سلام من میخوام کنکور 96 تجربی شرکت کنم
کتاب های درسی زیست 1 و 2 و 3 رو حتما باید چاپ سال های 93 و 94 و 95 بگیرم یا تغییری نداشته؟
سلام من میخوام کنکور 96 تجربی شرکت کنم
کتاب های درسی زیست 1 و 2 و 3 رو حتما باید چاپ سال های 93 و 94 و 95 بگیرم یا تغییری نداشته؟
بلاخره منتشر شد : تغییرات دقیق منابع کنکور96 نسبت به کنکور95 | گروه آموزشی و مشاوره ای نام
شما که تنبلیت میاد یه سرچ ساده بزنی چجوری میخوای تو کنکور تجربی موفق بشی؟!
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
چندین بار با فونت درشت نوشته تغییرات 96 باز شما میگی 95 هست!
اهسته، با ارامش، صفحه رو از بالا بخونید لینک 96 رو میبینید!
پ ن: برای اون هایی که نمیتونن پیدا کنن:
Taghirat-books95-96-V1.0.2[www.G-NAM.com]
شما برای کنکور 96 سال دوم چاپ 95 لازم ندارید! منابع کنکور امسال همون کتاب هایی هست که دانش اموزانی که امسال پیش تجربی میرن در طول دوره دبیرستانشون خوندن (چون این کتاب ها براشون تدریس شده، دیگه سازمان سنجش نمیاد کتاب جدیدی که برای این دانش اموزان تدریس نشده رو منبع کنکورشون قرار بده) یعنی:
سال دوم چاپ 93 (یا 92، فقط در حد یک عکس تغییر داشته)
سال سوم چاپ 94 (یا 93، فقط در حد حذف یک جدول تغییر داشته)
سال چهارم چاپ 95 (نسبت به چاپ 94 یه سری تغییرات جزئی داشته)
که البته پیشنهاد میکنم به جای خریدن کتاب درسی، کتاب نامه زیست مهر و ماه رو بگیر، علامت گذاری کرده قسمت های مهم رو خودش، قید ها رو هایلایت کرده، نکات تصاویر رو هم گفته، و ... (مخصوصا برای شما که مثل من ریاضی به تجربی هستید مفیده)
البته ویرایش امسالش نیومده هنوز، ولی اگه میخوای شروع کنی میتونی دوم و سوم رو بگیری، اون عکس جدید ماهی صفحه 114 سال دوم رو از pdf کتاب درسی چاپ 93 نگاه کنی (chap.sch.ir)، جدول امیزش نخود فرنگی هم تو کتاب سوم جدید حذف شده
کتاب نامه زیست کنکور زیست شناسی و آزمایشگاه 1
کتاب نامه زیست کنکور زیست شناسی و آزمایشگاه 2
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)