ببین پسر
خدا حقمو میگیره
خیالت راحت !
ارولوژی همونیه که پلاستیک فریزر کرده دستش؟؟؟؟یا کلا اتاقش سواس؟؟
بزارید رو راست باشم من خودم 2 هفته این عمل قبیح(!) رو قبل از مصاحبه انجام ندادم و رفتم مصاحبه این فریزری ام هیچی نفهمید
ویرایش توسط javad1013 : 09 شهریور 1395 در ساعت 20:51
فکر کنم این ازمایشایی که دارید میگید مال بورسیه سپاه یا ارتش باشه چون من از دانشجوی بقیه الله پرسیدم چیزی درباره ازمایشای اینطوری نگفت.یه سری ازمایشای ساده میگیرن فکر کنم مثل خون و ... ولی تا این حد نشنیدم تو بقیه الله حساس باشن ولی گفت به تحقیقات محلی بیشتر اهمیت میدن تا ازمایش و ازمون و ...
سلام.
دوستان من اتفاقی این تاپیک رو دیدم و می خوام تجربه خودم رو در اختیارتون بزارم.
من اردیبهشت95رفتم برای معاینات پزشکی....راستش اصن اونجوری که فکر میکردم نبود.کلا زیاد پارتی بازی میشه و کسایی که پارتی دارن خیلی راحت تر از این معاینات عبور میکنن حتی اگه مشکلاتی هم داشته باشن..
شرایط پزشکی هم کاملا اونجوری که تو اطلاعیه درج کردن نیس...چون داوطلب زیاد داره فقط دنبال بهانه ان که رد کنن مگر اینکه پارتی داشته باشید.
مثلا تو بخش ارتوپدی نوشته اگر فاصله زانو کمتر از عرض قنداق تفنگ باشه مشکلی نداره ولی منو که فاصله بین زانوهام کمتر از ی بند انگشت بود رد کردن.
کلا شما توقع معاینات منطقی و عادلانه رو نداشته باشید.
من خودم به شخصه خیلی افسرده شدم چون همه هدفم خلبانی شکاری بود و عاشقش بودم...که نشد.![]()
ول کنین این بورسیه های مسخررو این همه مرحله سخت
من حاضرم یه سال دیگه بشینم بخونم تا این همه مراحلو بگذرونم یاد جمله عبدولی افتادم .... تو ... و هر چی که هست
اگه کسی نکته خاصی داره بگه
نزدیکه مصاحبه ....
من می ترسم ... خخ
دعام کنید قبول شم
I will live in my dream soon
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)