کامپیوتر تخصص خاصی داری برو اگه هم که نه ول کن! چون چیز خاصی یادت نمیدن کلا تئوریکه که فایده نداره!
کامپیوتر تخصص خاصی داری برو اگه هم که نه ول کن! چون چیز خاصی یادت نمیدن کلا تئوریکه که فایده نداره!
«علم بهتر است یا پول انسان؟»
هه، اینکه دیگه فکر نداره با مایه میشه خرید بابای مهندس
اقا مگه من یچیز بدی میگم
فقط یه دور بازار کار برق و کامپیوتر ودرصد بیکاری هر رشته رو نگاه کنید
در ضمن من نگفتم که برنامه نویسی رو بکنیم شغل دوم بلکه گفتم حتی اگر بعد از خوندن برق امیبرکبیر بیکار هم بودی با چارتا کلاس میشه نرم افزارو اندرویدو کاملا فوت آب شد نمونه خیلی دیدم که میگم طرف هیچی بارش نبوده رفته یه برنامه نوشته زندگیش عوض شده
به نظرم آینده معلوم و تضمین شده رو به آینده نامعلوم ترجیح بدید
من بهت قول میدماگه برق امیر کبیر خودتو نشون بدی شرکتا براش دست و پا میشکنن
طرف میشناسم که ترم 6 برق امیرکبیره و الان از یه شرکت استخدام شده و سرکاره
بازم اگه خیلی فک ایده نرم افزاری دارید و یه تیم میتونید تشکیل بدید که یه پروژه درست درمون نرم افزاری راه بندازید میتونید کامپیوتر رو انتخاب کنید
و اینم بگم شهر ما معدن زیاد داره هر مهندس برق حقوق ثابتش 6 ملیون تومنه و خیلیا الان دارن بالای 10 تومن حقوق میگیرن
انتخاب با خودته آینده تضمین شده یا آینده نامعلوم
اتفاقا اگر تخصص داشته باشی آیندت خیلی معلومه و از برق خیلی بهتره اما اگر چیز خاصی بلد نباشی هیچوقت کار گیرت نمیاد! بعد کامپیوتر فقط برنامه نویسی نیست!برنامه نویسی حرفه ای هم با چارتا کلاس ساده نمیشه یاد گرفت! مالتی مدیا هم هست که میشه باهاش ماهانه خداتومن دراورد! یا کامپیوتر میخونی میری سخت افزار تو کارخونه ها و شرکت ها کار میکنی! کلا بیش از حد کار داره کامپیوتر فقط باید تخصص از قبل داشته باشی و راحتو بدونی همین!بعد درامد نرم افزار از همه رشته ها بیشتره! ادمین سایت ورزش درامدش ماهی حدود 300 تا 600 ملیونه میدونستی؟؟؟ یا ادمین همین سایت کنکور میدونی چقدر در میاره؟
ویرایش توسط Yaghi : 23 مرداد 1395 در ساعت 23:03
الزاما ادمين سايت صاحب امتياز سايت نيست و در قبال مبلغ نه چندان زيادي كارهاي پشتيباني رو انجام ميده. و شركت هاي كامپيوتري زيادي هستن كه با مبالغ كم براي شما يه سايت خوشكل درست مي كنن ودر آمدي كه شما از سايتت داري يه قرونش هم تو جيب اون شركت و مهندساش نميره ...
وب سايت ديجي كالا مثلا متعلق به يه شركت تجاري هست كه ممكنه كه شركت كامپيوتري كه پشتيبانش هست حالا بگو ماهي 10-20 ميليون يا بيشتر از شركت صاحب امتياز سايت براي پشتيباني بگيره ولي گردش مالي خود ديجي كالا ماهي چند صد ميليون تومن باشه كه چيزي از اون نصيب شركت كامپيوتريه نشه...
اين يه مثال بود تا بدوني كه بيخود كامپيوتر رو تو فيلد خدمات طبقه بندي نكردن. شما به بقيه سرويس ارائه مي كني و ممكنه مشتريت از سرويسي كه تو بهش ميدي 100 برابر تو در آمد داشته باشه و حتي يك كلمه هم از كامپيوتر حاليش نشه ...
ویرایش توسط stephanie : 24 مرداد 1395 در ساعت 00:08
کامپیوتر هم مثل هر رشته دیگه ای نقاط ضعف و قوت داره. ولی خیلی هاتون از دور یک چیزی شنیدید و باورتون شده.
من تو پست قبلیم گفتم که حتی دیجی کالا هم پروژه نرم افزاری نیست چه برسه به سایت کنکور یا سایت ورزش. شما اگه بخواید همچین سایتی داشته باشید خیلی راحت میرید و نرم افزارشو میخرید و آدرس سایت هم میخرید و میشید ادمین سایت. اون چیزی که مهمه پیدا کردن مخاطب برای سایت هست که بعدش به شما آگهی های تبلیغاتی بدن. واسه نمونه ادمین همین سایت ارشد مکانیک خوندن نه کامپیوتر. کار کردن با یک برنامه هم اصلا نیازی به دانش نرم افزار نداره. همانطوری که شما با فتوشاپ یا ورد یا تلگرام یا بازی های رایانه ای کار میکنید، میتوانید با یک نرم افزار تحت وب مثل نرم افزار همین سایت کار کنید.
ویرایش توسط mina.ha : 24 مرداد 1395 در ساعت 00:40
دوست عزیز من خودم خیلی با کامپیوتر آشنا نیستم ولی به خاطر شغل برادرم یک چیزایی سر در میارم. برای مثال این چیزی که شما گفتید چند تا اشتباه داره. اول اینکه ویژوال بیسیک و c و c# و c++ نرم افزار نیستن بلکه زبان برنامه نویسی هستن که باهاشون نرم افزار مینویسن. ثانیا ویژوال بیسیک هنوز هم یکی از زبان های پرکاربرد هست که در ویژوال استودیو هم وجود داره.
اما این را قبول دارم که این عیب برای رشته کامپیوتر وجود داره که مرتب همه چی تغییر میکنه بنابراین باید تا آخر عمر کاریت مثل یک دانشجو درس بخونی.
اتفاقا برنامه نویس شدن حرفه ای شدن چندان هم سخت نیست. به دلیل محیط های برنامه نویسی کاربر پسندی مثل ویژوال استودیو و اندروید استودیو و غیره، الان برنامه نویسی کار خیلی ساده ای شده. به خصوص اینکه شما میتوانید در کدهاتون از کدهای از پیش نوشته شده استفاده کنبد و الان هم در مورد هر چیزی و به هر زبان برنامه نویسی که در وب بگردی کدشو پیدا میکنی. در ضمن خیلی از دانشجوهای ارشد و دکترا رشته های دیگه برای انجام پایان نامه شان مجبورن برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای یاد بگیرن.
ویرایش توسط mina.ha : 24 مرداد 1395 در ساعت 00:43
راجع به بازار کار چند سال دیگه دارید صحبت می کنید دوستان؟ بعد سوال یه جوری القا میکنه که شناخت کافی از رشته ها وجود نداره برق و کامپیوتر کلی فرقشونه. فاز کاری و تحصیلیشون متفاوته. بحث بازار کار هم بگم هیچ ربطی نداره طرف برنامه نویس انقدر در میاره حالا برق هیچی نداره. منم مهندس برق میشناسم بخش مخابرات ماهواره میگیره دستش، 2 ماه کار میکنه 200 میلیون میدن بهش. ادم هم داریم دکتری و ارشد این درسا رو دارن ولی کارهایی که الان میکنن رو بشنوید مختون سوت میکشه. هر کاری زحمت و سختی خودش رو داره و همه چی وابسته به فرده که ببینه علاقش چیه و چقدر روی رشته اش میخواد کار کنه.
گل پسر سایت دیجی کالا فرق داره با سایت کنکور اون سی ام اس اختصاصی داره اما این سایت ورزش 3 و کنکور رو وردپرس هستن و کاره خاصی هم ندارن که بدی دست یه شرکت خاص! تنها هزینه ای هم که دارن هزینه هاست و دامین هست همین! بعد کلا منظورم این بود بستگی به خودم آدم داره! همون شرکت خدماتی که گفتی باید تخصص داشته باشی الکی نیست که!
ویرایش توسط Yaghi : 24 مرداد 1395 در ساعت 01:03
ویرایش توسط stephanie : 24 مرداد 1395 در ساعت 01:12
اصلا ایران برعکس بقیه دنیاس در همه جا بیو تکنولوژی کارش تو بورسه تو ایران نه همه جا کامپیوتر تو بورسه تو ایران نه کار و بار درست نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)