خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نرسیدن و نخواندن در تابستون (کمک کنید)

باسلام دوستان من کل تابستون یا مسافرت بودم یا کار برام پیش میومد خیلی ناراحتم فک کنم خیلی عقب افتادم میشه کمکم کنید به نظرتون میشه درس ها رو برای سال اول جمع کرد یا باید بشینم برای سال دوم ؟؟؟؟ الان هم مشهد نائب زیاره دوستان هستم وشهریور هم دو سه تا ترمیم معدل ثبت نام کردم نمیدونم چیکارکنم الان برای کنکور آیا توی طول سال میشه هم پایه وهم پیش رو خوند باهم ؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siyahi نمایش پست ها
      باسلام دوستان من کل تابستون یا مسافرت بودم یا کار برام پیش میومد خیلی ناراحتم فک کنم خیلی عقب افتادم میشه کمکم کنید به نظرتون میشه درس ها رو برای سال اول جمع کرد یا باید بشینم برای سال دوم ؟؟؟؟ الان هم مشهد نائب زیاره دوستان هستم وشهریور هم دو سه تا ترمیم معدل ثبت نام کردم نمیدونم چیکارکنم الان برای کنکور آیا توی طول سال میشه هم پایه وهم پیش رو خوند باهم ؟؟؟
      اولا که ماذا فازا یا حاجی؟؟؟؟سال دوم از الان داری به سال دوم فکر میکنی....با این روحیه که نمیتونی بری سراغ کنکور....باید جنگجو باش و بجنگی....
      خخخخخخخ....منم الان مشهدم....من پارسال از 18 آبان شروع کردم....ولی وحشتناک درس میخوندم........تا 28 فروردین تموم شد.........اتفاقا معدلمم کم بود همه میگفتن نمیتونی.....من وقتی شرو کردم واقعا شرو کردم و ساعت مطالعم نیومد پایین....
      اتفاقا ترمیم هم رفتم و باوجود حجم بالای امتحانات راضی بودم....
      البته اینایی که امروز فردا میکنن معمولا تا خود کنکور همینطوری میمونن و میپرسن از الان شرو کنم میشه؟؟؟
      امیدوارم شما اینطوری نباشین...
      انسان ها هرگز شکست نمیخورند بلکه تلاششان را متوقف میکنند
      (هرگونه سوالی از شیمی با هر سطحی! داشتین در خدمتم)
      رتبم شده 2970 در سهمیه(اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر پایین شم
      )
      ویرایش توسط amirhosseinR : 17 مرداد 1395 در ساعت 08:01

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirhosseinR نمایش پست ها
      اولا که ماذا فازا یا حاجی؟؟؟؟سال دوم از الان داری به سال دوم فکر میکنی....با این روحیه که نمیتونی بری سراغ کنکور....باید جنگجو باش و بجنگی....
      خخخخخخخ....منم الان مشهدم....من پارسال از 18 آبان شروع کردم....ولی وحشتناک درس میخوندم........تا 28 فروردین تموم شد.........اتفاقا معدلمم کم بود همه میگفتن نمیتونی.....من وقتی شرو کردم واقعا شرو کردم و ساعت مطالعم نیومد پایین....
      اتفاقا ترمیم هم رفتم و باوجود حجم بالای امتحانات راضی بودم....
      البته اینایی که امروز فردا میکنن معمولا تا خود کنکور همینطوری میمونن و میپرسن از الان شرو کنم میشه؟؟؟
      امیدوارم شما اینطوری نباشین...
      مهم کی شرو کردن نیس
      چجوری شرو کردنه
      تابستون اکثرا تایم قلق گیریه
      رقابت اصلی بگی نگی از مهره
      ولی سعی کن تو این مدت باقیمونده
      یه حجمی از دروس حتی کم
      جمع کنی تا دستت بیاد روش خوندنی ک
      جواب میده بهت

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siyahi نمایش پست ها
      عزیز شما خیلی وقت داری!!!
      اصلا سال دوم فکر نکن
      میتونی راحت برسونی-فقط یه برنامه خوب میخوای همین!
      خلاف قوانین.

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ببین تو شروع کن
      از هر وقت که دوس داری
      ولی 5 ، 6 ماه آخر نباشه دیگه
      تهش مهمه که همونجور پر قدرت ادامه بدی و جا نمونی
      مثل من که تابستونم نسبتن خوب بود و ریاضیم رو بالای 80 میزدم از مهر به بعد طوری ولش کردم که ذیگه بالای 50 نیومدم! و همینطور تا 1 ماه مونده به کنکور کم خوانی کردم و 1 ماه آخرو نسبتن خوب خوندم
      دیگه تا ببینیم خدا چی میخواد

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      اولا که اصلا از الان که یه عالمه وقت داری به سال دوم فکر نکن دوما تازه نصف تابستون مونده بعد تو داری به سال دوم فکر میکنی -- سوما که اگر شما از الان هم شروع کنی مطمئن باش با ساعت مطالعه ی مناسب موفق میشی و به سال دوم نیازی نیست -- داداش من کسانی بودن که از دی و بهمن شروع کردن و موفق شدن -- به نظر من اگر از الان پر قدرت شروع کنی من بهت تضمین میکنم موفق خواهی شد اما به شرطی که واقعا درس بخونی و برای موفقیتت تلاش کنی
      موفق باشی
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یک حمله م یگم و تمام . همین فکر مضحک باعث خواهد شد ادامه سال رو هم نخونی . در صورتی که به خدا برای تک رقمی شدن هم وقت هست ! پسره سال 94 تا عید تراز قلمچیش 5500 بود بعد عید رفت بالاتر شد 6 و خورده ای و آخرش رتبه 27 شد !!!
      این نتایج بیخودی که می گیرید همه حاشیه هست . مثلا چون نصف تابستونو نخوندم دیگه نمی رسم ! اون باید چی گفت ? کل سالو 5 هزار آروردم من که دیگه رتبه نخواهم شد .

به خدا به خدا آخر تابستون هم می گی جرا این 1.5 ماه رو نخوندنم . همینجوری پیش بری آخر پاییز هم می گی کاش ! . این تجربه من و خیلی های دیگه هست .

به خدا به فلک به چی قسم بخورم اگه الان شروع کنی برای تک رقمی هم کافیه ? لطفا ! لطفا ! اشتباهات تکراری مارو نکن . یک ماه نخوندی حرف از سال دوم می زنی ? کوچکترین شکی نکن , کوچکترین شکی , زمان باقی مونده برای هر رتبه ای کافیه .

یکی از مشاورا می گفت رتبه 9 تجربی (سالشو یادم نیست!) از آخر مرداد و ابتدای شهریور درس خوندن کنکوری رو شروع کرده . خیالت راحت شد ? بی خود شک نکن !

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن