بزنم؟
      شما چه پیشنهادی می کنید؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بخاطر کسی قید چیزی رو نمیزنی عزیزم . هر چی هست بخاطر خودته .
      فیزیک هم رشتس ؟؟؟؟مهندسی مکانیک نمیگم خوبه اما بهتره وضعیتش . شرایط کاری سختش رو هم در نظر بگیرین . برای مکانیک کار میخوای باید بری جنوب و توی گرما . اونم اگه تا اون اوضاعش به هم نریزه .
      توصیه من به همه دوستان رشته های پزشکیه . حتی شده دوباره کنکور بدن

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اخه من نمیدونم‌چرا بعضیا یه سری حرفارو‌میزنن؟؟ یا میخوان میدون‌رشته ریاضیو برا خودشون‌خلوت کنن؟! یل واااقعا انقد اطلاعاتشون پایینه و‌هیچی‌نمیدونن؟! پس چرا گمراه میکنن دیگرانو، کی‌بهشون گفته حتما باید حرف‌بزنن؟!
      کی گفته مکانبک میره جنوب؟! داداشه من مکانیک‌خونده، نیم ساعت با کارخونش با ماشین‌داره، صبح‌میره بعدازظهر میاد حقوقشم خوبه راضیه! ممانیک اصلا هم اونجور که میگه دوستمون باید رت جنوب و سخت و .... نیست!!!!!
      خواهههههشا هرکی هرچی میگه‌باورنکنید.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdinnn نمایش پست ها
      اخه من نمیدونم‌چرا بعضیا یه سری حرفارو‌میزنن؟؟ یا میخوان میدون‌رشته ریاضیو برا خودشون‌خلوت کنن؟! یل واااقعا انقد اطلاعاتشون پایینه و‌هیچی‌نمیدونن؟! پس چرا گمراه میکنن دیگرانو، کی‌بهشون گفته حتما باید حرف‌بزنن؟!
      کی گفته مکانبک میره جنوب؟! داداشه من مکانیک‌خونده، نیم ساعت با کارخونش با ماشین‌داره، صبح‌میره بعدازظهر میاد حقوقشم خوبه راضیه! ممانیک اصلا هم اونجور که میگه دوستمون باید رت جنوب و سخت و .... نیست!!!!!
      فیزیک چی؟؟ برای فیزیک چه کاری هست؟

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      دوست عزيز بايد بين علاقه و واقعيت هاي جامعه يه تناسبي هم برقرار كرد.

الان تو كل دنيا گرايش به رشته هاي علوم پايه داره كم ميشه . داريم يه جورايي بر مي گرديم به همون وضعيتي كه اوايل قرن بيستم و فرن نوزدهم بود. يعني كساني ميرن علوم پايه ميخونن كه واقعا داراي استعداد خاصي باشن و بتونن علم رو توسعه بدن. نه اينكه صرفا يه مدرك دكترا بگيرن و بشن استاد دانشگاه . يه آدمايي مثل برگزيدگان المپيادها ي جهاني يكي مثل مريم ميزا خاني كه بتونن يه كشف جديد انجام بدن و اين ادم ها هستن كه ارزش سرمايه گذاري رو دارن ...

تو رشته هاي مهندسي, مهندسي مكانيك و برق بيشترين ارتباط رو با درسي مثل فيزيك دارن. شما كارشناسيت رو مكانيك ( يا هر رشته مهندسي ديگه اي كه دوست داري ) بخون و اگه واقعا فيزيك رو دوست داري براي ارشد فيزيك امتحان بده. كاري كه خيلي ها انجام دادن و نتيجه گرفتن..

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ShahabM نمایش پست ها
      فیزیک چی؟؟ برای فیزیک چه کاری هست؟
      توی ایران فکر کنم بیشتر باید به تدریس رو‌بیارید!
      من اطلاع دقیقی از این رشته ندارم.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      منم دو دلم برم الان فیزیک شریف یا برق یه دانشگاه داغون تر مث صنعتی اصفهان
      run forrest runnn

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      پزشکی یه دانشگاه دولتی خیلی داغون

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdinnn نمایش پست ها
      اولین اصل احترام و درست صحبت کردنه.
      ایشون از بنده خواستن حرف بزنم . مگه غیر از اینه که نظر خواستن ؟
      درضمن اطلاعاتم پایین نیست . فرق من و شما اینه که من واقعیت ها رو میبینم و شما توی خواب و خیال سیر میکنید و فک کردین همه چی آرومه . مدرک هم بگیرین کار براتون ریخته .
      بعد از این مگه صنعت اصلی ما در جنوب نیست ؟ پس نباید انتظار داشته باشی کار برای رشته مکانیک در تهران زیاد باشه.
      با اینکه اطلاعاتم خداروشکر زیاده اما بازم من در بعضی مسائل از بقیه سوال میکنم .

در ضمن رشته بنده ریاضی نیست ! اصلا پشت کنکوری نیستم !

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nacli نمایش پست ها
      پزشکی یه دانشگاه دولتی خیلی داغون
      من به دلیل این که به رشته تجربی علاقه نداشتم نرفتم
      الآنم حتی اگه بهم بگن بیا تهران مفتی پزشکی بخون نمی رم. مهندسی ها رو ترجیح میدم.

از همه دوستانی هم که اظهار نظر کردند بسیار سپاسگزارم سایر دوستان هم خواهشمندم اگر نظر دیگری دارند بفرمایند و ما را بی نصیب نگذارند.
      ویرایش توسط ShahabM : 25 مرداد 1395 در ساعت 00:50

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      دانشگاه صنعتی اصفهان اصلا هم داغون نیست یکی از بهترین دانشگاه های کشوره حتی خود دانشگاه اصفهان هم خیلی خوبه (بنده خودم اصفهانیم)

من که حسرت مهندسی دانشگاه صنعتی اصفهان رو دارم (با رتبه ای که آوردم قبول نمیشم) شما اگر تهران قبول نمیشید و مشکلی با تحصیل در خارج شهرتون ندارید بهتون توصیه می کنم این دانشگاه رو انتخاب کنید.

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای پرستار نمایش پست ها
      اولین اصل احترام و درست صحبت کردنه.
      ایشون از بنده خواستن حرف بزنم . مگه غیر از اینه که نظر خواستن ؟
      درضمن اطلاعاتم پایین نیست . فرق من و شما اینه که من واقعیت ها رو میبینم و شما توی خواب و خیال سیر میکنید و فک کردین همه چی آرومه . مدرک هم بگیرین کار براتون ریخته .
      بعد از این مگه صنعت اصلی ما در جنوب نیست ؟ پس نباید انتظار داشته باشی کار برای رشته مکانیک در تهران زیاد باشه.
      با اینکه اطلاعاتم خداروشکر زیاده اما بازم من در بعضی مسائل از بقیه سوال میکنم .

در ضمن رشته بنده ریاضی نیست ! اصلا پشت کنکوری نیستم !
      از اینکه میگی مکانیک‌باید بره جنوب دیگه همه چیو‌دربارت فهمیدم!
      من فقط تسلیم‌میشم توی بحث باهات!!!!!!!!

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان. بنده خیلی دو دل هستم، رتبم بد نیست، اما علاقه ی خودم رشته ی فیزیک هست. با توجه به این که این شته به همراه دیگر رشته های علوم پایه در ایران موقعیت مناسبی ندارند، آیا میشه در این رشته کار پیدا کرد؟؟ آیا مناسبه؟ (برای کسی که واقعا علاقه داشته باشه)
      شما چه پیشنهادی می کنید؟
      این دوراهی نیست دوست عزیز خخخخخ این بی راهس . از اول تا اخر قراره بیکار باشی توی رشته های فنی پس چه فرقی داره

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من نمیفهمم الان که همه رشتشون رو انتخاب کردن ، کنکور هم دادند تموم شده اظهار نظر بعضی از دوستان درمورد اینکه رشته های مهندسی و فنی بدرد نمیخوره و پزشکی خوبه برای چیه.
      ایشون سوالشون در رابطه با انتخاب مکانیک یا فیزیکه پس بهتره تو همین مورد راهنماییشون کنیم نه صحبت هایی که الان هیچ سودی نداره.

تا اوجایی که من میدونم رشته های علوم پایه تو ایران خیلی شرایط مناسب کاری نداره. متداول ترینش تدریسه و اگر تا مقطع دکتری پیش برین میتونین استاد دانشگاه بشین. البته فیزیک بین رشته های علوم پایه از وضع نسبتا بهتری برخورداره. توی خارج یک سری مراکز علمی تحقیقاتی وجود داره که دراونجا میتونین مشغول بکار شین(تو ایران کمتره). از نظر اپلای هم علوم پایه وضعش خوبه.
      ولی خب فرصت شغلی برای مکانیک همون طور که میدونین خیلی بهتره.از طرفی درس های اصلی مکانیک مربوط به فیزیکه که موردعلاقه ی شماست. همون طور که دوستمونم اشاره کردند اگر خیلی به فیزیک علاقه دارید میتونین بعد کسب مدرک کارشناسی مکانیک در مقاطع بالاتر فیزیک بخونین.
      خلاصه بنظر من اگر قصد وارد شدن به بازار کار بطور جدی رو دارین و صرفا یک مدرک تحصیلی نمیخواین مکانیک رشته مناسب تریه.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما چه پیشنهادی می کنید؟
      مکانیک هم خیلی دروس فیزیک و بنظر من قشنگتر از اون داره.نمیدونم چقد فیزیک رو آشنایی دارید باش اما وقتی تخصصی تر میشه سخت میشه و ممکنه زده بشین ازش.بنظر من مکانیک قشنگتر و اینکه خیلی شبیه فیزیکه در بعضی موارد
      راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...

تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته

تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن