خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 36 از 36
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط stephanie نمایش پست ها
      خب همين تاييد حرف من هست ديگه ..

الزامي نيست كه شما كامپيوتر بخوني تا بتوني كسب و كار اينترنتي راه بندازي ...
      هیچ رشته الزامی نیست! الان دوست من هم سنه منه خار برقو کشیده بیرون سیم پیچی میکنه ماهی خدا تومن در میاره از همه چی برق سر در میاره فقط میره مدرک بگیره! هر رشته ای بخوای یاد گرفتنش به خودت بستگی داره دانشگاه واسه مدرکه بیشتر!
      «علم بهتر است یا پول انسان؟»
      هه، اینکه دیگه فکر نداره با مایه می‌شه خرید بابای مهندس

2. Top | #32
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خب همين تاييد حرف من هست ديگه ..

الزامي نيست كه شما كامپيوتر بخوني تا بتوني كسب و كار اينترنتي راه بندازي ...

هزار تا شركت هستن كه حاضرن با قيمت خيلي پايين هاستينگ و پشتيباني رو برات انجام بدن ...
      سایت پر بازدید های ایران رو هاست دی ال هستن که خیلی خرجش بالاس! بستگی به نوع کار و بازدیدت داره اینا مهم نیس...
      ویرایش توسط Yaghi : 24 مرداد 1395 در ساعت 01:20

3. Top | #33
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      اصلا بحث اين نيست :

استارتر پرسيده كامپيوتر با برق شما مياي ميگي كامپيوتر چون مثلا فلان سايت ادمينش اينقدر درآمد داره.

و من هم ميگم در آمد وب سايت ها ربطي به اينكه صاحبانشون كامپيوتر خونده باشن يا نه نداره و اين دليلي براي بهتر بودن كامپيوتر نيست ...

4. Top | #34
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اصلا بحث اين نيست :

استارتر پرسيده كامپيوتر با برق شما مياي ميگي كامپيوتر چون مثلا فلان سايت ادمينش اينقدر درآمد داره.

و من هم ميگم در آمد وب سايت ها ربطي به اينكه صاحبانشون كامپيوتر خونده باشن يا نه نداره و اين دليلي براي بهتر بودن كامپيوتر نيست ...
      ای برادر من اون دوستمون گفت آینده کاری رشته کامپیوتر مشخص نیست منم گفتم اتفاقا دست خودمه آدمه هر رشته ای بخونی چه برق چه کامپیوتر و درست کار کنی نتیجه میده! بعد چجور ربط نداره؟ جز از علم کامپیوتره!

5. Top | #35
      کاربر انجمن

Mashkok
      نمایش مشخصات
      درسته من نخواستم اسم ها رو درست بگم
      الان منم میتونم بگم
      اندروید استودیو اشتباه است و با اکلیپس یا بیسیک 4 اندروید اکثرا نرم افزار اندروید مینویسن!

ولی در کل به نظر من توی هر چیز حرفه ای بودن مهمه
      یه اشپژ حرفه ای میتونه درامد میلیونی داشته باشه
      در حالی که یه مهندس برق حتی درامدش به میلیون هم نرسه(دیدم که میگم کار در فتوکپی و غیره لیسانس خواجه نصیر)
      پس باید علاقه رو شرط گذاشت و به بازار کار توجه نکرد
      مهندس رضا شیلخه(شلیخه) بچه سنندج هست توی هیچ شرکتی نیست مهندسی نرم افزار خونده ولی از کشور های خارجی براش دعوت نامه فرستادند reza.in
      الان ماهانه 10 میلیون رو داره و CMSاختصاصی میزنه
      در کل اینو میگم به هر شغلی عشق بورزی صد در صد موفقی ولو در دانشگاه هایی متوسط !ورشته های متوسط نمونه هم دور و ور همه هست

نقل قول نوشته اصلی توسط mina.ha نمایش پست ها
      دوست عزیز من خودم خیلی با کامپیوتر آشنا نیستم ولی به خاطر شغل برادرم یک چیزایی سر در میارم. برای مثال این چیزی که شما گفتید چند تا اشتباه داره. اول اینکه ویژوال بیسیک و c و c# و c++ نرم افزار نیستن بلکه زبان برنامه نویسی هستن که باهاشون نرم افزار مینویسن. ثانیا ویژوال بیسیک هنوز هم یکی از زبان های پرکاربرد هست که در ویژوال استودیو هم وجود داره.
      اما این را قبول دارم که این عیب برای رشته کامپیوتر وجود داره که مرتب همه چی تغییر میکنه بنابراین باید تا آخر عمر کاریت مثل یک دانشجو درس بخونی.

اتفاقا برنامه نویس شدن حرفه ای شدن چندان هم سخت نیست. به دلیل محیط های برنامه نویسی کاربر پسندی مثل ویژوال استودیو و اندروید استودیو و غیره، الان برنامه نویسی کار خیلی ساده ای شده. به خصوص اینکه شما میتوانید در کدهاتون از کدهای از پیش نوشته شده استفاده کنبد و الان هم در مورد هر چیزی و به هر زبان برنامه نویسی که در وب بگردی کدشو پیدا میکنی. در ضمن خیلی از دانشجوهای ارشد و دکترا رشته های دیگه برای انجام پایان نامه شان مجبورن برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای یاد بگیرن.

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان ازهمه تشکر میکنم.
      ممنون که وقت گذاشتید

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)