سلام میتونید از دفترچه انتخاب رشته جواب سوالتونو بگیرید
اما اینو میدونم پزشکی و پرستاری خیلی محدود مثلا پزشکی حدود 2 نفر و پرستاری حدود 10 نفر میگیره که پزشکی ها واسه تحصیل میرن دانشگاه شهید بهشتی ولی پرستاری ها میرن دانشکده پرستاری اما کلاسا مختلط نیس
واسه خواب هم میرن خوابگاه خود ارتش
(البته تا جایی که من توی این یک ماه فهمیدم ... )
I will live in my dream soon
یکی از دانشجوهای دندونمون داداشش الان متخصص قلب و بورسیه ارتشه میگه خود ارتش به داداشم گفته مثلا تو فلان کشور سمینار یا همایشه بیا برو ...
نگا کن با عقل هم جور در نمیاد کلا اجازه ندن پزشکا برن بیرون ...
چون ارتش از خداشه دانشجوش با سواد در بیاد چون مطمنه قراره بعد 7 سال تحصیل که سابقه حساب شده 23 سال کار کنه ...
بعدشم اصلا موضوع مهمی نیس شما نتونی بری خارج ...
فقط میتونم بگم پزشکی ارتش و نیرو انتظامی برای کساییه که به هر قیمتی میخوان بهشون بگن دکتر ! و اخرین روزنه امیدو امتحان کنن.شرایط ارتش عین پادگانه مدت تحصیل حتی به دانشجوهای تهرانش اجازه نمیدن برن خونشون و باید تو خوابگاه بمونن و گاهی شبا کشیک بدن! حداقل تا تموم شدن علوم پایه اینه... ۷۰ درصد کارایی که از یه نظامیشون میخوان از تو هم میخوان بعدشم درسته برای تخصص سهمیه دارن اما بعدش دست خودت نیست کدوم شهر و کجا کار کنی چون هرچن سال یبار جابجا میشی و برحسب نیاز هرجا که اونا بگن باید بری! خروج از کشورم ک مشخصه تکلیفش ... بله برای فلان سمینار خود دانشگاه میفرستت اما نمیری اونجا عشق و حال و تفریحی نیست یجور برای بنیه علمی دانشگاه میری و میای... کشور ماهم کشور کم تنشی نیست و الحمدلله با خیلی جاها درگیره تقی به توقی بخوره مسلما نمیزارن بشینی تو مطبت کار کنی چون جنبه نظامی پر رنگ تر میشه. خلاصه که محدودیتاش خیلی زیاده و روح ادمو خراب میکنه و عمل در نهایت قبل پزشک یک نظامی هستی. حالا کسی میتونه با این شرایطا کنار بیاد بسم الله !
درضمن مثلا داروسازی ارتش از اشناهامون بعد فارغ التحصیلی بودن که به ازای یه شیفت کاری بین ۳ تا ۳و نیم حقوق بهت میدن ! همونو بیرون باشی و دست خودت یک و نیم برابرش حداقل داری ! پول چشم گیری هم نمیدن !
چیزی که فک نکنم هیچ کدوم از دوستان اشاره کرده باشن اینه که 5 برابر ظرفیت اعلام می کنن واسه استخدامی و بعد از گذشتن از معاینات و مصاحبه و .... می فرمایند که کسانی که شهید، جانباز و.... تو فامیل درجه یکشون دارن بیان دست راست بقیه برن دست چپ... و این جاست که آب یخ میریزن رو تنت!
اصلا اینطور که میگی نیست (واقعا نمیخوام طرفداری رشته ودانشگاهمو بکنم)
واقعا منم فک میکردم اینطوری که شما میگی باشه
آره کشیک داریم هر ماه 2 ساعت
شرایط ارتش اصلا عین پادگان نیس ... زمین تا آسمون فرق بین ما و دانشجوهای دانشگاه افسریه
اون حق استفاده از لب تاپ ،گوشی لمسی حتی گاهی راه رفتن رو هم ندارن اما ما اصلا اینطوری نیستیم
آره دانشجوهای دکترا تا 7 ترم باید تو خوابگاه باشن و نمیتونن برن خونشون یا خونه کسی بخوابن اما شما هر روز درخواست مرخصی ساعتی بده 99 درصد موافقت میشه ... الان از 24 اومدم مرخصی تا 17 هم مرخصی ام تو این مدت واسم حقوق رد میشه بیمه رد میشه سابقه حساب میشه و ...
تو دانشگاه روزانه بیرون هم که آزادی از لحاظ بیرون رفتن یا نرفتن مثلا کجا میخوای بری ،قبول کن بعد ی مدت عادی میشه و تو شب و روز کارت با درسه ...
شما توی دانشگاه بیرون هم بشینی پزشکی و دندون بخونی بعد 7 سال درس سنگین باید بری طرح و سربازی بعدش با سختی زیاد آزمون دستیاری قبول شی (چون پزشک عمومی کمتر نیازه)بعد با سختی بیشتر متخصص میشی و بازم هر جا عشقت کشید نمیتونی مطب بزنی و دو برابر مدت تحصیلت در اختیار وزارت بهداشتی ...
گفتی خارج رفتن خب عزیز من اگه مثلا بری خارج و عشق و حال کنی چی میشه یا اگه نری (اینا اصلا جزو مزایا و معایب مطرح نیست)
برای طرح تقسیم نیروها گفتی درسته همه حدود 4 سال باید برن مناطق گرمسیری اما خود ارتش به این موضوع واقفه که اگه نیرومون به زادگاهش نزدیکتر باشه کارایی و بازدهیش بیشتره (الان دقیقا دارن همینطوری عمل میکنن انشالله اینجوری باشه نبود هم عیبی نداره)
هر جایی سختی خاص خودشو داره (قبول دارم هر کسی نمیتونه با شرایط یه خورده متفاوت علوم پزشکی ارتش کنار بیاد )
حرف آخر: من فقط مزیت ها و معایب علوم پزشکی آجا رو از نظر خودم رو بهتون گفتم قطعا انتخاب با خودتونه
اگر پزشک هستی از خود نیستی و اگر از خود هستی پزشک نیستی
حقوق ی مجرد توی دوران تحصیل حدود 500 تومنه که به طور عادی چنتا ترفیع هم میخوری (پزشکی ها 3 تا ترفیع)
هر سال که حقوق همه ی کارمندان ی درصدی افزایش داره حقوق شما هم میره بالا ...
اگه متاهل شی حدود 1 و 200 میدن / عقیدتی و دانشگاه هم بهت وام میدن
بعد تحصیل هم اینطور که شنیدم واسه 5 شیفت هفتگی واسه ارتش (یعنی 5 روز میری درمونگاه یا بیمارستان یا بهداری ارتش و شیفت وامیستی) حدود 3 میل میدن بهت ...
بقیه تایم که تو ارتش نیستی میتونی بری مطب خودت
هر شهری که بیفتی مجوز مطب هم تو همون شهر بهت میدن ...
کلا به نظر من خودتونو درگیر سازمان های دولتی مثل بقیه اله و .. نکنید بهتره...اینا اولاش خوبه بعدا میبینی وقتتو هدر دادی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)