سلام
واقعا گیج شدم ، دوست عزیزمون Alireza.arvin هم درمورد گاج در پست 183# گفتن که :
از طرفی من برای کنکور 95 ، آزمون های قلمچی میدادم نه از پس برنامه ش بر اومدم، نه سوالات بِدرد بخوری برای من داشت ، گزینه 2 که گفتن کلا پَرتِه!! .نمی دونم کدوم آزمون شرکت کنم ، بعد من هرچی می بینم دوستانی که برای بار دوم می خوان کنکور بدن به طرف سنجش نمیرن . کلا برنامم بهم ریخته ، لطفا کسی تجربه ی بیشتری ، از گاج داره در مورد اختصاصی هاش نسبت به قلم چی توضیح بده(ممنون)زیستش خیلی از کانون سخت تر بود و البته غیر استاندارد . هر آزمون نزدیک به17-18 تا سوال شمارشی داشت
تو درس ریاضی تقریبا هم سطح با کانون بود و سوالات خوبی داشت . توی فیزیک به نظر من سوالاتش خیلی از کانون بهتر بود . و توی شیمی خیلی خیلی فراتر از کنکور بود به نظر من و تا حدی غیر استاندارد . شیمی کانون رو ترجیح می دادم . تو دروس عمومی کاملا به نظرم گاج بهتر بود. ولی خب در مجموع با توجه به جامعه آماری هم به نظرم قلمچی بهتره

LinkBack URL
About LinkBacks
سلام
زیستش خیلی از کانون سخت تر بود و البته غیر استاندارد . هر آزمون نزدیک به17-18 تا سوال شمارشی داشت
تو درس ریاضی تقریبا هم سطح با کانون بود و سوالات خوبی داشت . توی فیزیک به نظر من سوالاتش خیلی از کانون بهتر بود . و توی شیمی خیلی خیلی فراتر از کنکور بود به نظر من و تا حدی غیر استاندارد . شیمی کانون رو ترجیح می دادم . تو دروس عمومی کاملا به نظرم گاج بهتر بود. ولی خب در مجموع با توجه به جامعه آماری هم به نظرم قلمچی بهتره