سلام دوستان
کمک کنید خواهش میکنم
آخه یکی بمن بگه با این درصدا ادبیات 54 | دینی 60 | عربی 71 | زبان ۲- |ریاضی 31 | فیزیک 33 | شیمی 6
رتبه کشوری من باید 14هزار بشه ؟
سلام دوستان
کمک کنید خواهش میکنم
آخه یکی بمن بگه با این درصدا ادبیات 54 | دینی 60 | عربی 71 | زبان ۲- |ریاضی 31 | فیزیک 33 | شیمی 6
رتبه کشوری من باید 14هزار بشه ؟
تخمین کانون میگه 5000
امسال بچه ها قوی بودن....همه شوکه شدن.....
انسان ها هرگز شکست نمیخورند بلکه تلاششان را متوقف میکنند
(هرگونه سوالی از شیمی با هر سطحی! داشتین در خدمتم)
رتبم شده 2970 در سهمیه(اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر پایین شم)
سال به سال درصدا داره بالاتر میره چون همه دارن تلاششونو بیشتر میکنن
www.konkoorkade.in
کانال تلگرام کنکورکده (مشاوره و برنامه ریزی ویژه کنکور 96)
telegram.me/konkoorkade96
دلتو خوش نکن به تخمین رتبه کاظم و رفیقاش !
داداش میانگین تراز درسا هر سال فرق میکنه ! و رقابت هم زیاد شده و رقیبایی ک تونستن از شما بالاتر بزنن خیلی بیشتر شدن !
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
من که واقعا شکه شدم
سال بعد این طوری که مشخصه باید میانگین 70 بزنی برا تازه قبولی پردیس و تعهدی و آزاد پزشکی
اون زبان رو که منفی زدی خیلی خیلی خیلی خیلی تو رتبت تاثیر گذاشته ... شیمی رو هم اگه بالای 10 میزدی خیلی جابجا میشد رتبت.
من رفیقم همه درصدهاش پایین ولی شیمی 50 زد رتبه سهمیش 2400 شد.
دلیلش تغیر عجیب جامعه آماری رشته تجربی بوده. تعداد درس خون ها تقریبا سه برابر شده. قبلا اگه از کل 500 هزار نفر 30 هزار نفر واقعا داوطلب و درس خون بودن الان این عدد راحت به 80-90 هزار نفر رسیده و گواهش هم رتبه کسب شده برای درصدهای مختلف بوده.
یعنی درگذشته شما با 30-40 هزار نفر رقابت میکردی ولی الان با 80-90 هزار نفر. اون هم نفر هایی که اکثرشون فارغ التحصیل و لیسانس ریاضی و شیمی و فیزیک و دانشجوی مهندسی در رشته های خیلی قوی و ... هستن. زیست شناسی هم طوری شده که افرادی که معلومات خارج از کتابشون زیاده (فارغ التحصیلان رشته های دانشگاهی تجربی) بهتر میتونن در کنکور موفق بشن.
ویرایش توسط lily7 : 21 مرداد 1395 در ساعت 15:18
تعداد که فرق نمیکنه شایدم کاهش پیدا کنه چون خیلی از والدین که از حقیقت رشته تجربی آگاه شدن اجازه پشت کنکور ماندن رو نمیدن به بچه هاشون.
ولی به خاطر افزایش شدید شرکت کننده های مهندس و زیست شناس و دبیر و دانشجوها و ... تعداد رقبای واقعی چندبرابر خواهد شد. همین 15 مرداد در آزمون آزمایشی قلمچی کلی داوطلب همسن و سال من در شهرستان کوچیک ما وجود داشت حتی راننده سرویس مدرسه هم با مینی بوسش اومده بود و موقع رفتن دفترچه آزمون و مجله و ... دستش بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)