خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 30
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Question بچه ها دو دلم خواهشن کمک.....!!!

سلام بچه ها خوبین؟!!
      والا امروز داشتم کد رشته ها رو میچیدم واسه خودم بعد یهو بعد فیزیو اومدم پرستاری بزنم که دودل شدم ایا پرستاری بزم یا کار درمانی بزنم!
      اصن اعصابمو خورد کرده این موضوع .به کاردرمانی علاقه دارم اصن کمک کردن رو دوس دارم قشر معلول رو دوس دارم و کارشو دوس دارم ولی نمیدونم برم این رشته مثلا مثه پرستاری کارش تضمینه یا نیس!؟ایا مطب بزنم میشه به موفقیت رسید یا نه؟!اشباع نیست؟!
      خواهشن یکی که میدونه و مطلع هستش کمک کنه ممنون!

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      علاقه حرف اولو میزنه

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام.ببین منم یکی از اونام که دوسم داریبه نظر من کاردرمانی تازه توی جامعه ما داره راه میوفته و آینده خوبی داره ولی باز خود دانی عزیزدلم

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط درسا20 نمایش پست ها
      علاقه حرف اولو میزنه
      علاقه دارم به شرطی که کارم باشه ابجی؟!نه؟!
      من مشکلی با کارش ندارم چون قشری که با کاردرمان ها سر کار دارن رو دوس دارم.
      فقط نمیدونم میشه به جایی رسید از طریق این رشته یا نه!

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فکر نکنم کارش تضمینی باشه هشت روز وقت دارید همین فردا برید در یک مرکز کار درمانی با یک کیلو بستنی سنتی البته وقتی که بیکارن مثل وقتای نماز یا شیفت و باهاشون مشورت کن فکر کنم پرستاریو رو هوا میزنن

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط narges75 نمایش پست ها
      سلام.ببین منم یکی از اونام که دوسم داریبه نظر من کاردرمانی تازه توی جامعه ما داره راه میوفته و آینده خوبی داره ولی باز خود دانی عزیزدلم
      خخخخخخ چه خووب اجی.واقعن اینو حرفو از ته دلم گفتم.یه حسه خاصی نسبت به این قشر جامعه دارم.و از کمک کردم بهشون لذت میبرم.
      ینی میگی بعد فیزیو بزنم کار؟!

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      البته نه پرستاری و نه کار درمانی جای رشد علمی آنچنانی مثل مهندسی ها و یا زیست و شیمی نداره مثلا شما وقتی برید دکتری پرستاری هم که بگیرید میشید سر پرستار و لی در شیمی تفاوت لیسانس با دکتری زمین تا آسمونه البته پرستاری حقوق یک شیفتش فک کنم حدود یک و هفتصد باشه و رادیولوژی هم خوبه و پر درامد تر

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali1st نمایش پست ها
      فکر نکنم کارش تضمینی باشه هشت روز وقت دارید همین فردا برید در یک مرکز کار درمانی با یک کیلو بستنی سنتی البته وقتی که بیکارن مثل وقتای نماز یا شیفت و باهاشون مشورت کن فکر کنم پرستاریو رو هوا میزنن
      والا دقیقا رفتم که تو شهر ما کلا یدونست اونم وضعش خوبه.شهر ما زیاد بزرگ نیس .شهرستانه.الان من اگ برم باید برم تهران یا قزوین یا کرج.اونم اگ بشه.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      البته نه پرستاری و نه کار درمانی جای رشد علمی آنچنانی مثل مهندسی ها و یا زیست و شیمی نداره مثلا شما وقتی برید دکتری پرستاری هم که بگیرید میشید سر پرستار و لی در شیمی تفاوت لیسانس با دکتری زمین تا آسمونه البته پرستاری حقوق یک شیفتش فک کنم حدود یک و هفتصد باشه و رادیولوژی هم خوبه و پر درامد تر
      پرستاری اگه سر پرستار بشی ماهی 7 یا 8 تومن داری.
      ولی کار حق مطب داری و کد نظام داری .

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه منظورم رشد علمی آنچنانی بود نه حقوق حقوق که واضحه زیاد میشه

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه منظورم رشد علمی آنچنانی بود نه حقوق حقوق که واضحه زیاد میشه
      دادا رشد علمی واسه اونوره اینجا پول حرفه اولو میزنه.
      وگرنه رشد علمی رو بخوام در نظر بگیرم باید برم رشته هایه علوم پایه که تو ایران هیچیه.دیدم ک میگم

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به عنوان کسی که زیاد با کار و درمان سر کار داره بهت میگنم شک نکن کاردرمانی بهتره

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیزم شما الانتو نبین به زمانی فکر کن که بخوای بری اونور بعدشم من نخواستم پرستاری رو بکوبم فقط در مقایسه گفتم کارش خوبه ولی مشکلش اینه که توی کارشناسی بهت میگن پرستار ارشد میگن پرستار دکتری هم میگن پرستار اگر نه مگه من خولم به کسی که پرستاری میاره بگم برو بیوتکنولوژی در این حد میفهمم فقط خواستم کامل بازش کنک

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      پرستاری برو کار بهتر گیر میاد

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیزم شما الانتو نبین به زمانی فکر کن که بخوای بری اونور بعدشم من نخواستم پرستاری رو بکوبم فقط در مقایسه گفتم کارش خوبه ولی مشکلش اینه که توی کارشناسی بهت میگن پرستار ارشد میگن پرستار دکتری هم میگن پرستار اگر نه مگه من خولم به کسی که پرستاری میاره بگم برو بیوتکنولوژی در این حد میفهمم فقط خواستم کامل بازش کنک
      درست میگی داداشم باهات موفقم.
      حالا به نظر شما چه کنم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن